Τρίτη 18 Δεκ 2018
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ελληνικές ιπποδρομίες : Πρόγραμμα για μεγάλες αποδόσεις (ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΣΚΟΡ)

Ελληνικές ιπποδρομίες : Πρόγραμμα για μεγάλες αποδόσεις (ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΣΚΟΡ)Χαιρετώ τα απανταχού φιλαππάκια ..

Ελληνικές κόυρσες σήμερα.
Πρόγραμμα συμπαθητικό με κάποιες βάσεις αλλά και κούρσες που παρουσιάζουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας.
Είναι από τα προγράμματα που με κάνουν να αναπολώ το παιχνίδι του Συνθέτου Φορκαστ. Κούρσες ανοικτές με πολλούς υποψηφίους για νίκη και που υπόσχονται μεγάλες αποδόσεις.  Αυτό το είδος πονταρίσματος το έχω ξεχάσει κάτι χρόνια καθώς δεν μας το προσφέρει ακόμα η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε .

 Επτά κούρσες από το Μαρκόπουλο. Έναρξη στις 17.00.
Το σκορ 6 ξεκινά από 2η ιπποδρομία και το σκορ 4  από την 4η.

Δεν υπάρχουν ακλόνητα φαβορί, ενώ κάποιες κούρσες δείχνουν αρκετά ανοικτές.
Ο στίβος θα είναι λασπώδης...


1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
1000 μέτρα, τριετείς μέδεν. Πολλοί πρωτοδιαγωνιζόμενοι και προσωπικά δεν θα με απασχολήσει στοιχηματικά η κούρσα. Σε χαμηλής δυναμικότητας όμιλο ντεμπουτάρει ο ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΑΖ και εκτιμώ ότι θα είναι εκ των πρωταγωνιστών. Συμπαθητικά στοιχεία στο πρώτο τρεξιμό της παρουσίασε η ΓΚΡΕΪΣ ΔΕ ΦΛΟΡ μεταξύ των οποίων και αρχική ταχύτητα και στην σημερινή μικρή απόσταση πρέπει να υπολογιστεί. Βελτιωμένος στη τελευταία συμμετοχή του ο ΜΠΟΥΡΟΥ....2-6-3 .

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τετραετείς μέδεν στα 1300 μέτρα. Ο ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ προηγήθηκε με σημαντική διαφορά των περισσότερων σημερινών αντιπάλων του και όχι με ευνοϊκή διαδρομή καθώς έτρεξε κατά διαστήματα στην εξωτερική. Δείχνει ο πλέον εξελίξιμος και του δίνω το προβάδισμα. Ο ΝΤΑΝΣΠΟΡΤ κάνει ντεμπούτο σε έναν όμιλο μέτριας δυναμικότητας και προσωπική γνώμη είναι πως δεν θα πρέπει να αγνοηθεί ακόμα και για πρωταγωνιστική διάκριση .  Από εκεί και πέρα τα πάντα είναι πιθανά. με τις απαραίτητες επιφυλάξεις ..ΤΑΟΥΑΛΗΦ, ΜΠΛ. ΝΤΡΙΛΜΠΥ. ..3-5-6-4 .

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
1200 μέτρα.Πενταετείς+ και Εξαετείς+, Στ' και Ε΄κλάσης αντίστοιχα. Εξαιρετικά ανοικτή διαδρομή με σχεδόν όλους να έχουν μερτικό ακόμα και για τη νίκη! Ο ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ θα είναι αουτσάιντερ εδώ. Δεν είναι ιδαίτερα σταθερός αλλά στην μέρα του έχει παλέψει και με πιο δυνατούς αντιπάλους. Πρόσφατα έτρεξε διακριτικά από σχετικό ρεπό. Διαθέτει αρχική ταχύτητα και μεγάλο βήμα και όταν βρίσκεται στην πρωτοπορία κατά την διάρκεια της κούρσας αποδίδει δυνατά. Αυτό το σενάριο  θεωρώ ότι είναι πιθανό απόψε. Προειδοποίησε πρόσφατα ο ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ στα 1200 και τα επιπλέον σημερινά μέτρα θα είναι στα υπέρ του. Για την έκπληξη ο ΝΤΙΒΑΪΝΣ ΠΡΙΝΣ που θα είναι μεγάλο αουτσάιντερ. Είναι σταθερός γενικά. Δεν λέω να κερδίσει .. αλλά στο τρίο αν καταφέρει να μπει θα πληρώσει καλά. Φαβορί ο ΑΝΤΙΜΠ που πρόσφατα έτρεξε πρωταγωνιστικά ερχόμενος από σχετικά μεγάλο ρεπό.  Δεν αγνοούνται οι υπόλοιποι. ...1-4-3-2.

