Τρίτη 18 Δεκ 2018
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ποδόσφαιρο Έτοιμη να εκμεταλλευτεί καταστάσεις η Μπλάκπουλ

Έτοιμη να εκμεταλλευτεί καταστάσεις η ΜπλάκπουλΓράψαμε ήδη το Σάββατο ότι τα αποδυτήρια της Τσάρλτον έχουν γίνει μπάχαλο και βγαίνουν στην επιφάνεια όλο και νέα δεδομένα, με λίγα λόγια όχι απλά δεν υπάρχει έστω ένα στοιχειώδες κλίμα αρμονίας, αλλά υπάρχουν πολλές κλίκες η κάθε μία παίζοντας για πάρτη της. Χάος κοινώς, με τον Ρόμπινσον να προσπαθεί να βάλει μια τάξη, αλλά δεν θα΄ναι εύκολο από τη μια μέρα στην άλλη και ειδικά όσο διαρρέουν συνεχώς πράγματα μέσα από τ΄αποδυτήρια. Η Τσάρλτον έχει πολύ καλό υλικό, αναμφίβολα, αλλά με την κατάσταση να μυρίζει... μπαρούτι, ξανά, ίσως το ξαναπληρώσει και απόψε μετά τη βαριά ήττα με 4-1 από την Πιτέρμπορο.

Βέβαια η Μπλάκπουλ δεν έχει το μέγεθος των Αριστοκρατών, ούτε Έβανς στον πάγκο της και έρχεται και από ήττα 3-0 από τη Μπλάκμπερν, αλλά πριν από αυτήν το πάλευε σχετικά καλά και έτρεχε και ένα μίνι αήττητο 2-5-0. 

Εδώ μιλάμε περισσότερο για ποντάρισμα κόντρας στην Τσάρλτον ξεκάθαρα, αλλά και ο αντίπαλος είναι συμπαθητικός. Γνωρίζει πτώση ο άσσος και μάλλον φυσιολογικά...
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Ποδόσφαιρο
13/03
21:45
England.png
1(-0.5AH)
2.25
25 Bet365
1-0
31.25