Δευτέρα 21 Ιαν 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Αποχαιρετώντας το 2017

Αποχαιρετώντας το 2017Γεια χαρά φιλιππάκια..

Τελευταία συγκέντρωση για το 2017. Το πρόγραμμα δε βρίθει ποιότητας με τις περισσότερες κούρσες να αποτελούνται από μέτριους και ασταθείς ίππους. Απόρροια αυτού είναι να μη μου αρέσει και από στοιχηματικής πλευράς.
Θα το παλέψουμε πάντως μέρα που είναι και εμείς θα τα πούμε του χρόνου. Οπότε να ευχηθώ πέρα από συνηθισμένα και περαιτέρω ανάπτυξη στον ιπποδρομιακό χώρο...

Έναρξη στις 17,00.

Συνοπτικός θα είμαι ...

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Απόσταση 1400 μέτρα.
Πενταετείς+ και Εξαετείς+ Στ' και Ε΄κλάσης αντίστοιχα. Προβάδισμα στον ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ που τρέχει σταθερά εσχάτως. Απέχει βεβαια από τον καλυτερό του εαυτό αλλά γενικά για τις απαιτήσεις τέτοιων ομίλων μπορεί να τρέξει πρωταγωνιστικά. Eνας πιθανός γρήγορος ρυθμός μπορεί να ευνοήσει τον ΔΕ ΦΟΥΛΓ. ΕΝΤ και ίσως τον ΠΕΙΡΑΙΑ που σε λασπώδεις στίβους έχει δείξει σχετική ευαρέσκεια. Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ έχει να τρέξει περίπου ένα χρόνο και αυτό προβληματίζει . Από όσο μαθαίνω πάντως στις προπονήσεις δείχνει σχετικά καλή φόρμα και δεν αποκλείεται να αιφνιδιάσει με την παρουσία του στην άφιξη. .2-3-7-6.

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Φοράδες τετραετείς + και πενταετείς +, Στ' και Ε ' κλάσης αντίστοιχα. 1400 μέτρα.  Η ΚΙΣ θα είναι πιθανόν μεγάλο αουτσάιντερ εδώ. Δεν υστερεί των αντιπάλων της γενικά σε χρονομετρικές επιδόσεις. Μπορεί να βρει μια καλή θέση πάνω στην κούρσα και στην τελική ευθεία να είναι ανταγωνιστική. Δεν λέω να κερδίσει (όχι ότι θα με στανεχωρούσε) αλλά και στο τρίο να μπει μια χαρά θα πληρώσει. Στην πρώτη γραμμή για την νίκη και οι ..  ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ , ΣΕΡΠΑΣΙΝΓΚ , ΜΑΪ ΛΟΥΣΙΛ ...2-3-6-1.

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τετραετείς και άνω χωρίς νίκη. 1300 μέτρα. Ο όμιλος είναι γενικά μέτριας δυναμικότητας οπότε και θα δώσω την πρώτη τύχη στον νεοεμφανιζόμενο ίππο ΡΗΛ ΛΕΪΖΟΥΡ που στις προπονήσεις δείχνει άλογο με σπουδαίες δεξιότητες για τέτοια γκρουπ. Ο ΚΑΛΑΣΑΝΤΙ θα είναι αουτσάιντεράκι εδώ. Σε λασπωδη πίστα έδειξε πρόσφατα ευαρέσκεια ενώ ευνοείται από την γενικότερη σύνθεση της διαδρομής καθώς υπό φυσιολογικές συνθήκες μπορεί να εκμεταλλευθεί την απουσία άλλων σπρίντερς, να τεθεί επικεφαλής και με σωστή κατανομή δυνάμεων να παλέψει έως το τέλος . ΡΗΓΚΑΛ ΡΕΣΠΟΝΣ και ΑΔΩΝΗΣ έχουν μερτικό . 7-3-1-2 ..

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..

Ανοιχτή γενικά κούρσα είναι η αναμέτρηση μέδεν φοράδων. Απόσταση 1400 μέτρα. Οι γρήγορες ΠΡΙΜ ΕΝΤ ΠΡΟΠΕΡ και ΣΤΟΡΜΚΑΣΤΕΡ μπορούν να βρεθούν στις πρώτες θέσεις του ομίλου κάνοντας την κούρσα τους και χωρίς να δέχονται λάσπη όπως πιθανόν να συμβεί με τις φοράδες που θα είναι στις πίσω θέσεις . Αμφότερες είναι σε φόρμα και μπορούν να διακριθούν. Για την νίκη και η Γ. ΓΟΥΟΡΝΤΣ που στην πρόσφατη συμμετοχή της έδειξε σημαντική άνοδο. Για την έκπληξη η ΧΑΡΑΜΙ που πιθανόν να την ευνοήσει η μεγαλύτερη από άλλες φορές απόσταση. ..6-7-3-8 .

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τριετείς και άνω ΒΗΕ στα 1575 μέτρα. Η πιο ποιοτική αναμέτρηση της μέρας. Η ΠΥΤΖΑΜΑΡΑΜΑ έχει ήδη δυο νίκες στις ισάριθμες συμμετοχές της στο Μαρκόπουλο και δείχνει ικανή για το χατ τρικ και πιθανόν η πιο εξελίξιμη από όλες .Πιο κοντινές αντιπαλές της οι ΤΡΑΝΚΟΥΙΛ ΤΑΙΜ και ΟΝΟΡΑΜΠΛ. Δεν εγνοείται η ΝΤΡΗΜ ΟΦ ΠΑΡΙΣ. 3-8-1-6.

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Εξαετείς και άνω ΒΗΕ. 1400 μέτρα. Η τελευταία αποτυχημένη συμμετοχή του θα είναι καθοριστική στο να κατέβει ο ΣΙΛΟ αουτσάιντερ. Είχε κάποιες ατυχίες τότε όμως. Αν καταφέρει να μπει στο τρίο θα πληρώσει καλά. ΠΕΡΣΕΑΣ και ΚΕΪΠ ΡΑΘ έχουν και αυτοί μερτικό για την νίκη . Ο ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ έχει παλέψει σε πιο σκληρούς ομίλους και δεν θα πρέπει να αγνοηθεί σήμερα...7-8-3-9.======================================

   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
======================================