Τετάρτη 17 Οκτ 2018
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ελληνικές ιπποδρομίες : Πόλος έλξης το Τζακ ποτ στο Σκορ 6

 Ελληνικές ιπποδρομίες : Πόλος έλξης το Τζακ ποτ στο Σκορ 6Γεια χαρά φιλιππάκια ..

Σήμερα Παρασκευή και κλασικά έχουμε ελληνικό ιπποδρόμιο. Πόλος έλξης το Τζακ ποτ που έχει μεταφερθεί στο σκορ 6 από την περασμένη εβδομάδα.

Ανοικτές γενικά οι περισσότερες κούρσες. Εκτίμησή μου είναι ότι το σκορ 6 θα πληρώσει καλά συνυπολογιζομένου και των χρημάτων που θα μεταφερθούν από την προηγούμενη συγκέντρωση .... αν δεν έχουμε νέο Τζακ Ποτ

Έναρξη στις 18.30 με επτά αναμετρήσεις. Το σκορ6 ξεκινά από την 2η ιπποδρομία ενώ το σκορ4 από την 4η.

Αρκετά συνοπτικά θα πάμε σήμερα διότι έχω λίγο χρόνο στην διαθεσή μου ...


1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ...
1300 μέτρα. Τετραετείς και άνω φοράδες χωρίς νίκη. Μέτρις γενικά όμιλος. Η ΠΕΤ. ΠΑΪΡΑΤ θα είναι αουτσάιντερ εδώ μέσα. Στα μάτια μου δείχνει η πλέον εξελίξιμη. Έχει τα πιο λίγα τρεξίματα στα πόδια της ενώ στην δευτερη συμμετοχή της στο Μαρκόπουλο έδειξε πως έχει τα φόντα να παλέψει σε τέτοιους ομίλους. Δεν λέω να κερδίσει, στο τρίο άμα μπει θα πληρώσει καλά. Έποντο σε προτίμηση ΓΟΥΑΪΛ. ΜΠΛΟΥΜ , ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ , ΛΑΜΑΝΓΚΑ... 7-4-1-3.

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Διετείς και τριετείς χωρίς νίκη , ΒΗΕ. 1400 μέτρα.  Ο ΛΟΥΚΝΑΟΥ ήρθε στο Μαρκόπουλο ως δυνατό όνομα.. κυρίως για τον λόγο ότι είναι ακριβοαγορασμένος και όχι τόσο για το αγωνιστικό του βιογραφικό. Ωστόσο ο όμιλος που συμμετέχει σήμερα είναι πολύ χαμηλών απαιτήσεων και αν εμφανιστεί βελτιωμένος σε σχέση με το ντεμπούτο του στον Ελληνικό στίβο , κάτι που περιμένω, εκτιμώ ότι θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. ΜΟΜΟΥΡ , ΠΗΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ, ΕΛΑ ΤΟΝΥ ΜΟΥ οι πιο κοντινοί αντίπαλοί του...3-4-7-2 ...

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Η άλλη υποδιαίρεση της προηγουμενης κούρσας. Πολύ ανοικτή σε προγνωστικά κούρσα. Με τις απαραίτητες επιφυλάξεις .. ο πρωτοεμφανιζόμενος ΤΣΙΓΓΆΝΟΣ δείχνει υψηλή ταχύτητα στις προπονήσεις , μπορεί να φέρει την κούρσα στα μέτρα του και να παλέψει για τη νίκη μέχρι τέλους. Ο διετής ΚΑΣΤΟΤΡΙΚΕ δείχνει καλά γενικά στοιχεία για την ηλικία του στις προπονήσεις. Για τη νίκη και οι πιο έμπιεροι ΤΑΟΥΑΛΗΦ και ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ.. 6-7-4-2 .

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τριετείς και άνω ΒΗΕ στα 1400 μέτρα. Τρεις είναι οι βασικοί διακδικητές της νίκης εδώ . Κατά σειρά προτίμησης .. ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΓΚΤΟΥΜΗ, ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ , ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ .. 4-1-3.

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ...
Τετραετείς και άνω Ε' κλάσης. Πολύ ανοικτή κούρσα εδώ με σχεδόν τους περισσότερους να έχουν μερτικό ακόμα και για τη νίκη. Με αουτσάιντερ θα πάω εδώ γενικά. Ένας πιθανόν γρήγορος ρυθμός θα ευνοήσει τον ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟ . Έποντο σε προτίμηση .. ΜΠΑΖΟΥΛΑ , ΓΟΥΕΣΤ. ΓΚΡ., ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ... ..3-8-7-4.

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τριετείς και άνω ΒΗΕ. Ανοικτή γενικά κούρσα και εδώ . Ο ΚΟΣΤΑ έχει έρθει με πολύ καλές συστάσεις στο Μαρκόπουλο . Σε κάθε τρεξιμό του τρέχει και καλύτερα και δείχνει να ''λύνεται''. Η μεγαλύτερη σημερινή απόσταση θα είναι στα υπέρ του . Ο ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ έχει 4 νίκες σε 5 συμμετοχές ενώ στην πρόσφατη αναμέτρηση που ηττήθηκε είχε κάπως άτυχη διαδρομή και θα μπορούσε να τερματίσει σε καλύτερη θέση από την τέταρτη που τελικά κατετάγη. Ο ΕΛΕΓΚ.ΜΠΑΟΥΝΤ έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στις πρώτες συμμετοχές του , έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης και πρέπει να υπολογιστεί σοβαρά. Εξαιρετικός στην τελευταία του συμμετοχή ο ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ πέτυχε σπουδαία επίδοση στα 1800 μέτρα και δείχνει να είναι στα καλυτερά του. Δεν αγνοείται ο ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ .... 8-5-6-7.

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Τετραετείς και άνω Στ' κλάση στα 1575 μέτρα . Ο ΖΗΤΗΣ αναμένεται να τεθεί επικεφαλής να κάνει σωστή κατανομή δυνάμεων και να πρωταγωνιστήσει μέχρι τέλος. Καλές δεξιότητες για τον όμιλο έχει ο ΧΙΑΡ, ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ που τρέχει σταθερά και σπάνια λείπει από την άφιξη. Αρκετά βελτιωμένος στην δευτερη συμμετοχή τους στο Μαρκόπουλο ήταν ο ΡΑΜΠΕΡΣ και εκτιμώ ότι σήμερα θα είναι ακόμα πιο δυνατός. Ο ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΤΖΟΟΥΝΣ είναι σε πολύ καλή κάτασταση , κάτι που φάνηκε στην προτελευταία του συμμετοχή. Εκεί που δεν φαινόταν καθόλου στο ''κάδρο'' και ξεφνικά ήρθε με τρομερές δυνάμες στα τελευταία μέτρα. Αν χωθεί στην άφιξη θα πληρώσει καλά. . Δεν αγνοείται ο ΜΑΪΛΟ/ΔΕ ΜΠΟΛ ... 7-2-1-6

=========================================================

   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
=========================================================