Τρίτη 18 Δεκ 2018
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ελληνικές ιπποδρομίες : Πρόγραμμα για μεγάλες αποδόσεις

Ελληνικές ιπποδρομίες : Πρόγραμμα για μεγάλες αποδόσειςΓεια χαρά φιλιππάκια...

Συμπαθητικό απο στοιχηματικής οπτικής είναι το αποψινό πρόγραμμα . Πολλές κούρσες είναι ανοικτές και τα αουτσάιντερ καραδοκούν..
Είναι από τα προγράμματα που με κάνουν να αναπολώ το παιχνίδι του Συνθέτου Φορκαστ. Κούρσες ανοικτές με πολλούς υποψηφίους για νίκη και που υπόσχονται μεγάλες αποδόσεις.  Αυτό το είδος πονταρίσματος το έχω ξεχάσει κάτι χρόνια καθώς δεν μας το προσφέρει ακόμα η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε .
Να δούμε πότε και αν. Δεν νομίζω ότι τόσο δύσκολο να πραγματοποιηθεί ..

Πρόγραμμα με 8 κούρσες.
Εναρξη στις 17.00.
Το σκορ 6 ξεκινά από την 3η ιπποδρομία ενώ υπάρχουν και δυο ενδεχόμενα πονταρίσματος στο Σκορ 4. Το πρώτο περιλάμβάνει τις κούρσες 1η-4η και το δευτερο τις κούρσες 5η - 8η.

Συνοπτικός σε γενικές γραμμές θα είμαι σήμερα καθότι ο χρόνος είναι περιορισμένος σημαντικά..

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...

1000 μέτρα.Πενταετείς+ και Εξαετείς+ φοράδες, Στ' και Ε΄κλάσης αντίστοιχα. Η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ δείχνει ευαρέσκεια στις μικρές αποστάσεις, διαθέτει σημαντική αρχική ταχύτητα και με καλή εκκίνηση από το εσωτερικότερο όλων σταρτ εκτιμώ ότι θα προωθηθεί στην πρωτοπορεία και θα παλέψει για τη νίκη μέχρι τέλους. Η ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ έρχεται από σχετικό ρεπό ωστόσο στις προπονήσεις δείχνει καλή φόρμα και έχει μερτικό στη κούρσα. Η ΚΟΡΚΣΑΪΝΤΕΡ πιθανότατα να προτιμούσε μεγαλύτερη απόσταση , ωστόσο διαθέτει καλές δεξιότητες για τέτοιους ομίλους και δεν αγνοείτει. Η ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ είναι μια ιδιόρυθμη γενικά φοράδα αλλά στην μέρα της ικανή να πρωταγωνιστήσει σε τέτοιο επίπεδο ομίλων.. 7-2-3-5  .

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Τετραετείς και άνω χωρίς νίκη . Απόσταση 1000 μέτρα. Τρεις εδώ δείχνουν οι βασικοί διεκδικητές της νίκης . ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ , ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ και ΖΕΦYΡ ΜΑΤΖΙΚ . Οι δυο πρώτοι διαθέτουν καλή ποιότητα για τετοια γκρουπ, έχουν αρχική ταχύτητα, προσόν απαραίτητο για τις απαιτήσεις των 1000 μέτρων και ειδικά όπως είναι πλέον διαμορφωμένη η μορφή αυτής της απόστασης στο Μαρκόπουλο με μικρή τελική ευθεία. Ο πρωτοδιαγωνιζόμενος στο Μαρκόπουλο Ζεφυρ Ματζικ είναι σπουδαίας γενεαλογικής προέλευσης και ως μονοετής είχε αγοραστεί στην βρετανία .. πανάκριβα. Προφανώς αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα που δεν τον άφησαν να έχει την καριέρα που ίσως θα μπορούσε να είχε κάνει. Στον πολύ χαμηλών απαιτήσεων όμιλο σήμερα έχει μερτικό. Δεν αγνοείται ο ΤΑΟΥΑΛΗΦ... 7-9-5-8.

