Δευτέρα 01 Ιουν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Editorial Τετάρτης

Editorial ΤετάρτηςΜετρημένες οι επιλογές και το (όποιο) στοιχηματικό ενδιαφέρον. Για όσους θελήσουν να ασχοληθούν, μερικές ιδέες:

Tελευταία αγωνιστική στο Μπραζιλιένσε της Βραζιλίας, σε ότι αφορά την πρώτη φάση. Η ΜΠΡΑΖΙΛΙΕΝΣΕ ισοβαθμεί με την Γκάμα στην πρώτη θέση, έχοντας ματς περισσότερο, τελευταίο ματς με την ουραγό και αδιάφορη Παρανόα, δείχνει για πολλά με λίγα και θα ρισκάρω μια ψιλή στο -3 των γηπεδούχων. Ένα βαθμό θέλει η ΛΟΥΖΙΑΝΙΑ για να μπει στην οκτάδα, ουσιαστικά εκτός συνέχειας η Κεϋλάντια η οποία θέλει ένα μικρό θαύμα για να συνεχίσει η ίδια, δύσκολα θα το βρει πάντως. Προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Πρωτάθλημα των γηπεδούχων έχει χαρακτηριστεί αυτό της Νιγηρίας, και λογικά, καθώς θα πρέπει να... ματώσει φιλοξενούμενη ομάδα για να πάρει αποτέλεσμα. Άσσος για την MFM η οποία καίγεται για τη νίκη και το ματς με την αδύναμη εκτός Άμπια έρχεται στο καλύτερο χρονικά σημείο για την ίδια. Άσσος στο -1 ασιατικό και για την ΡΙΒΕΡΣ ΓΙΟΥΝ. κόντρα στην Γουάρι Γουλβς η οποία, παραδόξως, έρχεται από δύο σερί θετικά αποτελέσματα εκτός, αλλά τρίτο στη σειρά μοιάζει αρκετά τραβηγμένο σενάριο.

Από τη Σινγκαπούρη τέλος, γ/γ το ΜΠΑΛΕΣΤΙΕΡ - ΧΟΥΓΚΑΝΓΚ, προς το όβερ 3 το ΤΑΜΠΑΪΝΣ - ΛΑΪΟΝ ΣΙΤΙ (λέγε με και Χόουμ Γιουνάιτεντ)


Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.


===================================================================
Essential SSL