Κυριακή 05 Ιουλ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Editorial 25ης Mαρτίου

Editorial 25ης MαρτίουΧρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες. Μια εντελώς διαφορετική 25η Μαρτίου απ΄αυτές που έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, όμως δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες σε όλο τον πλανήτη. Το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι, σε ένα χρόνο από τώρα, στην συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης, να έχουμε επανέλθει στους (όσο το δυνατόν) φυσιολογικούς μας ρυθμούς...

Στοιχηματικά τώρα, από τα ελάχιστα πρωταθλήματα σε εξέλιξη παραμένει αυτός της Νικαράγουας. Η ΝΤΙΡΙΑΓΚΕΝ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, πάτησε κορυφή και έχει τον πρώτο λόγο με αντίπαλο τη Λας Σαμπάνας, η οποία είναι και ουραγός στη βαθμολογία. Ισχυρό προβάδισμα και για την ΡΕΑΛ ΕΣΤΕΛΙ, η Οκοτάλ κινείται στη μετριότητα μέχρι στιγμής και έχει μεγάλο θέμα στο γκολ. Διπλό με όβερ για τη ΜΑΝΑΓΚΟΥΑ η οποία έρχεται από εύκολη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τη Γιουβέντους και έχει σωστά τον πρώτο λόγο, μπορεί να κερδίσει συνοδεία πολλών τερμάτων.

Από τα φιλικά ματς, περιμένω γκολ στο ΑΛΜΠΙ - ΣΛΕΪΠΝΕΡ, με το λάιν και εδώ πάντως στο 4.00 θα επιχειρήσω απλά ένα πολύ χαλαρό ποντάρισμα. Ομοίως και στο ΣΑΝΤΑΡΝΑ - ΑΣΑ.

Σε ότι αφορά τα παιχνίδια στο esoccer, η ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ και πάλι με επαγγελματικό δίδυμο, θα έχει λογικά εύκολο έργο απέναντι στη Γουόλσολ. Πολύ χαμηλά η η απλή νίκη, θα ρισκάρω με το όβερ. Πιθανό το όβερ και στο ΣΛΙΓΚΟ - ΓΟΥΛΒΣ, με τους Λύκους απόλυτο φαβορί, με καλύτερη δυάδα και πιο έμπειρη. Χαμηλές οι τιμές βέβαια, όποιος θέλει μπορεί να ποντάρει σε δυάδα.


Χρόνια πολλά σε όλους. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.

========================================================================
Essential SSL