Σαββάτο 07 Δεκ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Editorial Τρίτης

Editorial ΤρίτηςΠεριορισμένο το ενδιαφέρον του σημερινού προγράμματος, αφού μετά από αρκετό καιρό δεν έχουμε ευρωπαϊκά παιχνίδια προκριματικών.

Στην Αγγλία, αφήνουμε στην άκρη το EFL Τρόφι, μία από τις πλέον ανιστοιχηματικές διοργανώσεις. Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε στη Νάσιοναλ Λιγκ. Ψηλά παίζει το -0.25 της ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ η οποία με 7 νίκες και μόλις μία ήττα έχει κάνει τρομακτική εκκίνηση και δείχνει ασταμάτητη. Έχει δε εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Τορκί, αφού εντός έδρας είναι αήττητη στα τελευταί 7 μεταξύ τους, τα οποία συνήθως έχουν γκολ. Το όβερ θα μπει σαν δευτερεύουσα επιλογή. Ευκαιρία νίκης για την ΝΤΟΒΕΡ η οποία υποδέχεται την απογοητευτική μέχρι στιγμής Έμπσφλιντ.

Το παλεύει η ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ, ειδικά στην έδρα της βγάζει ανταγωνιστικό πρόσωπο. Από την άλλη η ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ δυσκολεύεται εκτός, συνήθως σκοράρει αλλά και δέχεται γκολ. Ψηλά παίζει το αμφίσκορο στο 2.25, με μπόλικο ρίσκο.

Με αρκετά δυνατή ενδεκάδα αναμένεται να παραταχθεί η ΜΟΝΑΡΚΑΣ, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά το κύπελλο, θέλει να προχωρήσει και με νίκη απόψε κόντρα στην Σονόρα κλειδώνει την πρόκριση. Άσσος στο -1.25.


Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.


=======================================================================
Essential SSL