Δευτέρα 25 Ιουν 2018
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Δεν καλύπτει το χάντικαπ!

Δεν καλύπτει το χάντικαπ!Στα γρήγορα επιλογή από την Ιταλία και το challenger της Andria. Στον πρώτο γύρο έρχονται αντιμέτωποι ο Kolar με τον Stakhovsky σε ένα ματς που στα μάτια μου είναι πιο ισορροπημένο από όσο δείνχουν οι αποδόσεις.

Πιο συγκεκριμένα ο Stakhovsky βρίσκεται σε πολύ κακή φόρμα με μοναδικό καλό τουρνουά αυτό στην Bratislava πριν 2 εβδομάδες που κατάφερε να κερδίσει 3 γύρους χάνοντας στα ημιτελικά. Εκτός από τις 3 αυτές νίκες, μετράει άλλες 5 επιπλέον (εκ των οποίων οι 3 σε παίκτες εκτός top300) από τις 19/7 ενώ την αντίστοιχη περίοδο έχει δεχθεί 11 ήττες!

Από την άλλη ο Kolar παίζει το 5ο συνεχόμενο τουρνουά σε indoor γήπεδα (2 future στην Τσεχία και 2 challenger στην Ιταλία) και την προηγούμενη εβδομάδα έδειξε πολύ εξοικειωμένος μετην επιφάνεια κερδίζοντας μάλιστα και τον Chiudinelli με 2-0 σετ! Έχει σερβίς που μπορεί να του δώσει κάποια ξεκούραστα games και αν διατηρήσει την ψυχολογία του μπορεί να παλέψει και το σημερινό ματς.

Πιστεύω πως σήμερα το χάντικαπ που μας προσφέρει ο stoiximan στα 4.5 games είναι δύσκολο να καλυφθεί από τον ντεφορμέ Ουκρανό και μιας και είναι το τελευταίο τουρνουά της σεζόν δεν αποκλείεται να δούμε και καμία "μαγεία". Οι τολμηροί ας δοκιμάσουν και κάτι στη νίκη του Kolar.Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
21/11
21:00
ATP.png
Kolar +4.5 games
1.75
40 Stoiximan
13-7
-40