Δευτέρα 20 Μαι 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Editorial Παρασκευής

Editorial ΠαρασκευήςKυπελλική αγωνιστική αυτή την εβδομάδα στο μεγάλο Νησί, με δύο αναμετρήσεις ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα. Στο ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - Μπόλτον δεν βλέπω να έχουμε κάποια έκπληξη, οι γηπεδούχοι έχουν τα περιθώρια να κυνηγήσουν μια καλή πορεία στο θεσμό, η Μπόλτον πάλι είναι σε τόσο δύσκολη θέση στο πρωτάθλημα που λογικά το αφήνει και εστιάζει στη μάχη του υποβιβασμού. Προς τον άσσο στο -1 ασιατικό. Στην ματσάρα της ημέρας, ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. το αμφίσκορο και όβερ σε πρώτο πλάνο, από κει και πέρα οι Κόκκινοι Διάβολοι είναι σε τρομακτική φόρμα και ένα μικρό μπετ στο 2dnb τους έχει λογική. 

Ανοιχτό ματς με γκολ περιμένω στο ΕΪΡ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. με το όβερ να έχει τον πρώτο λόγο. Οι Άραβες από κει και πέρα είναι σε καλή κατάσταση και έχουν ένα μικρό προβάδισμα για την εκτός έδρας νίκη, με το 2dnb σε συμπαθητικές αποδόσεις.

Αμφίσκορο και όβερ το ΦΟΤΖΙΑ - ΚΡΟΤΟΝΕ, οι γηπεδούχοι παίζουν πολύ ανοιχτά, σκοράρουν και δέχονται τέρματα, δεν βλέπω το λόγο να αλλάζουν την προσέγγιση τους εδώ. 

Στην Ολλανδία και τη δεύτερη κατηγορία. Η ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ μπορεί να αποδράσει με το διπλό από την έδρα της Τέλσταρ, προς τον άσσο και η ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ απέναντι στη Χέλμοντ. Πάμε λογικά για ματς με γκολ και θέαμα στα ΟΣ - ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ και ΚΑΜΠΟΥΡ - ΓΚΟ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ.

Αργά τα ξημερώματα, στο Μεξικό, η ΠΟΥΕΜΠΛΑ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι σε μια Βερακρούζ η οποία συνεχίζει να απογοητεύει και η οποία δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό στο τέλος του Κλαουζούρα.


Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.

=============================================================================
Essential SSL