Δευτέρα 21 Ιαν 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ : Πρόγραμμα που υπόσχεται μεγάλες αποδόσεις

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ : Πρόγραμμα που υπόσχεται μεγάλες αποδόσειςΓεια χαρά φιλιπάκια ...

Σπουδαίο απο αγωνιστικής αλλά και στοιχηματικής οπτικής είναι το αποψινό πρόγραμμα και με ασυνήθιστα πολλές συμμετοχές για τα ελληνικά δεδομένα στην πλειονότητα των αναμετρήσεων.
Ακόμα και τα φαβορί να επικρατήσουν εκτιμώ ότι θα έχουμε γενικά υψηλές αποδόσεις στα πιο απλά αλλά και στα πολύπλοκα παιχνίδια.

Είναι από τα προγράμματα που με κάνουν να αναπολώ το παιχνίδι του Συνθέτου Φορκαστ. Κούρσες ανοικτές με πολλούς υποψηφίους για νίκη και που υπόσχονται μεγάλες αποδόσεις.  Αυτό το είδος πονταρίσματος το έχω ξεχάσει κάτι χρόνια καθώς δεν μας το προσφέρει ακόμα η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε . Να δούμε πότε και αν.
Στο προσωπικό μου παιχνίδι θα αρκεστώ για σήμερα σε κάνα ΣΚΟΡ και σε συνδυαστικά σύνθετα δίδυμα..

Πρόγραμμα με 8 κούρσες.
Εναρξη στις 17,15, νωρίς νωρίς σήμερα.
Το σκορ 6 ξεκινά από την 3η ιπποδρομία ενώ υπάρχουν και δυο ενδεχόμενα πονταρίσματος στο Σκορ 4. Το πρώτο περιλάμβάνει τις κούρσες 1η-4η και το δευτερο τις κούρσες 5η - 8η.


1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Winter Challenge διετών . 1400 μέτρα , μόνο τρεις συμμετοχές και το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι περιορισμένο. Ο βαθμός εξέλιξης του καθενός θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση για το νικητή. Επιλογή μου ο ΧΑΣΤΟΤΡΙΚΕ ....3-1 .

2Η ΙΠΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ....
Διετείς και Τριετείς φοράδες μέδεν . 1200 μέτρα. Χαμηλής ποιοτικής στάθμης αναμέτρηση με φοράδες που δεν διακρίνονται για την δυναμικότητά και την σταθερότητά τους. Ανοικτή γενικά αναμέτρηση με πολλές υποψήφιες ακόμα και για νίκη. Δεν συνηθίζω να στηρίζω διετείς ίππους έναντι τριετών. Θα κάνω μια εξαίρεση με όλο το ρίσκο. Η ΤΑΣΙΟΝΙ είναι διετής και κάνει ντεμπούτο. Στις προπονήσεις δείχνει πολύ καλά στοιχεία μεταξύ των οποίων και αρχική ταχύτητα. Ο όμιλος δεν είναι σπουδαίων απαιτήσεων και θα της δώσω την πρώτη τύχη. Οι ταχύτατες ΡΟΖΑ ΚΛΕΜΠ και ΣΤΟΡΜΚΑΣΤΕΡ έχουν εσωτερικά σταρτ και με καλή εκκίνηση μπορούν να βρεθούν μεταξύ των πρώτων και να πρωταγωνιστήσουν μέχρι τέλους. Η πρώτη αναμένεται βελτιωμένη στην δευτερη συμμετοχής της και δευτερη μετά από πολύ καιρό έδειξε σημάδια σημαντικής εξέλιξης πρόσφατα. Υπολογίσιμες οι .. ΠΡΙΜ ΕΝΤ ΠΡΌΠΕΡ και ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ ..12-8-9-7-5.

