Δευτέρα 24 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Editorial Παρασκευής

Editorial ΠαρασκευήςΜε την αναμέτρηση ΦΟΥΛΑΜ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ ανοίγει η αυλαία του τριημέρου στο μεγάλο Νησί και την Αγγλία. Σωστό φαβορί οι Κότατζερς, αλλά τον τελευταίο καιρό και η Μπόρο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δεν θα μου προκαλέσει εντύπωση αν κάνει εδώ τη ζημιά. Αποφεύγω τον άσσο, στροφή στο αμφίσκορο.

Στον άσσο η δυνατή εντός ΦΡΟΣΙΝΟΝΕ η οποία τέτοια ματς τα καθαρίζει εύκολα δύσκολα. Δεν παραβλέπεται η εξαιρετική πορεία της Πορντενόνε, η οποία πάντως στηρίζεται στην (επίσης) εξαιρετική της έδρα, καθώς μακριά από αυτή παρουσιάζει μέτριο πρόσωπο.

Αμφίσκορο και όβερ στο ΜΑΛΙΝ - ΣΤΑΝΤΑΡ στην επανέναρξη του Βελγίου.

"Τρομάζει" η φόρμα της ΦΟΛΕΝΤΑΜ, η οποία λογικά δεν θα συναντήσει δυσκολίες απέναντι στα δεύτερα της Αϊντχόφεν, οι διαφορές των ομάδων είναι πολύ μεγάλες όπως και η φόρμα τους. Άσσος στο -2. Αμφίσκορο και όβερ το ΑΛΜΕΡΕ - ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ, στον άσσο η ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ με αντίπαλο την υποδεέστερη Χέλμοντ. Διπλό με όβερ για την ΚΑΜΠΟΥΡ απέναντι σητν άκρως απογοητευτική φέτος Ος.

Από την Ευρωλίγκα, με πατημένο γκάζι συνεχίζει η ΕΦΕΣ η οποία αν έχει όρεξη, καλύπτει το -13.5 απέναντι στη Βιλερμπάν, οι διαφορές των ομάδων είναι τεράστιες και οι Τούρκοι δεν χαρίζονται πουθενά μέχρι στιγμής.


Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.


=======================================================================
Essential SSL