Δευτέρα 01 Ιουν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Editorial Κυριακής

Editorial ΚυριακήςΚαλή Κυριακή να έχουμε.

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στη Λευκορωσία. Τοπικό ντέρμπι το ΕΝΕΡΤΖΕΤΙΚ ΜΙΝΣΚ - ΜΙΝΣΚ, με τις δύο ομάδες να δείχνουν επιθετικές αρετές, αλλά και αμυντικές αδυναμίες. Επιλογή το αμφίσκορο. Λίγα πράγματα μέχρι στιγμής από ΣΜΟΛΕΒΙΤΣΙ - ΒΙΤΕΜΠΣΚ, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Έχει λογική το NG, δύσκολο θεωρώ το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο και πληρώνει καλύτερα από το αρκετά χαμηλό (αν και αρκετά πιθανό) άντερ.

Δύο αναμετρήσεις στην Νικαράγουα. Σε πολύ καλή κατάσταση η ΓΙΑΛΑΠΑ η οποία εντός έδρας βγάζει δυναμική, έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Τσιναντένγκα η οποία ξέσπασε στη Γιουβέντους, αλλά εκτός έδρας παρουσιάζει πολύ άσχημο πρόσωπο. Πάμε με το -1 ασιατικό των γηπεδούχων. Παίζεται το -0.25 της φορμαρισμένης ΕΣΤΕΛΙ, η Φερέτι είναι ασταθής και με εξαίρεση ορισμένες εκλάμψεις, κινείται στη μετριότητα. Σαφέστατα ανώτερο σύνολο οι φιλοξενούμενοι και σε καλύτερη κατάσταση, θα τους δώσουμε τον πρώτο λόγο.

Στα ματς των νέων, θα ρισκάρω με το -1 ευρωπαϊκό χάντικαπ υπέρ της ΓΙΑΛΑΠΑ u20, καθώς οι πιτσιρικάδες της Τσιναντένγκα θα έχουν ορισμένες απουσίες και δεν βρίσκονται και στην καλύτερη φάση τους. Καλή εναλλακτική και ο άσσος από ημίχρονο, σε αποδόσεις διπλασιασμού.


Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.


=====================================================================
Essential SSL