Σαββάτο 23 Φεβ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Editorial Τετάρτης

Editorial ΤετάρτηςΓια λίγα το σημερινό πρόγραμμα, κρατάμε δυνάμεις για τις επόμενες μέρες όπου το πρόγραμμα θα αρχίσει να γεμίζει και πάλι μετα τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων.

Στο Τρόφι των μικρών στην Αγγλία, θα δώσουμε προβάδισμα στην ΚΟΒΕΝΤΡΙ απέναντι στην u21 της Άρσεναλ, καθώς οι μικροί Κανονιέρηδες θα παραταχθούν με μπόλικες απουσίες λόγω διεθνών κλήσεων, πάντως και η Κόβεντρι δεν αποκλείεται να προβεί και αυτή σε μερικές αλλαγές οπότε ρίξτε μια ματιά για ενδεκάδες πριν την έναρξη του ματς.

Στα προκριματικά του FA Cup, περιμένουμε γκολ στο ΛΙΟΥΕΣ - ΦΑΡΝΜΠΟΡΟ, στο όβερ 3.5 το ΠΑΡΚΓΚΕΪΤ - ΛΙΚ ΤΑΟΥΝ καθώς εδώ υπάρχει σημαντική διαφορά ποιότητας που λογικά θα μεταφραστεί και σε πολλά τέρματα.

Στο πρωτάθλημα της Ινδονησίας, περιμένουμε ματς με υψηλό σκορ στο ΠΟΥΣΑΜΑΝΙΑ ΜΠΟΡΝΕΟ - ΠΕΡΣΙΓΙΑ ΤΖΑΚΑΡΤΑ, δύο ομάδες με επιθετική ισχύ που μπορούν να μας χαρίσουν παιχνίδι με θέαμα.

Πρώτος λόγος για την ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ η οποία στην έδρα της παραδοσιακά είναι δυνατή, η Ακαδημία Καντολάο συνήθως αποδυναμώνεται μακριά από την έδρα της.

Πρώτος λόγος για τη ΓΚΑΪΣ απέναντι στη Βάρναμο, με το ματς να έχει επίσης μπόλικο όβερ, όπως και τα περισσότερα των φιλοξενούμενων.


Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.
Essential SSL