Τρίτη 18 Δεκ 2018
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ελληνικές ιπποδρομίες : Καραδοκούν τα αουτσάιντερς...

Ελληνικές ιπποδρομίες : Καραδοκούν τα αουτσάιντερς...Γεια χαρά φιλιππάκια...

Συμπαθητικό απο στοιχηματικής οπτικής είναι το αποψινό .
Είναι από τα προγράμματα που με κάνουν να αναπολώ το παιχνίδι του Συνθέτου Φορκαστ. Κούρσες ανοικτές με πολλούς υποψηφίους για νίκη και που υπόσχονται μεγάλες αποδόσεις.  Αυτό το είδος πονταρίσματος το έχω ξεχάσει κάτι χρόνια καθώς δεν μας το προσφέρει ακόμα η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε . Να δούμε πότε και αν.
.

Πρόγραμμα με 8 κούρσες.
Εναρξη στις 17.00.
Το σκορ 6 ξεκινά από την 3η ιπποδρομία ενώ υπάρχουν και δυο ενδεχόμενα πονταρίσματος στο Σκορ 4. Το πρώτο περιλάμβάνει τις κούρσες 1η-4η και το δευτερο τις κούρσες 5η - 8η.

Πόνεσε πολύ κόσμο το συμβάν προχθές με τον ίππο Ντον Κράι Φορ Μη .
Και πως εγώ να μη κλαίω όταν από εκεί περνούσε όλο το παιχνίδι μου με τα σκορ και όχι μόνο. Φαντάζομαι ότι άσχημα και αγανάκτηση ένιωσε μεγάλο ποσοστό των φιλίππων.
Καλό είναι τέτοια περιστατικά να μην περνάνε στο ντουκου και κάποιοι θα πρέπει να δείξουν πολύ μεγαλύτερη υπευθυνότητα την ώρα της εργασίας τους.1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...

1000 μέτρα.Τριετείς φοράδες θα διεκδικήσουν την πρώτη τους νίκη. Θολό γενικά τοπίο καθότι έχουμε πολλές φοράδες που συμμετ΄χουν για πρώτη φπρά στο Μαρκόπουλο. Κατά σειρά προτίμησης ..ΜΠΛ. ΤΕΜΠΕΡΑ, ΧΑΡΡΥ ΑΠ ΠΑΟΛΑ, ΕΛΛΕΡ ΜΠΡΟΥΚ , ΟΥΑΝΜΟΡΝΤΕΪ......4-7-2-6 .

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ....
Τετραετείς και άνω μέδεν ΒΗΕ. 1400 μέτρα. Μέτριος γενικά όμιλος. Ο ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ θα είναι αουτσάιντερ εδω. Γενικά όμως έρχεται από διακριτικές εμφανίσεις σε κάπως ανώτερους όμίλους και γνώμη μου είναι πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση . Δεν λέω να κερδίσει (όχι ότι θα με στεναχωρούσε) αλλά αν καταφέρει σε κάνα τρίο να μπει θα πληρώσει συμπαθητικά. Ο ΕΝΣΑΪΝ θα είναι το φαβορί της κούρσας και δικαιολογημένα καθώς στις δυο πρώτες συμμετοχές του στο Μαρκόπουλο έδειξε καλές δεξιότητες για τέτοια γκρουπ. Άγνωστο το τι θα κάνει εδώ ο πρωτοεμφανιζόμενος ΝΕΪΣΑΝ αλλά προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν πρέπει να αγνοηθεί. Ο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ είναι υπολογίσιμος σε τέτοιες κούρσες.  .. 5-3-4-6 .

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Κλάση Ε' , πενταετείς και άνω , 1800 μέτρα. Πάρα πολύ καλά στοιχεία από τον ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ στο ντεμπούτο του στον ελληνικό στίβο όπου επικράτησε με πολύ δυνατή επίδοση στα 1600 μέτρα και κάνοντας μεγάλη οικονομία δυνάμεων στα τελευταία μέτρα. Βέβαια ο σημερινός όμιλος είναι πολύ πιο ισχυρός και οι απαιτήσεις της κούρσας πολύ μεγαλύτερες. Ωστόσο με όσα είδα προχθές εκτιμώ ότι έχει τα φόντα για πρωταγωνιστική εμφάνιση . Σταθερή αξία και δυνατός στις μεγάλες αποστάσεις ο ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ, κάτι που ισχύει και για τον ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ. Ανερχόμενος ο ΚΟΣΤΑ 5-1-2-4  .

