Δευτέρα 01 Ιουν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Editorial Παρασκευής

Editorial ΠαρασκευήςΔύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα στη Λευκορωσία. Στην πρώτη εξ αυτών η ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ κοντράρεται με την ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΖΟΝΤΙΝΟ. Κάκιστο ξεκίνημα για τους γηπεδούχους, μόνο ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο μέχρι στιγμής. Σκοράρουν μεν, αλλά δέχονται εύκολα γκολ και βγάζουν σημαντικές αμυντικές αδυναμίες. Σαφώς καλύτερο πρόσωπο στο πρωτάθλημα από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μετράνε 2/2 βγάζοντας πολύ καλή εικόνα ανασταλτικά. Ματς που αν το δει κάποιος από πλευράς φόρμας, λογικά πηγαίνει στα δεξιά. Προσωπικά θα ρισκάρω στο αμφίσκορο, το οποίο δεν ευνοείται από την παράδοση, αλλά από την άλλη επιθετικά και οι δύο δείχνουν ικανές να βρουν τουλάχιστον ένα τέρμα.

Μπερδεμένο ζευγάρι το ΜΠΕΛΣΙΝΑ - ΓΚΟΡΟΝΤΕΓΙΑ, με τις δύο ομάδες να βγάζουν επιθετικά προβλήματα. Δύσκολα το ματς θα κινηθεί σε υψηλό σκορ, με το άντερ πάντως να παίζει χαμηλά. Στροφή στο NG, το οποίο πληρώνει πιο ψηλά.

Στα ματς της Λευκορωσίας, για τις ρεζέρβες τώρα. Κοντράρω την Μπάτε, η οποία φέτος έχει αποδυναμωθεί τόσο στην πρώτη, αλλά και στη δεύτερη ομάδα της και δεν είναι για να παίζει τόσο χαμηλά. Η νεοφερμένη ΡΟΥΧ μπορεί να της κάνει τη ζημιά. Επιλογή το +1.25 υπέρ των φιλοξενούμενων, από κοντά και τα πολλά τέρματα. Ομάδες που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη αμυντικά ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ - ΣΛΑΒΙΑ ΜΟΖΙΡ, με το μυαλό κυρίως στην επίθεση και με μπόλικα αμυντικά κενά, έχει λογική το όβερ 3.25.

Tέλος στο πρωτάθλημα του Μπουρουτί, όπου μένουν τέσσερις αγωνιστικές για το τέλος, επιλογή το αμφίσκορο στο ΙΝΤΕΡ ΣΤΑΡ - ΝΓΚΟΪ ΣΙΤΙ. Οι γηπεδούχοι είναι άνετοι αλλά όχι εξασφαλισμένοι, οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά σχεδόν υποβιβασμένοι. Δέχονται και σκοράρουν γκολ στην έδρα τους οι γηπεδούχοι, ανοιχτά για τη νίκη και μόνο οι φιλοξενούμενοι.


Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.


======================================================================
Essential SSL