Τετάρτη 17 Οκτ 2018
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ : Αουτσάιντερς εν δράση

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ : Αουτσάιντερς εν δράσηΓεια χαρά φιλιππάκια ..

Το τελευταίο καιρό πληρώνει καλά ο Ελληνικός ιππόδρομος σε όσους ειδικά καταφέρνουν να βρουν κάποιους πολύπλοκους συνδυασμούς.

Κάπως έτσι περιμένω να κυλήσει και η σημερινή συγκέντρωση όπου εμπεριέχει πολλές ανοικτές διαδρομές με τα αουτσάιντερ να παραμονεύουν.

Τα παιχνίδια του συνθέτου αλλά και του συνθέτου διδύμου για όσους κυνηγούν μεγάλες αποδόσεις είναι μια καλή επιλογή για το σημερινό πρόγραμμα.

Οκτώ ελληνικές κούρσες με έναρξη στις 17,40... για τους πρωινούς τύπους.
Το σκορ 6 ξεκινά από την 2η ιπποδρομία και το σκορ 4 από 4η .

Συνοπτικός θα είμαι ...

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
Κύπελλο ιπποπαραγωγων, τριετείς ελληνικοί ίπποι, 1575 μέτρα. Ο ΟΡΚ που ήταν εντυπωσιακά βελτιωμένος στην τελευταία νικηφόρα συμμετοχή του και πετύχαινοντας δυνατή χρονομετρική επίδοση μαζί με τον αξίομαχο και με διακρίσεις σε κλασικές ιπποδρομίες (αλλά και κάπως στάσιμο μέχρι στιγμής) ΔΑΝΑΟ θα είναι οι δυο βασικοί διεκδικητές της νίκης..3-1.

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τετραετείς και άνω ίπποι χωρίς νίκη. Μέτριος γενικά όμιλος με ότι αυτό συνεπάγεται. Σταθερότερος όλων των τελευταίο καιρό στην άφιξη είναι ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ που μαζί με τον συγγενικό του ΣΙΝΓΚΛ ΣΑΜΜΙΤ θα είναι τα φαβορί της κούρσας. ΝΤΙΒΑΪΝΣ ΠΡΙΝΣ και ΠΕΙΡΑΙΑΣ δεν αγνούνται .. 2-7-6-8 .

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Διετείς και Τριετείς φοράδες χωρίς νίκη. Απόσταση 1000 μέτρα . Ο όμιλος είναι χαμηλών απαιτήσεων και η νεοεμφανιζόμενη στο Μαρκόπουλο ΧΑΡΑΜΙ δείχνει στις προπονήσεις αρκετά καλά στοιχεία για αυτό το επίπεδο. Κάτι αναλογο ισχύει και για την ΡΟΖΑ ΚΛΕΜΠ που διαθέτει και σημαντική αρχική ταχύτητα. Πιο έμπειρη στον ελληνικό στίβο και με σταθερή παρουσία στην άφιξη η ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ έχει μερτικό και για τη νίκη αν και ίσως να προτιμούσε κάπως μεγαλύτερη απόσταση. Δεν αγνοείται η ΝΟΛΙΤΑ ...7-3-1-8 .

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Διετείς και Τριετείς με μία νίκη θα παλέψουν για να την ντουμπλάρουν. Απόσταση 1000 μέτρα. Ο πρωτοεμφανιζόμενος στον ελληνικό στίβο ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ έχει έρθει με καλό βιογραφικό και στις προπονήσεις δείχνει δυνατό άλογο για τις απαιτήσεις τέτοιων ομίλων. Δυνατά στην μικρή απόσταση περιμένω να τρέξει ο ΓΟΥΝ. ΓΙΕΣΤΕΡΝΤΕΪ κάτι που είχε κάνει που είχε κάνει στην προτελευταία συμμετοχή του απέναντι σε εξίσου δυναμικούς αντιπάλους. Μερτικό και οι .. ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ και ΣΑΣΣΟΦΕΡΡΑΤΟ.....4-6-7-5 .

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
1300 μέτρα. Εξαιρετικά ανοικτή κούρσα με πολλούς υποψηφίους ακόμα και για την νίκη. Κατά σειρά προτίμησης .. ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ,  ΔΕ ΦΟΥΛΓ. ΕΝΤ,  ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ, ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ... 4-5-6-2 .

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου, Τριετείς και άνω ΒΗ. Απόσταση 1800 μέτρα. Προβάδισμα στον ΣΙΛΑΣ ΣΤΡΗΤ που είναι εκ των κορυφαίων στο Μαρκόπουλο ενώ τρέχει δυνατά και σε λασπώδη στίβο. Ωστόσο θα προτιμούσα να έφευγε από εξωτερικό σταρτ για να τον εμπιστεύομουν πλήρως . Τώρα από το σταρτ Νο1 και με λάσπη δεν ξέρω αν θα μπορέσει να βρει ιδανική διαδρομή. Ο ΑΤΡΕΓΙΟΥ επικράτησε προσφάτως του προαναφερθέντος και παρά την άνοδο των κιλών του πρέπει να υπολογιστεί και σήμερα. ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ και ΤΖΟΥΝΙΠΕΡ είναι σε φόρμα ενώ έχουν τρέξει και διακριθεί στο παρελθόν σε λασπώδη στίβο. 7-1-2-9 .

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Εξαετείς και άνω ΒΗΕ στα 1800 μέτρα. Ανοικτή κούρσα με πολλούς υποψηφίους για τη νίκη. ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ είναι οι ταχύτεροι του ομίλου, θα βρεθούν λογικά στις δυο πρώτες θέσεις κατά την διάρκεια της κούρσας και κάνοντας σωστή κατανομή δυνάμεων θα είναι δυνατοί μέχρι τέλους. ΦΙΛΙΠ και ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ τρέχουν δυνατά στην απόσταση και στην λάσπη. Πρέπει να υπολογιστούν και για τη νίκη...1-5-4-3 .

8Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Ακόμα μια εξαιρετικά ανοικτή κούρσα η οποία ''ανοίγει'' ακόμα περισσότερα με τις ιδιαίτερες συνθήκες του λασπώδη στίβου. Ο ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ θα είναι αουτσάιντερ σήμερα. Ωστόσο έχω την εντύπωση ότι η λασπώδης πίστα θα είναι στα υπέρ του. Περιμένω να οδηγήσει την κούρσα και να είναι δυνατός μέχρι τέλους.  Αν καταφέρει να μπει στο τρίο θα πληρώσει καλά. Αξίολογα στοιχεία από τον ΜΠΑΪ ΔΕΝ ΛΟ στο νικηφόρο ντεμπούτο του. Ο ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΣ έρχεται από μεγάλο ρεπό αλλά έχει και σπουδαίες δεξιότητες για τέτοιους ομίλους . Βελτιωμένα μεριμένω να τρέχει σε κάθε τρεξιμό του ο ΡΑΜΠΕΡΣ. 4-5-6-2


============