Τρίτη 18 Δεκ 2018
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ποδόσφαιρο Mε τρομερή ψυχολογία η Βίλα

Mε τρομερή ψυχολογία η ΒίλαΤο΄χαμε ξαναποντάρει το προηγούμενο Σάββατο, μας τα χάλασε ο καιρός, αλλά το ξαναποντάρουμε και σήμερα καθώς δεν έχει αλλάξει κάτι στο προσωπικό μου σκεπτικό. Για να μην πω ότι ενισχύθηκε κιόλας.

Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο το περασμένο Σάββατο οι Χωριάτες διέλυσαν με 4-1 τους Γουλβς κάνοντας κυριολεκτικά... πλάκα στο αγωνιστικό χώρο. Παρέμειναν έτσι στο κυνήγι της Κάρντιφ και στο -4 και πάνε στο αποψινό παιχνίδι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Η ΚΠΡ κέρδισε έστω και με παίκτη παραπάνω την παραπέουσα Σάντερλαντ και πρακτικά καθάρισε με την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ για πιο ψηλά ούτε λόγος. Μακριά από το Λόφτους βγάζει μεγάλες αδυναμίες φέτος και ειδικά σε τόσο σκληρές έδρες η ομάδα του Χόλογουεϊ έχει δείξει ότι λυγίζει και συνήθως χωρίς να προβάλει αντίσταση (εξαίρεση το ματς στο Μολινό όπου ήταν πραγματικά καλή και άξιζε ίσως το βαθμό).

Πολλά περίεργα μπορούμε να δούμε στο Νησί, αλλά θα μιλάμε για μεγάλη έκπληξη αν καταφέρουν οι Ρέιντζερς και κόψουν βαθμούς από την άκρως φορμαρισμένη Βίλα..Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Ποδόσφαιρο
13/03
21:45
England.png
1(-0.75AH)
1.78
25 Bet365
1-3
-25