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Φοράδες.1200 μέτρα.Πενταετείς+ και Εξαετείς+, Στ' και Ε΄κλάσης αντίστοιχα. Κούρσα που ελλοχεύει πολλούς κινδύνους ως προς την επιλογή των προτεινόμενων ίππων. Κάλλιστα μπορούμε εδώ να έχουμε μια πλούσια άφιξη καθώς πολλές είναι οι διαγωνιζόμενες με μερτικό. Κατά σειρά προτίμησης και μεταξύ άλλων υπολογίσιμες είναι οι .... ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ, ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ, ΑΜΠΕΡ ΜΥΣΤΙΚ, ΜΟΡΝΙΝΓΚ ΜΙΣΤ , ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ ... 3-7-1-6-4 .

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
1200 μέτρα, Τετραετείς με μια νίκη. Ελαφρύ προβάδισμα στους ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ και ΦΑΟΥΣΤΟ που είναι από τους πλέον έμπειρους στον ελληνικό στίβο και γενικά βρίσκονται και σε πολύ καλή κατάσταση. Καλά χρονομετρικά στανταρ έχει πιάσει ήδη ο ΜΑΝΝΕΡΣ ΜΠΡΥΖ στα πρώτα τρεξίματά του στον ελληνικό στίβο ενώ αναμένεται να παρουσιάσει εξέλιξη. Μερτικό για τον ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ που μου άρεσε γενικά στο ντεμπούτο σε μεγαλύτερη απόσταση και αναμένεται να τρέξει πολύ βελτιωμένα σήμερα. ..4-1-7-2.

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Η Β' υποδιαίρεση της άνωθεν ιπποδρομίας. Τρεις εδώ δείχνουν να έχουν σημαντικό προβάδισμα και χωρίς ατυχίες πιθανόν να συνθέσουν και το τρίο. Σημαντικά βελτιωμένος ο ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ στην δευτερη συμμετοχή του από ρεπό, έχει καλές δεξιότητες για τέτοιους ομίλους και μαζί με τους ΣΤΑΝΤΥ και ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ περιμένω να παλέψουν για τη νίκη... 6-5-1.

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Πενταετείς και άνω Ε' κλάσης. 1200 μέτρα. Ο ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ είχε δείξει από το ντεμπούτο ότι είναι ίππος με αξιόλογες δυνατότητες. Αντιμετώπισε κάποια προβλήματα και πλέον έρχεται από δυο σερί νίκες δείχνοντας ότι δεν ενοχλείται από παθήσεις. ΜΠΑΖΟΥΛΑ, ΡΑΣ ΑΛ ΜΑΛ και ΓΟΥΕΣΤΜΠ. ΓΚΡΟΟΥΒ έχουν μερτικό.. 3-2-1-5.Σε μηνύματα λαμβάνω την επιθυμία να βάζω ενδεικτικά και κάποια σκοράκια σαν προτάσεις.
ΑΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ κάτι θα ανανεώσω το άρθρο .
..

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 17,00......

ΣΚΟΡ 6 ....  3,5 / 1,2,3,4 / 1,3,4,7 / 1,4 / 1,5,6 / 3
ΚΌΣΤΟΣ 96 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΣΚΟΡ 6 ..... 3,5 / 1,2,4 / 1,3,4 / 1.4 / 5,6 / 3 
ΚΟΣΤΟΣ 36 ΕΥΡΩ


ΣΚΟΡ 6 ....... 3 / 1,2,4 / 1,3,4 /1,4 / 6 / 3
ΚΟΣΤΟΣ 9 ΕΥΡΩ
======================================

   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
======================================