Δευτέρα 21 Ιαν 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ποδόσφαιρο Kαθαρίζει την πρόκριση η Λέιτον

Kαθαρίζει την πρόκριση η ΛέιτονΣαββατιάτικη αναμέτρηση, για το Τρόφι των... μικρών στην Αγγλία αλλά θα σπεύσω να ποντάρω από σήμερα, καθώς πιστεύω ότι το σημείο ίσως δεχθεί μια πίεση προς τα κάτω.

Η Μπόγκνορ δεν τα πάει καθόλου καλά στο Νότιο όμιλο της Νάσιοναλ Λιγκ, είναι στη ζώνη του υποβιβασμού, στο -6 και θα δώσει σκληρή μάχη για να μείνει στην κατηγορία ως το τέλος. Βέβαια με μόλις 3 νίκες σε 25 ματς δεν ξέρω τι τύχες έχει να τα καταφέρει. Γενικά η προτεραιότητα της δείχνει να είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο να περνάει σε δεύτερη μοίρα, χωρίς πάντως να μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν σοβαρή πρόβλεψη για ενδεχόμενες αλλαγές, οπότε θα πάμε με το σενάριο της καλύτερης δυνατής ενδεκάδας.

Αντίπαλος της, η αγαπημένη της στήλης τον τελευταίο καιρό, Λέιτον Όριεντ, η οποία με την έλευση Έντινμπεργκ έχει αλλάξει εντελώς πρόσωπο και βγάζει μεγαλύτερη σκληράδα, παίζοντας καλύτερο ποδόσφαιρο. Θα πει κάποιος ότι είναι μόλις στο +6 από τον υποβιβασμό και ότι ενδεχομένως και αυτή να έχει το μυαλό της περισσότερο στο πρωτάθλημα. Το αποκλείω να κινδυνέψει, με το ρόστερ που έχει. Αν υπήρχε σοβαρός προπονητής από την αρχή, αυτή τη στιγμή θα πάλευε για την άνοδο με το ρόστερ που έχει, επομένως το να κινδυνέψει στη συνέχεια είναι ένα σενάριο που μοιάζει πολύ δύσκολο, καθώς υπάρχουν πολύ χειρότερες ομάδες. Ο ίδιος ο Έντινμπεργκ δήλωσε όχι μόνο βλέπει σοβαρά τον θεσμό, αλλά πολύ θα ήθελε η ομάδα του να τον κατακτήσει κιόλας, από τη στιγμή που το επόμενο ματς είναι σε μια βδομάδα, αναμένουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Υπάρχει διαφορά ποιότητας, ξεκάθαρα πράγματα και οι φιλοξενούμενοι είναι ανεβασμένοι τον τελευταίο καιρό, ενώ θεωρώ πως μπορούν να δουν με πιο καθαρό μυαλό τη διοργάνωση σε σχέση με τους αντιπάλους τους. Η Μπόγκνορ και να θέλει, δεν θεωρώ πως είναι σε θέση να μπορεί κιόλας. Διπλό στο -0.75 για μεγαλύτερη απόδοση, στο 1.90.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Ποδόσφαιρο
13/01
17:00
England.png
2(-0.75AH)
1.90
30 Bet365
1-1
-30