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
1400 μέτρα. Ακόμα μια εξαιρετικά ανοικτή αναμέτρηση. Ο ρυθμός της κούρσας καθώς και οι συνθήκες που θα συνατήσει κάθε ίππος θα είναι σημαντικοί παράγοντες στην εξέλιξή της. Επίσης το πολυπληθές του ομίλου ελλοχεύει κινδύνους για αυξημένες πιθανότητες ατυχιών . Ο πολύ πιθανός γρήγορος ρυθμός της κούρσας καθώς υπάρχουν σε αυτήν πολλοί ίπποι με σημαντική αρχική ταχύτητα .. ίσως ευνοήσει τον ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ. Κάτι που ισχύει σε κάποιο βαθμό και για τον ΜΑΪΛ.ΔΕΜΠΟΛ. Ο ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ βρίσκεται σε σπουδαία φυσική κατάσταση.. Σταθερός ο ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ εσχάτως. Για την έκπληξη ο ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝ. ..11-14-3-13-2 .

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
1200 μέτρα. Πολλοί ίπποι εκ των διαγωνιζόμενων έχουν αντιμετωπίσει σημαντικά θέματα υγείας εξ' ου και η μεγάλη αστάθεια που παρουσιάζουν στην απόδοσή τους . Προβάδισμα στον ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ που πρόσφατα πάλεψε σε αρκετά πιο δυναμικό όμιλο. ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ και ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ δεν αγνοούνται ενώ για τους κυνηγούς φαντασμάτων συμπαθητική περίπτωση δείχνει ο ΚΡΟΥΣΈΪΝΤΙΝΓΚ. ..2-7-1-5.

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Winter Challenge τριετών, 1400 μέτρα. Προβάδισμα στον κλασικό τριετή ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΓΚΤΟΥΜΙ που στην τελευταία του συμμετοχή κόντραρε σε σημαντικό βαθμό τον κορυφαίο Σήλας Στρητ. Έποντο σε προτίμηση ο ΕΛ . ΜΠΑΟΥΝΤ,  ΜΕΪ ΣΚΑΪ. ..1-3-7 .

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τριετείς και άνω φοράδες ΒΗΕ. 1400 μέτρα. Η ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ θα είναι αουτσάιντερ εδω. Έρχεται όμως από προειδοποιητικές εμφανίσεις έχοντας και κάποιες ατυχίες πάνω στην κούρσα. Η ΤΡΑΝΚΟΥΙΛ ΤΑΪΜ είναι σε φόρμα ενώ τρέχει και με σχετικά ευνοϊκό ισοζυγισμό. Θα είναι λογικά το μεγάλο φαβορί. Θα προτιμούσε ίσως λιγότερα μέτρα η ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ αλλά περιμένω σταδιακά να βελτιώνει και τις αντοχές της. Δεν αγνοείται η ΝΤΡΙΜΙΝΓΚ ΟΦ ΠΑΡΙΣ ... 2-11-4-8.

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ...
Winter Challenge τετραετών . 1400 μέτρα. Ο ΣΗΛΑΣ ΣΤΡΗΤ βρίσκεται στην ελιτ του ελληνικού ιπποδρόμου . Ίσως να προτιμούσε μεγαλύτερη απόσταση αλλά η έλλειψη δυνατών σπρίντερ μπορεί να τον φέρει από το εσωτερικότερο σταρτ σε επίκαιρη θεση ακόμα και από τα πρώτα μέτρα. Πιο κοντινός αντίπαλός του ο μαχητής ΑΤΡΕΓΙΟΥ. Καλή εμφάνιση περιμένω τον ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ . ..2 -1-7 .

8Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
1400 μέτρα. Εξαετείς και άνω ΒΗΕ.  Η διαγραφή του Νάσμι που θα ήταν μεγάλο φαβορί ανοίγει κάπως πλέον την κούρσα ακόμα και για την υπόθεση νίκη. Με τις απαραίτητες επιφυλάξεις .... ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ, ΚΕΗΠ ΡΑΘ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ, ΣΙΛΟ . ... 6-8-5-9 .
=========================================================

   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
=========================================================