Πέμπτη 20 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Editorial Τρίτης

Editorial ΤρίτηςΣυνέχεια στους αγώνες του Κόπα Αμέρικα, όπου πλέον έχουμε μια πρώτη εικόνα όλων των ομάδων. Το ΠΕΡΟΥ ξεκίνησε καλά απέναντι στη Βενεζουέλα, ήταν καλύτερο και άξιζε τη νίκη παρότι αυτή δεν ήρθε ποτέ. Εδώ έχει σαφέστατο προβάδισμα, απέναντι σε μια Βολιβία που προσπάθησε να αμυνθεί απέναντι στη Βραζιλία, το μόνο που κατάφερε ήταν να δεχθεί τελικά 3 τέρματα. Επιθετικά δε φάνηκε σχετικά ακίνδυνη. Ρισκάρουμε στο -1 των τυπικά φιλοξενούμενων. Στο άλλο ματς, η ΒΡΑΖΙΛΙΑ έχει σαφέστατο προβάδισμα με τη Βενεζουέλα. Οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι στο δεύτερο μέρος και κέρδισαν στο ρελαντί τη Βολιβία, οι φιλοξενούμενοι από την άλλη παρότι πήραν το βαθμό με το Περού δεν ενθουσίασαν με την απόδοση τους και αν επαναλάβουν ανάλογη εμφάνιση, δεν βλέπω τον τρόπο με τον οποίο θα γλιτώσουν, όχι μόνο την ήττα αλλά και με μεγάλο σκορ. To ασιατικό -2 υπέρ των Βραζιλιάνων στο 1.75.

Σε εξέλιξη και το Γκολντ Καπ που περιλαμβάνει τις χώρες της Κεντρικής Αμερικής. Οι ΗΠΑ θεωρούνται από τα μεγάλα φαβορί και δικαίως, αφού κατεβαίνουν έχοντας στην σύνθεση τους παίκτες όπως οι Μπράντλεϊ, Πούλισιτς, Άλτιντορ. Η Γουιάνα είναι από τους αδύναμους κρίκους της διοργάνωσης, δεν έχει παίκτες με ιδιαίτερες παραστάσεις ενώ απαρτίζεται και από παίκτες που συμμετέχουν στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας. Αν οι ΗΠΑ έχουν όρεξη, ίσως το σκορ ξεφύγει εδώ καθώς οι διαφορές είναι τεράστιες, άσσος στο -3.5.

Ματσάρες περιλαμβάνει η φάση των 16 του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ. Πιθανό αμφίσκορο το ΚΑΣΙΜΑ - ΧΙΡΟΣΙΜΑ στον Ιαπωνικό εμφύλιο, προς τον άσσο η ΓΚΟΥΑΝΓΚΖΟΥ ΕΒΕΡΓΚΡΑΝΤΕ σε εκείνον της Κίνας, κόντρα στη Σαντόνγκ αν και το ματς δεν αναμένεται εύκολο, η ομάδα του Καναβάρο έρχεται από τεράστια νίκη ψυχολογίας απέναντι στην ΣΙΠΓ στο πρωτάθλημα και βρίσκεται σε τρομερή φόρμα.


Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.


========================================================================
Essential SSL