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Εξαετείς και άνω ΒΗΕ στα 1400 μέτρα. Σε εξαιρετική κατάσταση ο ΑΤΙΛΛΑΣ με τρεις νίκες και δυο δευτεριές στα 5 πρόσφατα τρεξίματά του. Εσχάτως προηγήθηκε δις του ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΡΙΡΟΟΥ ο οποίος σήμερα πιστεύω θα είναι πιο ανταγωνιστικός έως και απειλητικός καθότι αργά αλλά σταθερά δείχνει βελτίωση σε κάθε συμμετοχή του. Ο ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ κλείνει το τρίο των βασικών πρωταγωνιστών και σε περίπτωση που ο ρυθμός επιταχυνθεί πέραν του δέοντος θα έχει και υψηλές βλέψεις. Έπεται σε προτίμηση ο ΠΕΡΣΕΑΣ. ... 2-1-3-5 .

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ....
1000 μέτρα , τριετείς και ένω σε μία άκρως ενδιαφέρουσα αγωνισιτικά κούρσα. O ρυθμός εκτιμώ ότι θα είναι δυνατός με την εκκίνηση της κούρσας μέχρι τέλους. Ο ΑΤΡΕΓΙΟΥ έχει αποδείξει πως μπορεί να ανταπέξελθει σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και εκτιμώ ότι μπορεί να βρεθεί στο δίδυμο. Ο ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ είναι πανίσχυρος στις μικρές αποστάσεις και παρά τα υψηλά βάρη του θα παλέψει μέχρι τέλους. Αν είχε εσωτερικότερο σταρτ πιθανόν να του έδινα και την πρώτη τύχη. Το πλεονέκτημα αυτό το έχει ο εξαιρετικά φορμαρισμένος με 5 νίκες στις 6 πρόσφατες συμμετοχές του ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ που πιθανόν να είναι το φαβορί της κούρσας. Για τους κυνηγούς φαντασμάτων και μεγάλων αποδόσεων ας συμπεριληφθεί στο παιχνίδι ο ΡΕΜΙΝΙΣ .. 3-2-5-6  .

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Η πιο αμφίρροπη διαδρομή της μέρας με την πλειοψηφία των διαγωνιζόμενων να έχει μερτικό και για την νίκη ! Μεγάλο αουτσάιντερ θα είναι εδώ η ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡ. Δεν λέω να κερδίσει, στο τρίο να καταφέρει να μπει θα πληρώσει καλά. Σε κάθε τρεξιμό της τρέχει όλο και καλύτερα. Στην τελευταία συμμετοχή της πέτυχε πολύ καλή χρονομετρική επίδοση στα 1400 μ. για τις απαιτήσεις τέτοιων ομίλων έχοντας χαλαρώσει τις προσπαθειές της στα τελευταία μέτρα. Εξελίξιμη η ΜΑΪ ΛΟΥΣΙΛ δείχνει φοράδα που ίσως παλέψει σε πιο σκληρούς ομίλους στο μέλλον. Σε καλό μομέντουμ και με λίγα κιλά στην σέλα της η ΡΙΟ ΝΤΕΒΑ ενώ σταθερές αξίες σε τέτοιες κούρσες είναι η ΤΡΑΝΚΟΥΙΛ ΤΑΪΜ και ΝΤΡ. ΟΦ ΠΑΡΙΣ ...  3-4-7-2-1 .

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Τριετείς φοράδες και άνω. 1200 μέτρα. Ακόμα μια ανοικτή κούρσα με πολλές υποψήφιες για νίκη. Αρκετές διαγωνιζόμενες διαθέτουν σημαντική αρχική ταχύτητα και το ενδεχόμενο να έχουμε δυνατό ρυθμό είναι πιθανό αρκετά. Αουτσάιντερ η ΜΙΣ ΡΟΣΙΝΑ , άρεσε στο νικηφόρο ντεμπούτο της ενώ αναμένεται περαιτέρω βελτιωμένη. Θα οδηγήσει την κούρσα και μπορεί να ξεμείνει σε κάνα τρίο. Η ΟΝΟΡΑΜΠΛ δεν είναι υποδειγμα σταθερότητας αλλά στις καλές της στιγμές έχει πρωταγωνιστήσει σε πιο δυνατούς ομίλους. Η ΣΟΤΖΟΥΡΝΑ δεν αγνοείται ενώ σε περίπτωση που δυναμώσει ο ρυθμός αρκετά .. τότε η ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ ίσως επανάλαβει μια πρόσφατη νίκη της σε αντίστοιχης δυναμικότητας όμιλο. ... 4-1-5-2  .

8Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τριετείς και άνω ΒΗΕ στα 1800 μέτρα . Στην πρώτη γραμμή ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ και ΤΕΝΖ. ΝΟΡΓΚΑΪ. Στα καλύτερά του ο ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ , Για την έκπληξη στα πολύπλοκα ο ΟΡΚ . ..1-3-2-5  .
=========================================================

   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
=========================================================