Κυριακή 05 Ιουλ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Editorial Πέμπτης

Editorial ΠέμπτηςKαλή Πέμπτη να έχουμε. Στοιχηματικά το πρόγραμμα συνεχίζει να είναι, από φτωχό έως ανύπαρκτο. Απλές αναφορές λοιπόν και ιδέες για όσους συνεχίζουν να ασχολούνται.

Ποδόσφαιρο Ρωσίας 8χ8. 50 λεπτά η διάρκεια των αγώνων. Γνώστης του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, μου πρότεινε το όβερ 6.5 στο ματς ΛΕΓΚΙΟΝ ΣΑΜΑΡΑ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΣΑΜΑΡΑ, κάνοντας αναφορά και στη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας υπέρ της Λόκο και στο γεγονός ότι οι δύο ομάδες, σκοράρουν πολύ αλλά και δέχονται εύκολα γκολ, ειδικά η Σαμάρα η οποία είναι σάκος του μποξ. Θα ακολουθήσω, σε πολύ χαλαρό ποντάρισμα, προσωπικά, στο όβερ 6.5.

Στα φιλικά παιχνίδια, θα ρισκάρω στην κόντρα της Κάλμαρ, η οποία όπως διαβάζω και χρησιμοποιήσει αρκετούς παγκίτες και κάποιους trialists. Βέβαια και η ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ από τη μεριά της δεν θα κατεβάσει την καλύτερη δυνατή της ενδεκάδα, καθώς και αυτή θα αγωνιστεί με αλλαγές. Σε κάθε περίπτωση ο άσσος είναι αρκετά χαμηλά και η αξία κρύβεται προς τα δεξιά (Χ2). Στο όβερ 4 το ΒΑΣΤΕΡ - ΒΙΡΓΚΟ, ομάδες έξω καρδιά που αγωνίζονται φουλ επιθετικά, ίσως μας προσφέρουν παιχνίδι με (πολύ) υψηλό σκορ.

Τέλος στα ματς των esoccer, oι εταιρείες πλέον ελαχιστοποιούν τα λάθη τους και τα πραγματικά φαβορί βγαίνουν σε "σκοτωμένες" αποδόσεις. Στο ΣΛΙΓΚΟ - ΓΟΥΛΒΣ εκτιμώ ότι θα έχουμε γκολ, συνεπώς πάω με το όβερ. Μικρή απόδοση βέβαια, προσωπικά θα ποντάρω σε δυάδα με το διπλό της ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ, με το δίδυμο της αγγλικής ομάδας να έχει δείξει καλύτερα στοιχεία μέχρι στιγμής σε σύγκριση με της Μπλάκμπερν και οι παίκτες της να έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από αγώνες FIFA. 
Essential SSL