Τετάρτη 23 Ιαν 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ελληνικές κούρσες... Υψηλές αποδόσεις στα πολύπλοκα παιχνίδια

Ελληνικές κούρσες... Υψηλές αποδόσεις στα πολύπλοκα παιχνίδιαΓεια χαρά φιλιπάκια ...

Από την Τέτάρτη 24/01 οι κυπριακές ιπποδρομίες θα είναι διαθέσιμες προς στοιχηματισμό και στα ελληνικά πρακτορεία με κοινό κουμπαρά με την Μεγαλόνησο.

Πολλλοί νεοεμφανίζομενοι ίπποι στο σημερινό πρόγραμμα, στοιχείο που δυσκολεύει σημαντικά την στοιχηματική προσέγγιση κάποιων διαδρομών..

Επτά κούρσες από το Μαρκόπουλο. Εκκίνηση στις 17.00. Το σκορρ ξεκινά από την 2η ιπποδρομία και το σκορ 4 από την 4η.
Δεν υπάρχουν οι πολύ δυνατές βάσεις οπότε και περιμένω γενικά να έχουμε υψηλές αποδόσεις στα σκορ και στα πολύπλοκα παιχνίδια ...

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Απόσταση 1300 μέτρα. Φοράδες πενταετείς+ και Εξαετείς+ Στ' και Ε΄κλάσης αντίστοιχα. Η ΧΑΡΡΥΑΝΑΣ ΣΗΚΡΕΤ θα είναι αουτσάιντερ μεγάλο εκτιμώ. 'Εχει καλή ποιότητα για τις απαιτήσεις τέτοιων ομίλων. Με καλή εκκίνηση μπορεί να βρεθεί μεταξύ των πρώτων κατά την διάρκεια της κούρσας, να καλπάσει χωρίς ανακοπές και να μπει στην ευθεία με δυνάμεις. Δεν λέω να κερδίσει, αλλά και στο τρίο αν καταφέρει να μπει θα πληρώσει πολύ καλά. Η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ αιφνιδίασε στην περασμένη συμμετοχή της μένοντας στο δίδυμο ούσα μεγάλο αουτσάιντερ. Πέτυχε πολύ καλή χρονομετρική επίδοση και αν την επανάλαβει θα δικδικήσει ακόμα κια τη νίκη. Η ΡΗΛ ΛΕΪΖΟΥΡ θα είναι το φαβορί, σίγουρα έχει πολύ μεγαλύτερες δυατότητες από αυτές που μας έδειξε στο ντεμπούτο της και περιμένω να πρωταγωνιστήσει. Η ΣΕΡΠΑΣΣΙΝΓΚ τοποθετείται στην πρώτη γραμμή και αυτή. Από εκεί και πέρα και γενικά για τις πίσω θέσεις η κούρσα είναι πολύ ανοικτή. Ας μην αγνοηθεί η ΡΙΟ ΝΤΕΒΑ είναι η δική μου αποψη... 3-9-7-8-1 .

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ....
Τριετείς και τετραετείς νικητές μιας ιπποδρομίας. 1400 μέτρα. Αρκετοί νεοεμφανιζόμενοι εδώ, γεγονός που δυσχεραίνει τις προβλέψεις. Ξεκινώ ωστόσο από τον ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ που παρουσίασε πολύ καλές δεξιότητες στο ντεμπούτο του στον ελληνικό στίβο πρόσφατα κερδίζοντας με πολύ μεγάλη άνεση σε σαφώς πιο αδύναμο όμιλο από τον σημερινό. Ο τρόπος που ξέφυγε όμως στα τελευταία μέτρα έδειξε ίππο ποιοτικό. Για τον ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ γενικά έχουμε άποψη καθότι έχει τρεξίματα στο Μαρκόπουλο και είναι ίππος που πρέπει να υπολογιστεί σε αυτό το γκρουπ. Καλά στοιχεία στις προπονήσεις ο ρούκι ΝΤΕΒ. ΜΠΡΙΤΖ ενώ ενθαρυντικό ήταν και το ντεμπούτο του ΜΑΝΕΡΣ ΠΛΗΖ. .. 4-5-1-3 .

3Η ΙΠΠΟΔΟΜΙΑ ...

