Τετάρτη 17 Οκτ 2018
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ελληνικές ιπποδρομίες : Σε ρυθμούς σπρίντ με μεγάλες αποδόσεις ..

Ελληνικές ιπποδρομίες : Σε ρυθμούς σπρίντ με μεγάλες αποδόσεις ..Τις καλημέρες μου φιλιππάκια..

Κούρσες ανοικτές σήμερα και οι οποίες πιθανόν να προσφέρουν καλά κέρδη στους τυχερούς (και ικανούς σύναμα) πιθανολογώ θα έχουμε.
Ελπίζω κάποια στιγμή εκεί στις Ιπποδρομίες ΑΕ να κάτσουν και να ασχοληθούν λίγο βάζοντας το παιχνίδι του ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΦΟΡΚΑΣΤ στο λογισμικό τους. Προσωπική εκτίμηση είναι ότι αξίζει και ότι αρκετοί φίλιπποι θα επιθυμούσαν το ίδιο.

Εξι κούρσες από το Μαρκόπουλο με έναρξη προγράμματος στις 18.00. Χειμερινό ωράριο για μερακλήδες.

Το σκορ 6 περιλαμβάνει όλο το πρόγραμμα ενώ το σκορ 4 ξεκινά από την 3η κούρσα.

Συνοπτικά έως και αναφορικά λοιπόν...

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
1100 μέτρα, Φοράδες 4ετείς και 5ετείς. Ανοικτή στη δική μου σκέψη κούρσα ως προς τον νικητή και αυτό διότι η ερχόμενη με πολλές υποσχέσεις στον Μαρκόπουλο ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα ''κόβοντας'' στα τελευταία μέτρα στις μέχρι τώρα συμμετοχές της. Ωστόσο η ακόμα μικρότερη απόσταση σήμερα και επιπλέον πιθανή ετοιμότητά της με αναγκάζουν να την δώσω πρώτη τύχη. Η ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ θα είναι αουτσάιντερ εδώ μέσα. Στο χέρι του Ροδόλφου από τον οποίο ιππεύεται και σήμερα, ήταν εξαιρετική στην δευτερη συμμετοχή της στον ελληνικό στίβο και αν δείξει μια περαιτέρω πιθανή πρόοδο μπορεί να μας πει..... την δική της ιστορία. H ANTZYΣ ΓΚΙΡΛ αποτελεί σταθερή αξία σε τετοιες διαδρομές και μάλιστα πρόσφατα προηγήθη της Πορτα Ρόζα. Δεν αγνοείται η ΧΑΡΡΥΑΝΑΣ ΣΗΚΡΕΤ που έχει γενικά αξιόλογες επιδόσεις για τις απαιτήσει τέτοιων ομίλων.... 3-6-2-5 .

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ...
Εξαετείς και άνω στα 1000μ. Κατά σειρά προτίμησης ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ , ΣΙΛΟ , ΒΙΡΜΑΝΟΣ . Ο πρώτος ήταν πολύ δυνατός στην τελευταία νικηφόρο συμμετοχή του. Προειδοποιητικά έτρεξε ο Σίλο στην επάνοδό του από ρεπό και αναμένεται βελτιωμένος σήμερα. Ο Βιρμανός μετά από πολύ καιρό τρέχει σε πιο βατό όμιλο και σε απόσταση που του ταιριάζει . Έπεται σε προτίμηση ο ΠΕΡΣΕΑΣ....5-6-1-7

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Διετείς και τριετείς θα παλέψουν για την πρώτη νίκη τους. Εδώ είναι κάπως θολό το τοπίο καθώς οι 4 εκ των 11 διαγωνιζόμενων κάνουν ντεμπουτο ενώ και οι πιο έμπειροι δεν έχουν παρουσιάσει κάτι αξιολογο. Ξεκινώ από τους πρωτοεμφανιζόμενους.
Ο ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ δείχνει σπουδαία προσόντα στις προπονήσεις για τις απαιτήσεις τέτοιων ομίλων και αν τα επιβεβαίωσει και πάνω στην κούρσα θα έχει τον πρώτο λόγο. Οι ''συγγενικοί'' ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ και ΜΥΘΟΣ εκτιμώ ότι έχουν πολύ καλές δεξιότητες για το επίπεδο αυτό. Αουτσάιντερ ο ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ , είχε σημαντικές ατυχίες στο ντεμπούτο του ενώ δεν ήταν άτοιμος για τα 1400 μέτρα. Σήμερα στην μικρή απόσταση περιμένω να είναι πιο δυνατός. Σταθερός σε αυτό το επίπεδο ο ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ. ... 4-7-11-(9-5) .

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Τριετείς και άνω στα 1000 μέτρα. Πανίσχυρος σπρίντερ ο ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ , έχει 5 νίκες στα 6 πρόσφατα τρεξίματά του και λογικά θα είναι το φαβορί της μέρας. Πιο κοντινός αντιπαλός του ο ΤΖΙΑΡΙΝΟ . Ο ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΡΟΟΥ έρχεται από μεγάλο ρεπό αλλά στο παρελθόν έχει δείξει σπουδαίες σπρίντερ ιδιότητες. 3-2-5.

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ.
Η άλλη υποδιαίρεση της άνωθεν ιπποδρομίας. Δύσκολη στα μάτια μου αναμέτρηση με πολλούς υποψηφίους για τη νίκη. Στην μικρή απόσταση θα προτιμήσω τους γρήγορους . Κατά σειρά προτίμησης .... ΚΑΖΜΕΡ , ΑΤΤΙΛΑΣ, ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤ. Την έκπληξη στα πολυπλοκα παιχνίδια μπορεί να κάνει ο ΚΟΒΕΡ ΤΖΟΡΤΖ....σε μια κούρσα που ότι άφιξη και να δω δεν θα μου κάνει εντύπωση ..2-7-5-8 .

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ..
1575 Μέτρα. Και εδω ανοικτή κούρσα. Ο ΜΟΥΝΕΕΜΠ θα είναι αουτσάιντερ εδώ μέσα. Ευνοείται από την σύνθεση της διαδρομής καθώς δεν υπάρχουν ιδιαίτερα ταχείς ίπποι εδώ. Θα οδηγήσει σε ρυθμό της αρεσκείας του , θα μπει στην τελική ευθεία πιθανόν με προβάδισμα και εκείθεν θα παλέψει την κούρσα μέχρι το τέλος. Ο ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΑΛΙΜΠΑΪ θα είναι πελώριο αουτσάιντερ, όμως στην τελευταία συμμετοχή του έδειξε μια μικρή ανάκαμψη φόρμας η οποία αν βελτιωθεί και άλλο μπορει να τον φέρει μέσα στην αφιξη. Η σύνθεση πάντω δεν αποκλείεται να ευνοήσει και τον ΜΑΪΛ/ΔΕΜΠΟΛ που θα βρεθεί σήμερα με τους πρώτους κατά την διάρκεια της κούρσας και χωρίς πιθανόν ανακοπές καλπασμού, γεγονός που ίσως συμβάλλει στο να πιάσει μάξ απόδοση για αυτόν. Επόμενη επιλογή ο ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΟΥΝΣ ... σε μια κούρσα όπου προσωπική άποψη είναι ότι άπαντες έχουν μερτικό ακόμα και για νίκη !!!!.... 3-6-7-5.============