Δευτέρα 21 Ιαν 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ελληνικές κούρσες .. το πρωτο λόγο τα φαβορί

Ελληνικές κούρσες .. το πρωτο λόγο τα φαβορίΓεια χαρά φιλιππάκια ..
 
Πρώτη ιπποδρομιακή αγωνιστική για το 2018 με συμπαθητικό πρόγραμμα 8 ελληνικών αναμετρήσεων .

Εκκίνηση στις 17.00.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο σκορ 4 με το πρώτο να ξεκινά από την πρώτη κούρσα και το δευτερο από την 5η.
Το σκορ 6 περιλαμβάνει τις ιπποδρομίες από την 2η έως και την 7η.

Γενικά δεν βλέπω μεγάλες εκπλήξεις σήμερα όσον αφορά τις νίκες τουλάχιστον και θεωρώ ότι τα φαβορί στην πλειοψηφία τους θα έχουν το πρώτο λόγο .. 

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Τριετείς και τετραετείς θα παλέψουν για την πρώτη τους νίκη. Απόσταση 1200 μέτρα. Ο νεοεμφανιζόμενος στον ελληνικό στίβο ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ δείχνει καλά στοιχεία στις προπονήσεις για αυτόν τον μέτριας δυναμικότητας όμιλο, θα του δώσω την πρώτη τύχη. Ο ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ είναι φιλότιμος και σταθερός σε τέτοιους ομίλους . Έχει μερτικό για τη νίκη. Δεν αγνοείται ο ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ ...... 3-7-4 .

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
1000 μέτρα. Τριετείς και τετραετείς φοράδες με μία νίκη στην καριέρα τους. Η Πρωτοεμφανιζόμενες στο Μαρκόπουλο ΧΙΣΤΟΡΙΚ ΙΒΕΝΤ και ΜΙΣ ΡΟΖΙΝΑ εντυπωσιάζουν στις προπονήσεις και σε αυτόν τον μέτριο όμιλο εκτιμώ ότι θα πρωταγωνιστήσουν . Η πρώτη πάντως έχει έρθει και με σπουδαίο βιογραφικό καθώς στην Βρετανία στις τρεις συμμετοχές της δεν βγήκε ποτέ εκτός δίδύμου πετυχαίνοντας και νίκη. Στην πρώτη γραμμή και η ΠΟΥΡ ΛΑ ΦΑΜΙΓ που ήδη έχει πετύχει νίκη στο Μαρκόπουλο και έχει και διακρίσεις στους γαλλικούς ιπποδρόμους. Δεν αγνοείται η ΤΑΣΙΟΝΙ. ..1-4-6-7 .

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Απόσταση 1200 μέτρα. Πενταετείς+ και Εξαετείς+ Στ' και Ε΄κλάσης αντίστοιχα. Ο ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ θα είναι αουτσάιντερ λογικά εδώ. Με καλή εκκίνηση μπορεί να εκμεταλλευθεί τις σπρίντερ αρετές του, να τεθεί επικεφαλής και με σωστή κατανομή δυνάμεων να μπει στην ευθεία με προβάδισμα και εκείθεν να παλέψει μέχρι τέλους. Και στο τρίο να μπει καλά εκτιμώ θα πληρώσει (αν βοηθήσει και ο συνδυασμός). Ο ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ έχει παρόμοιες δυνατότητες με τον προαναφερθέντα και θα είναι και αυτός αουτσάιντερ. ΝΤ'ΝΙΡΟ και ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ θα είναι λογικά τα φαβορί της κούρσας και υπολογίζονται . 4-3-6-1 .

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
1200 μέτρα. Τριετείς και τετραετείς χωρίς νίκη . Τρεις εδω δείχνουν οι βασικότεροι διεκδικητές της νίκης. Ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ θα είναι ίσως ο πιο αουτσάιντερ εκ των αναφερθέντων. Από όσο μαθαίνω όμως στις προπονήσεις δείχνει άλλο πρόσωπο και αναμένεται βελτιωμένος σημαντικά. ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ και ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ συνθέτουν το τρίο με τις μεγαλύτερες βλέψεις για τη νίκη. Δεν αγνοείται ο ΤΑΟΥΑΛΗΦ . 1-6-3-4 .

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ
1200 μέτρα. Ο ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ έχει παλέψει και σε πιο σκληρούς ομίλους και λογικά θα πρωταγωνιστήσει. Πιο κοντινοί αντιπαλοί του και διεκδικητές της νίκης ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ πρωτίστως και εν συνεχεία ο πρόσφατος νικητής ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ. Δεν αγνοείται ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ. 2-1-4-3 .

6Η ΙΠΠΟΔΡΜΙΑ ..
Τριετείς και άνω ΒΗΕ στα 1200 μέτρα. Ο ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ είναι εκ των κορυφαίων σπρίντερ στον ελληνικό ιππόδρομο και παρά τα υψηλά του βάρη.. έχει τον πρώτο λόγο. Σε πλήρη ετοιμότητα αναμένεται και ο δυναμικός σπρίντερ ΧΑΪ ΤΑΜ ΧΙΡΟΟΥ μετά την κούρσα που ''τράβηξε'' πρόσφατα. Καλή περίπτωση αουτσάιντερ που θα πληρώσει πολλά αν χωθεί στην άφιξη είναι ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ που θα αναπτυχθεί με δυνάμεις στο τέλος αν κάποιοι αντιπαλοί του επιταχύνουν τον ρυθμό τους . Δεν αγνοείται ο ΕΛΕΓΚΑΝΤ ΜΠΑΟΥΝΤ ... 1-7-4-3  .

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τριετείς και τετραετείς νικητές μιας ιπποδρομίας. 1200 μέτρα. Κατά σειρά προτίμησης... ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ , ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΙ , ΚΡΥΣΤ. ΣΤΑΝΤΖΑ. Αυτοί θεωρώ ότι θα είναι οι βασικοί διακδικητές για τη νίκη. Έπεται σε προτίμηση ο ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ .8-9-2-4.

8Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...

Πενταετείς και άνω Ε΄κλάσης στα 1300 μέτρα . Ο ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ θα είναι αουτσάιντερ εδώ. Στις προπονήσεις δείχνει καλή φόρμα ενώ στην απόσταση αυτή .. αποδίδει δυνατά. Μπορεί να προωθηθεί στις πρώτες θέσεις κατά την διάρκεια της κούρσας , να μπει στην τελική ευθεία με τους πρώτους και να παλέψει μέχρι τέλους. Ο ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ και ο ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ θα είναι τα φαβορί της κούρσας, είναι σε καλή κατάσταση και πρέπει να υπολογίζονται και για τη νίκη. Για την έκπληξη ο ΓΟΥΕΪ ΑΧΕΝΤ που δεν είναι σε τόσο κακή κατάσταση όσο δείχνει η τελευταία του άφιξη . Και στο τρίο να μπει θα πληρώσει πολύ καλά. 4-2-1-3 .======================================

   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
======================================