Απόσταση 1000 μέτρα. Πενταετείς+ και Εξαετείς+ Στ' και Ε΄κλάσης αντίστοιχα. Ο ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ θα είναι λογικά αουτσάιντεράκι εδώ μέσα κυρίως της τελευταίας του αποτυχημένης συμμετοχής. Προσωπική εκτίμηση είναι ότι βρίσκεται παρόλα αυτά σε καλή γενικά φυσική κατάσταση . Η μικρή απόσταση είναι στα υπέρ τους καθώς μπορεί να εκμεταλλευθεί την αρχική του ταχύτητα, να τεθεί επικεφαλής και να παλέψει τη κούρσα μέχρι τέλους. Ο ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ τρέχει σταθερά και λογικά θα είναι το φαβορί. Αουτσάιντερ ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ. Ο ΒΕΡΤΙΚΑΛ έχει υψηλή ποιότητα για τέτοιους ομίλους όμως δεν δείχνει να είναι σε τοπ φόρμα, ωστόσο δεν θα τον αγνοούσα κιόλας στη μικρή σημερινή απόσταση...4-1-5-2.

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Τριετείς και τετραετείς θα παλέψουν για την πρώτη τους νίκη.  Ο ΣΤΑΝΤΥ έχει να τρέξει καιρό ωστόσο έχει πρωταγωνιστήσει σε ΄πολύ σκληρούς ομίλους και δεν μπορώ να τον αγνοήσω. ΟΙ νεοεμφανιζόμενοι ΝΤΑΝΣΠΟΡΤ, ΝΤΙΣΚΑΒΕΡΝΤ και ΜΠΛΑΚ ΝΤΡΙΛΜΠΥ δείχνουν καλά στοιχεία στις προπονήσεις και τους υπολογίζω και για την υπόθεση της νίκης. Δεν αγνοείται ο ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ... 10-7-8-6-9 .

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Απόσταση 1000 μέτρα. Πενταετείς+ και Εξαετείς+ Στ' και Ε΄κλάσης αντίστοιχα. Μετριότητας ποιότητας αναμέτρηση με ίππους που δεν εμπνέουν καμιά εμπιστοσύνη. Όποιος και να κερδίσει εδώ μέσ δεν θα μου κάνει καμιά εντύπωση. Κατά σειρά προτίμησης ... ΤΙΑΝΤ. ΧΑΪΛΑΪΤΣ, ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ,  ΚΑΛΑΣΑΝΤΙ, ΑΛΜΑΡΕΝΤ.... 5-1-2-7 .

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Τριετείς και άνω ΒΗΕ στα 1300 μέτρα. Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ θα είναι αουτσάιντερ πιθανό εδώ . Γενικά έχει καλές δεξιότητες για τον όμιλο αυτό και νομίζω ότι θα ευνοηθεί από τη σύνθεση της διαδρομής. Έχει σχετικά καλή αρχική ταχύτητα μπορεί να ακολουθήσει πίσω και κοντά τους σπρίντερ της κούρσας και στην ευθεία να κάνει την επιθεσή του. ΚΑΖΜΕΡ και ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ θα είναι πιθανόν οι ίπποι που θα βρεθούν στις δυο πρώτες θέσεις κατά διάρκεια της διαδρομής, με σωστή κατανομή δυνάμεων θα μπουν αμφότεροι με δυνάμεις στην ευθεία και θα παλέψουν μέχρι τέλους. Δεν αγνοείται μεταξύ άλλων ο ΕΛΕΓΚ. ΜΠΑΝΤΥ.. 3-4-1-2 .

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ....
Πενταετείς και άνω Ε' κλάσης στα 1575 μέτρα. ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ και ΤΕΝΖ ΝΟΡΓΚΑΪ έχουν τα φόντα να διεκδικήσουν τη νίκη. Η αξία του πρώτου είναι δεδομένη ενώ τρέχει σε απόσταση της αρεσκείας του ενώ ο δεύτερος αναμένεται ακόμα πιο δυνατός και έτοιμος στη δεύτερη συμμετοχή του στο Μαρκόπουλο. ΚΟΣΤΑ και ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ είναι υπολογίσιμοι σε υψηλό βαθμό... 3-2-5-1 .

======================================

   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
======================================
Essential SSL