Πέμπτη 20 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Editorial Δευτέρας

Editorial ΔευτέραςΠριν πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα ματς της μέρας, δεν μπορούμε να μην κάνουμε μια αναφορά στα Συνδρομητικά picks του σάιτ, τα οποία πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες, με τον Betnova να έχει πάρει το όπλο του και να πυροβολεί συνεχώς! Και αν κάτι μας έχει δείξει η ιστορία, είναι πως τα καλύτερα είναι ακόμα μπροστά μας !!
Αυτά έτσι σαν ένας μικρός πρόλογος.

Επίσημες προτάσεις της ιστοσελίδας μας αποτελούν οι επιλογές που μπαίνουν στο πινακάκι μπάνκας που βρίσκεται στην αρχική σελίδα καθώς και στην στήλη ''ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ'' ενώ τα ακόμα πιο ''δυνατά'' μας και με επιπλέον αυξημένες πιθανότητες επιβέβαιωσης μπαίνουν στην συνδρομητική μας στήλη.

Το πρόγραμμα σήμερα ούτως η άλλως είναι αδιάφορο στοιχηματικά, καλύτερα να κρατήσουμε δυνάμεις για το ερχόμενο τριήμερο.

Επιγραμματικά.

Στη Βουλγαρία η ΒΕΡΕΓΙΑ έχει αποδυναμωθεί, θα αντιμετωπίσει δυσκολίες τη φετινή σεζόν, αλλά όχι και να δίνεται η Σεπτέμβρη τόσο καθαρό φαβορί σε εκτός έδρας ματς και μάλιστα σε πρεμιέρα. 1Χ εδώ το μόνο που παίζεται, διαφορετικά πάσο και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Πολλά τέρματα στο ΧΟΜΠΡΟ - ΚΟΠΕΝΧΑΓΗ, είδαμε ότι οι φιλοξενούμενοι προβληματίζουν και παρότι έχουν εξαιρετικό ρόστερ στα χαρτιά θέλουν δουλειά ακόμα, ειδικά ανασταλτικά. Οι γηπεδούχοι είναι ικανοί να βρουν και αυτοί με τη σειρά τους σκορ και να γίνει ροντέο το παιχνίδι.

Μόνο νίκη ψάχνει η ΚΟΡΚ προκειμένου να μείνει στην κούρσα του τίτλου και το -1.25 απέναντι στη Ντέρι παίζεται. Υπάρχει μια απογοήτευση στους Ιρλανδούς για τον αποκλεισμό από τη Λέγκια στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ήταν μάλλον αναμενόμενος, εντός συνόρων όμως τα πράγματα αναμένονται διαφορετικά για τους πρωταθλητές οι οποίοι οφείλουν απόψε να πάρουν τη νίκη.

Στη Σουηδία πολλά τέρματα το ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ - ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ, παιχνίδι που μπορεί να πάει και στο όβερ 3.5 ενώ η η ΧΑΜΑΡΜΠΙ εύκολα δύσκολα θα βρει την άκρη και θα πάρει τη νίκη κόντρα στην αδύναμη Ντάλκουρντ.

Στη Βραζιλία παίζεται το -1.25 της ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ η οποία εντός είναι αξιόπιστη, κόντρα σε μια Σεαρά που εκτός αποδυναμώνεται αισθητά και η οποία πάντως ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει τα πατήματα της στη μεγάλη κατηγορία. Από κοντά και τα πολλά τέρματα.


Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.Επιμέλεια: Επιστήμονας
==============================


==================================================================================
 


Essential SSL