Δευτέρα 24 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Editorial Δευτέρας... Παιχνίδι με τα γκολ

Editorial Δευτέρας... Παιχνίδι με τα γκολΤο πρώτο πραγματικά γεμάτο και απαιτητικό διήμερο της νέας σεζόν πέρασε, σήμερα ρίχνουμε στροφές καθώς και το πρόγραμμα δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το τριήμερο που έρχεται είναι (ξανά) γεμάτο με ευρωπαϊκούς αγώνες, που, σίγουρα μας κεντρίζουν περισσότερο το ενδιαφέρον. Επιγραμματικά.

Αμφίσκορο το ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ - ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ, ομάδες οι οποίες με βάση τα ριπόρτς θα έχουν και φέτος το εύκολο γκολ, ενώ γενικά από την περσινή σεζόν είχαν μπόλικα θέματα στα μετόπισθεν, τα οποία δεν φρόντισαν να λύσουν (τουλάχιστον όχι ακόμα)

Επέστρεψε στην κατηγορία η ΣΑΤΟΡΟΥ, η οποία όπως έχει ήδη δηλώσει ο προπονητής της θα παίζει ανοιχτά και επιθετικά, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Βούτηρο στο ψωμί της, επίσης εξαιρετικά επιθετικής, ΛΟΡΙΑΝ και με το όβερ σε αποδόσεις 2,10 αξίζει να ρισκάρουμε.

Η ΜΠΡΑΝ δεν θεωρώ προσωπικά πως θα δυσκολευτεί με τη Σταρτ, παρόλα αυτά και με τη Ρόζενμποργκ να την έχει προσπεράσει πλέον και με μπόλικο άγχος θα αποφύγω το σημείο και θα προτιμήσω το όβερ, η φιλοξενούμενη είναι ικανή να βρει και αυτή από την πλευρά της κάποιο τέρμα.

Στη Σουηδία το ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ έχει όλες τις προϋποθέσεις για ματς που θα έχει τουλάχιστον τρία τέρματα. Ομοίως και το ΒΑΡΝΑΜΟ - ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ από τη δεύτερη κατηγορία.

Γράψαμε ήδη σε προηγούμενο εντιτόριαλ για τα σοβαρά προβλήματα που έχει η Ρεάλ Ποτόσι, η οποία τουλάχιστον στην έδρα της και με σύμμαχο το υψόμετρο ήταν μια σεβαστή αντίπαλος, όχι πλέον όμως με το μπάχαλο που επικρατεί στη ομάδα. Ευκαιρία νίκης για τη ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ να εκμεταλλευτεί όλα αυτά τα προβλήματα.Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.================================================================================================
 
 
 

 
*Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης, σε επιλεγμένους αγώνες..

Essential SSL