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ.
1300 μέτρα.Πενταετείς+ και Εξαετείς+, Στ' και Ε΄κλάσης αντίστοιχα. Ο ρούκι στον ελληνικό στίβο ΕΣΚΑΝΤΑΡΙ είναι σπουδαίων γενεαλογικών προδιαγραφών, στις προπονήσεις τα πηγαίνει περίφημα μαθαίνω , οπότε και θα του δώσω την πρώτη τύχη. Ο ΜΑΙΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ έχει παλέψει σε αρκετά πιο σκληρούς ομίλους και παρά το ρεπό του έχει μερτικό για τη νίκη. Κάτι αναλογο ισχύει και για τον ΤΑΡΑΓΚΟΝ. Απο εκεί ακι περα όλοι μερτικό έχουν για διάκριση . Προσωπικά θα επιλέξω τον ΖΗΤΗ.. 5-3-1-6  .

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τετραετείς φοράδες νικήτριες μιας ιπποδρομίας. 1100 μέτρα. Καλά στοιχεία έδειξε η ΜΙΣ ΠΕΪΣΑΝΣ στο νικηφόρο ντεμπούτο της βγάζοντας παράλληλα και ενδεικτική χρονομετρική επίδοση για τις απαιτήσεις της σημερινής αναμέτρησης. Βασική αντιπαλός της η ΧΙΣΤΟΡΙΚ ΙΝΒΕΝΤ που έρχεται από δυο δευτεριές και δείχνει μαχητική φοράδα. Το τρίο των βασικότερων υποψηφιών για τη νίκη συμπληρώνει η ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΣΙΤΥ. Για τις πίσω θέσεις η ΣΠΑΡΤΗ. 5-1-3-6 .

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τετραετείς φοράδες μέδεν. Απόσταση 1100 μέτρα. Μέτριας έως χαμηλής δυναμικότητας όμιλος. Η νεοεμφανιζόμενη ΣΑΟΥΘ ΣΗ ΜΠΕΛ βάσει των εμφανίσεων της στο εξωτερικό δικαιούται την πρώτη τύχη . ΜΕΪΛΗΝ, ΑΣΤΥΔΑΜΕΙΑ, ΟΛΙΑΝΝΑ ακολουθούν σε προτίμηση..7-3-1-5...

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τριετείς και άνω ΒΗΕ. 1300 μέτρα. Ανοικτή πολύ κούρσα. Υπαρχουν αρκετοί ίπποι με αρχική ταχύτητα και το ενδεχόμενο να ανοίξει ο ρυθμός νωρίς είναι πιθανό κατά την προσωπική μου άποψη. ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ , ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ και ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ σε αυτό το ενδεχόμενο θα έχουν τα φόντα να παλέψουν για τη νίκη. Για τους κυνηγούς φαντασμάτων ο ΝΑΣΜΙ που μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος όλων ηλικιακά, τρέχει όμως με πουπουλένια βάρη στη σέλα του τα οποία του επιτρέπουν να έχει ελπίδες για διάκριση στη κούρσα Δεν αγνοείται ο φορμαρισμένος ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ ... 3-6-8-10-4 .

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τετραετείς νικητές μιας ιπποδρομίας. 1400 μέτρα. Ο ΚΟΥΙΝΤΕΟ άρεσε στο ντεμπούτο του στο Μαρκόπουλο ενώ στην δεύτερη συμμετοχή του μπορεί να μη διακρίθηκε αλλά είχε άτυχη διαδρομή γενικά και σε πολυπληθή όμιλο δεν μπόρεσε να αποδώσει τα μέγιστα. Η σημερινή μικρότερη απόσταση εκτιμώ θα του αρεσει περισσότερο. Ο ΦΑΟΥΣΤΟ βρίσκει ευνοϊκή σύνθεση διαδρομής, θα οδηγήσει λογικά την κούρσα , θα μπει στην τελική ευθεία με προβάδισμα και αναμένεται δυνατός μέχρι τέλους. Ισχυρός και εξελίξιμος ο ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ έχει λόγο για τη νίκη αν και μάλλον θα επιθυμούσε μεγαλύτερη απόσταση. Ο ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ δεν μας έχει δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. 4-1-8-2.

8Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .

1300 μέτρα.Πενταετείς+ και Εξαετείς+, Στ' και Ε΄κλάσης αντίστοιχα . Αρκετά ανοιxτή κούρσα με πολλούς υποψηφιους ακόμα και για τη νίκη. .. κατά σειρά προτίμησης .. ΔΕ ΦΟΥΛΓΟΥΕΝΤ ΕΝΤ , ΡΕΝ ΚΑΣΤΛ ,  ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ , ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ..5-6-4-1 ..

======================================

   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
======================================