Πέμπτη 28 Μαι 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Editorial Δευτέρας

Editorial ΔευτέραςΚαλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

Συνέχεια στα προκριματικά του Euro 2020. H ΔΑΝΙΑ την πάτησε με την Ιρλανδία και στο ματς με τη ΓΕΩΡΓΙΑ δεν έχει περιθώρια, η νίκη πρέπει να έρθει. Χαμηλά πολύ ο άσσος, με πολύ ρίσκο ίσως να αξίζουν τα λίγα γκολ καθώς οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν ταμπούρι για την ισοπαλία και δεν αναμένεται να πάρουν ρίσκα. Πιθανό σενάριο τα πολλά γκολ στο ΙΣΠΑΝΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ, οι γηπεδούχοι δέχθηκαν γκολ μέχρι και από τα Φερόε, λογικά και οι Σκανδιναβοί θα βρουν τον τρόπο να πετύχουν τέρμα ή τέρματα.
Διπλό η ΣΛΟΒΕΝΙΑ, παρότι η απόδοση δεν είναι υψηλή δεν θα μπορούσε να δίνεται και υψηλότερα, η Λετονία δεν βλέπεται και θεωρώ δύσκολο να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ψηλά παίζει το όβερ στο ΦΕΡΟΕ - ΝΟΡΒΗΓΙΑ, οι γηπεδούχοι βρήκαν σκορ με τους Ισπανούς, γενικά κάνουν βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και δεν θα μου προκαλέσει εντύπωση να σκοράρουν και εδώ. Από τη μεριά τους οι φιλοξενούμενοι έχουν επιθετικές αρετές, αλλά και πολλά αμυντικά θέματα όπως απέδειξαν στο ματς με τη Ρουμανία. Τρομερή ΟΥΚΡΑΝΙΑ, διέλυσε τη Σερβία με 5-0 και αν δεν πάρουν τα μυαλά τους αέρα θα κερδίσουν εύκολα και το Λουξεμβούργο. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν πριν 3 μήνες αντιμέτωπες, τότε οι Ουκρανοί κέρδισαν με αυτογκόλ στο 95, πιστεύω θα έμαθαν από εκείνο το ματς και θα το αντιμετωπίσουν σοβαρά. Άσσος στο -2. Ψάχνουν ξέσπασμα οι ΣΕΡΒΟΙ, οι Λιθουανοί προσφέρονται, δεν κατάφεραν ούτε το Λουξεμβούργο να κερδίσουν εντός, γενικά βρίσκονται σε κάκιστη φάση. Άσσος στο -2 και εδώ. Προς τον άσσο η ΤΣΕΧΙΑ η οποία παίζει εντός και πείθει ελαφρώς περισσότερο, το Μαυροβούνιο απέτυχε να κερδίσει ακόμα και το Κόσοβο και γενικά εκτός έδρας δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο.

Για τα προκριματικά του Euro στους u21 η ΕΛΛΑΔΑ υποδέχεται το Σαν Μαρίνο και αν οι πιτσιρικάδες μας παρουσιαστούν σοβαροί, θα κάνουν πάρτι, καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι πραγματικά πολύ κακό σύνολο. Με ρίσκο θα πάμε με το όβερ 4.5.


Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.


=======================================================================
Essential SSL