Δευτέρα 20 Ιαν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Editorial Δευτέρας

Editorial ΔευτέραςΚαλημέρα και καλή εβδομάδα.

Με την αναμέτρηση Στόουκ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ ολοκληρώνεται η αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ και γενικότερα, στο μεγάλο Νησί. Οι γηπεδούχοι έκαναν δύο νίκες, έδειχναν να αντιστρέφουν το κλίμα, αλλά γύρισαν άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα, δύο σερί νίκες, χωρίς καν να σκοράρουν, ξανά μεγάλος προβληματισμός που έφερε και την απόλυση του Τζόουνς και η αναζήτηση του διαδόχου του συνεχίζεται. Τέταρτη έπεσε η Γουεστ Μπρομ μετά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, με νίκη επιστρέφει στην κορυφή. Σαφέστατα σε πολύ καλύτερη κατάσταση, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Επιλογή το αμφίσκορο στο ΜΠΟΧΟΥΜ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ σε ένα ματς καθαρή τριπλή από πλευράς σημείου. Γκολ πάντως περιμένω πως θα βρουν και οι δύο ομάδες.

Αλέγκρο ομάδα η ουραγός Σίλεμποργκ, όσα βάλουμε όσα φάμε. Παρόμοιο στυλ παιχνιδιού και από την ΜΠΡΟΝΜΠΙ, η οποία σωστά δίνεται φαβορί. Λογική επιλογή το διπλό, δύσκολα πάντως θα μείνει χαμηλά το σκορ.

Στο όβερ 3.5 το ΑΓΙΑ Β' - ΦΟΛΕΝΤΑΜ στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας.

Προς τον άσσο η ΡΑΚΟΒ στην Πολωνία, η Βίσλα με πολλά προβλήματα τραυματισμών για ένα ακόμα παιχνίδι, διασύρθηκε την περασμένη εβδομάδα και γενικά παίζει πολύ άσχημα, δείγμα ότι το ρόστερ της δεν μπορεί να αντέξει.


Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.


=====================================================================
Essential SSL