Τετάρτη 17 Ιουλ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Editorial Τρίτης

Editorial ΤρίτηςΕκκίνηση με FA Cup στην Αγγλία, όπου έχουμε τα ζευγάρια των επαναληπτικών που στο πρώτο παιχνίδι οδηγήθηκαν στην ισοπαλία, σε αντίθετη έδρα τη φορά αυτή. Στα χασομέρια γλύτωσε το έμφραγμα η ΓΟΥΛΒΣ η οποία βρέθηκε να χάνει 2-0 από τη Σριούσμπερι αλλά έστειλε το ματς σε επαναληπτικό και τώρα οφείλει να καθαρίσει. Στο πρωτάθλημα είναι άνετη, κάτι που με κάνει να πιστεύω ότι θα δει σοβαρά το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το όβερ αν και χαμηλά, έχει το προβάδισμα. Πιθανή έκπληξη στο ΚΠΡ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ (Χ2) παρότι οι Πόμπεϊς δεν βρίσκονται στα καλύτερα τους, εδώ οι αποδόσεις τους αδικούν. Θα το χτυπήσουν στα ίσια και οι δύο όμως θεωρώ τους φιλοξενούμενους ικανούς για την έκπληξη. Η ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ θα μπορούσε απ΄το πρώτο ματς να καθαρίσει τη ΜΠΑΡΝΕΤ, αλλά δεν το έκανε, η φιλοξενούμενη άκρως μαχητική τα έδωσε όλα και παρότι βρέθηκε να χάνει 2 φορές, πήρε την ισοπαλία. Με τα γκολ και εδώ και το όβερ 3.25 καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο οι φιλοξενούμενοι να βρουν και αυτοί κάποιο τέρμα.

Ξεκινάνε σιγά σιγά και τα προκριματικά στο ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ. Πρώτη φάση, στη Σινγκαπούρη η αναμέτρηση μεταξύ ΧΟΜ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ - ΠΕΡΣΙΓΙΑ ΤΖΑΚΑΡΤΑ. Ομάδες που αρέσκονται στο επιθετικό παιχνίδι, λογικά μεν θα είναι επηρεασμένες από την μακρά αποχή από τις επίσημες υποχρεώσεις τους, αλλά τα πολλά γκολ έχουν τον πρώτο λόγο.

Κλείνουμε με Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου πια μπαίνουμε στο δεύτερο προκριματικό γύρο. Αμφίσκορο στο ΝΤΑΝΟΥΜΠΙΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ, οι Βραζιλιάνοι περιμένω να περάσουν δύσκολο βράδυ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Πονηρό ματς το ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ - ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ και σίγουρα δεν είναι για 1.45 ο άσσος, θα κάνουμε στροφή και εδώ στα πολλά γκολ τα οποία έχουν τύχη. Τέλος άσσος dnb για τη ΜΕΛΓΚΑΡ απέναντι στην Ουνιβερσιδάδ. Έχουν χάσει και οι δύο σημαντικότατες μονάδες, αλλά ειδικά οι Χιλιανοί έχουν αποδεκατιστεί μεσοεπιθετικά και στο υπόψετρο του Περού δεν θα έχουν καθόλου εύκολο έργο.


Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.

===========================================================================
 


Essential SSL