Τετάρτη 20 Ιουν 2018
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Ζέσταμα εν όψει Australian Open

Ζέσταμα εν όψει Australian Open
Πάμε σε μια επιλογή από τα τουρνουά προετοιμασίας για το Australian Open και πιο συγκεκριμένα την αναμέτρηση ανάμεσα στους Cuevas και Muller για το 250 Σιδνευ.
Δεύτερο τουρνουά της σεζόν για τον παίκτη από το Λουξεμβούργο ο οποίος μετράει 1 ήττα την προηγούμενη εβδομάδα από τον Donaldson και δύο πολύ δύσκολες επικρατήσεις εναντίον των Dolgopolov και Barton παίζοντας 6 σετ σε δύο συνεχόμενες μέρες σε συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών. Ο ίδιος μάλιστα παραδέχθηκε οτι του πέρασε από το μυαλό να εγκαταλείψει στον χθεσινό αγώνα με τον Barton στις αρχές του 3ου σετ!
Από την άλλη ο Cuevas στον πρώτο του φετινό αγώνα έπαιξε με έναν παίκτη ίδιας κοπής με τον Muller, τον Mahut, κέρδισε φαινομενικά δύσκολα αλλα έκανε ουσιαστικά μια καλή προετοιμασία για το σημερινό ματς ώστε να αντιμετωπίσει κατάλληλα τα δυνατά σερβίς και τα κατεβάσματα στο βολέ του αντιπάλου του. Απέναντι σε δυνατούς σέρβερς ο Cuevas δεν έχει άσχημο ρεκόρ καταγράφοντας τα τελευταία χρόνια νίκες απέναντι σε Karlovic, Querrey, Groth αλλά και τον ίδιο τον Muller πέρσι και μάλιστα σε χόρτο.
Κατά τη γνώμη μου ο Muller δε θα πιεστεί πολύ σε αυτό το ματς ενόψει Grand Slam την επόμενη βδομάδα και βλέπω ένα τουλάχιστον 50-50 ίσως και οριακά φαβορί τον Cuevas. Θα πάρω το handicap των 2.5 games υπέρ του Ουρουγουανού και με μικρότερο stake τη νίκη του.
 

 
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
ΤέννιςΤέννις
12/01
12/01
03:00
03:00
ATP.png
ATP.png
Cuevas +2,5games
2
1.80
2.35
35 Stoiximan
13-10
2-0
-35