Παρασκευή 10 Απρ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Editorial Παρασκευής

Editorial ΠαρασκευήςΓια το γόητρο και τη νίκη ταξιδεύει απόψε στο Έρεβαν της Αρμενίας η Εθνική ΕΛΛΑΔΟΣ, η οποία έρχεται από ένα ανέλπιστα εξαιρετικό ματς απέναντι στη Βοσνία, όπου δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες και το 2-1 θα μπορούσε να πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις υπέρ μας. Μόνο θεωρητικό το κίνητρο για τους γηπεδούχους, καθώς δύσκολα η Φινλανδία την ίδια ώρα να μην καθαρίζει στο δικό της παιχνίδι. Επιλογή το διπλό dnb. Mιας και αναφέραμε τη ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, λογικά θα γιορτάσει την πρόκριση με μια εμφατική νίκη απέναντι στο αδύναμο Λίχτενσταίν, άσσος στο -2.5. Όσο ζει ελπίζει η ΝΟΡΒΗΓΙΑ (μαθηματικά κυρίως) και οφείλει να κάνει το καθήκον της, κόντρα στα Φερόε τα οποία απογοήτευσαν πλήρως στα προκριματικά. Μπορούν μια νίκη εδώ με πάνω από 3 τέρματα. Γ/Γ το ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ.

Στην Ολλανδία και τη δεύτερη κατηγορία, επιλογή το όβερ 3 στο ΟΣ - ΦΟΛΕΝΤΑΜ, ενώ η ΦΚ ¨ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ έχει το προβάδισμα για νίκη απέναντι στη Μάαστριχτ.

Προβάδισμα νίκης για την ισχυρή εντός ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ κόντρα στην (σχεδόν) εξασφαλισμένη Βιτόρια. Επιλογή ο άσσος στο -1 ασιατικό. Στο ντέρμπι της μάχης της ανόδου, θα πάω με την έδρα και την ΑΤΛ. ΓΚΟΪΝΙΑΝΕΝΣΕ κόντρα σε μια Παρανά, η οποία κερδίζει μεν, αλλά δεν πείθει.


Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.

==================================================================
Essential SSL