Δευτέρα 01 Ιουν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Editorial Παρασκευής

Editorial ΠαρασκευήςΣτο σημείο λοιπόν που, θέλοντας και μη, ακόμα και Ρωσία - Τουρκία αναγκάστηκαν να κατεβάσουν ρολά και να διακόψουν με τη σειρά τους τα πρωταθλήματα τους, έρχεται λοιπόν κάποια... Λευκορωσία, η οποία όχι μόνο ξεκίνησε κανονικά το πρωτάθλημα της, αλλά επιτρέπει τα ματς της να γίνονται κανονικά και με κόσμο!

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος τώρα, χθες είχαμε γκέλες για τα φαβορί στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, συνεπώς θέλει προσοχή, όπως θέλουν πάντα οι πρεμιέρες σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα. Η πρωταθλήτρια ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ υποδέχεται τη νεοφώτιστη Σμολέβιτσι, η οποία έχει κάνει κάποιες καλές κινήσεις, αλλά γενικά το ρόστερ θυμίζει περισσότερο ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Ομάδα που ξεκάθαρα θα παλέψει για τη σωτηρία της, την ώρα που η γηπεδούχος εκτόπισε πέρσι την Μπάτε αλλά φέτος οι πάντες θα είναι πιο υποψιασμένοι. Πρώτη σκέψη ήταν ο άσσος στο χάντικαπ, θα καταφύγω στη λύση των πολλών τερμάτων καθώς δεν αποκλείω και οι φιλοξενούμενοι να βρουν κάποιο τέρμα.

Στο άλλο ματς, η ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ υποδέχεται την επίσης νεοφώτιστη Ρουχ Μπρεστ. Αν οι γηπεδούχοι θέλουν να χτυπήσουν φέτος ευρωπαϊκή έξοδο, τέτοια ματς οφείλουν να τα καθαρίζουν. Προβάδισμα νίκης λοιπόν και θα πάμε με το -1.25 υπέρ τους.

Από κάποια σκόρπια φιλικά, κυρίως από Ρωσία - Σουηδία μεριά, ρίξτε μια ματιά στα όβερ στα ματς ΑΚΡΟΝ ΤΟΛΓΙΑΤΙ - ΝΟΣΤΑ ΝΟΒΟΤΡΟΪΤΣΚ και ΛΟΥΝΤΣ - ΣΚΑΜΠΕΡΣΙΟ (εδώ θα πάμε με το ασιατικό όβερ 3.75, καθώς το απλό όβερ παίζει πολύ χαμηλά, χωρίς κάποια αξία).


Αυτά τα λίγα για όσους ασχοληθούν. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.


===================================================================
Essential SSL