Δευτέρα 18 Νοε 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Editorial Παρασκευής

Editorial ΠαρασκευήςΠεριορισμένου ενδιαφέροντος το σημερινό πρόγραμμα, ρίχνουμε το βάρος στα αμερικανικά πρωταθλήματα τα οποία βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Στη Σέριε Β της Βραζιλιάς, επιλογή ο άσσος της CRB η οποία πριν τη διακοπη δεν ήταν σε καλή κατάσταση, όμως αυτό το διάστημα πιθανολογώ πως θα της έκανε καλό για να ανασυνταχτεί, παραδοσιακά δυνατή εντός και υποδέχεται μια Γκουαρανί η οποία έκανε κάκιστη εκκίνηση, έχοντας τρομερό πρόβλημα στο γκολ μην έχοντας σκοράρει ακόμα εκτός, ενώ έχει μόλις 1 πόντο σε 4 εξορμήσεις της. Σε αποδόσεις διπλασιασμού ο άσσος. Η ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ επίσης υποψήφια για νίκη, 7 ματς αήττητη πριν τη διακοπή, υποδέχετε μια Οέστε δυσκολοκατάβλητη, με μόλις μία ήττα σε  αναμετρήσεις, έχοντας δεχθεί μόλις 3 τέρματα. Πάντως δεν είναι ομάδα για υπερβάσεις, ούτε έχει το υλικό για να πετύχει κάτι καλό. Εκτός του άσσου, με ρίσκο στο άντερ 2 σε απόδοση 1.93, τουλάχιστον έτσι όπως θυμόμαστε τις ομάδες πριν τη διακοπή, δεν αναμένεται ιδιαίτερο θέαμα.

Στην Αμερική και το MLS. Aμφίσκορο και όβερ το ΧΙΟΥΣΤΟΝ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, τρομερή χρονιά και φέτος η φιλοξενούμενη, αλλά η γηπεδούχος είναι δυνατή εντός και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, προς τον άσσο η ΓΚΑΛΑΞΙ κόντρα στην, παραδοσιακά, αδύναμη εκτός έδρας ομάδα των Έρθκουεϊκς.

Στη σέντρα η Δανία με το ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ - ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ, το 1.50 του άσσου μου φαίνεται χαμηλό για πρεμιέρα και η φιλοξενούμενη είναι από τις υπολογίσιμες ομάδες του πρωταθλήματος. Τα πολλά γκολ δείχνουν πάντως το πιο πιθανό ενδεχόμενο καθώς και οι δύο διαθέτουν μεσοεπιθετικά τις μονάδες για να βρουν σκορ.

Η φετινή UCD μαζί με την Φιν Χαρπς δείχνουν οι αδύναμοι κρίκοι στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας. Μπορεί να κέρδισαν οι φοιτητές την Χαρπς την περασμένη αγωνιστική, όμως τώρα η επίσκεψη τους στο ΝΤΕΡΙ δεν τους αφήνει πολλά περιθώρια σκέψης για θετικό αποτέλεσμα. Δέχονται με μεγάλη ευκολία γκολ οι φιλοξενούμενοι, κάτι που θα τους στοιχίσει και απόψε. Άσσος και όβερ 2.5 συνδυαστικά στο 1.65.


Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.


========================================================================
Essential SSL