Σαββάτο 26 Μαι 2018
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ελληνικός ιππόδρομος : Στανταράκια και αουτσαϊντεράκια

Ελληνικός ιππόδρομος : Στανταράκια και αουτσαϊντεράκιαΓεια χαρά φιλιππάκια ..

Ελληνικές κούρσες σήμερα Σαββατο.

Πρόγραμμα που έχει στηρίγματα γενικά αλλά και κάποιες ανοικτές κούρσες που πιθανόν να πληρώσουν καλά.

Θα ασχολιόμουν παικτικά περισσότερο προσωπικα αν είχα την δυνατότητα να πονταρω στο παιχνίδια συνθέτου φορκαστ. Ελπίζω κάποια στιγμή εκεί στις Ιπποδρομίες ΑΕ να κάτσουν και να ασχοληθούν λίγο βάζοντας το παιχνίδι αυτό στο λογισμικό τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βγουν χαμένοι.

Επτά κούρσες από το Μαρκόπουλο με έναρξη προγράμματος στις 16.30.

Το σκορ 6 ξεκινά από την 2η κούρσα και το σκορ 4 από την 4η.

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Tετραετείς φοράδες χωρίς νίκη. 1575μ. Χαμηλής ποιότητας όμιλος, δεν θα ασχοληθώ. Κατά σειρά προτίμησης .. ΚΙΣ , ΓΟΥΑΪΛΝΤ ΜΠΛΟΥΜ, ΕΛΕΝΑ ΚΑΡ. Για τα πολύπλοκα παιχνίδια ας μην αγνοηθεί  το μεγάλο αουτσάιντερ ΑΣΑΦΟΕΤΙΔΑ που πλέον έχει και δυναμική ανάβαση για σήμερα. ..5-4-3-6 .

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τριετείς και άνω ΒΗΕ. 1100 μέτρα. Κούρσα για τρεις υπό φυσιλογικές συνθήκες. Ο ισοζυγισμός ευνοεί εδώ τον ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ ο οποίος παρότι προχθές ιππευθηκε σχετικα βεβιασμένα εξ αρχής κατάφερε με νύχια και με δόντια να πάρει τη νίκη δείχνοντας πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση. ΤΖΙΝ ΤΡΑΠ και ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ είναι οι βασικοί αντιπαλοί του. Το τρίο αυτό λογικά δεν πρέπει να αλλάξει αν οι ίπποι αποδόσουν σύμφωνα με τις δυνατιτητές τους. Εκ των υπολοίπων θα προτιμούσα τον ΣΗΚΡΕΤ ΡΕΜΠΕΛ από την Καστόντιαλ. 2-3-1-5 .

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Δυναμικοί τριετείς και άνω ΒΗΕ στα 1200 μέτρα. Ανοικτή σε προβλέψεις διαδρομή. Όποιος και να κερδίσει δεν θα μου κάνει καμιά εντύπωση. Οι χρονομετρικές επιδόσεις και αναλογικά με τα βάρη που φέρουν σήμερα οι ίπποι είναι παραπλήσιες για όλους. Επιπλέον το πολυπληθές του ομίλου αυξάνει τις πιθανότητες να έχουν κάποιες μικροατυχίες κάποιοι ίπποι. Με τις απαραίτητες επιφυλάξεις λοιπόν ..
Πιθανόν να έχουμε γρήγορο τέμπο. Μπορεί να μην έχουμε άμεσο αλληλοδιαπληκτισμό αλλά σίγουρα νωρίς η κούρσα θα πάρει φωτιά. O ΦΛΑΟΥΤΟ θα είναι αουτσάιντερ εδω μέσα. Στις δυο πρώτες συμμετοχές του στο Μαρκόπουλο και σε μικρομεσαίες αποστάσεις επικράτησε σε αμφότερες και με καλές χρονομετρικές επιδόσεις. Ο ρυθμός της κούρσας ίσως τον ευνοήσει κάτι που ισχύει για τον επίσης αουτσάιντερ ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ που έρχεται από εξαιρετική σε τρόπο επιτευξης νίκη. Ο ΒΑΡΡΑΝ έτρεξε διακριτικά πρόσφατα από ρεπό και σήμερα τον περιμένω ''φιτ''. Ειδικά αν ανοίξει ο ρυθμός της κούρσας πρόωρα, όπως υπολογίζω, μπορεί να έρθει με πολλές δυνάμεις στα τελευταία μέτρα. Οι δυο προαναφερθέντες έχουν προηγηθεί (και με δυσμενέστερο από τον σημερινό ισοζυγισμό) στο παρελθόν του σημερινού φαβορί ΑΤΡΕΓΙΟΥ ο οποίος ωστόσο είναι τίμιος, σκληρός και μαχητής ίππος. Έχει μερτικό για την νίκη σαφώς παρά τα πολλά κιλά που έχει στην σέλα του και το εξωτερικότερο όλων σταρτ που για μενα δεν είναι ότι καλύτερο για την αποψινή κούρσα. Δεν αγνοείται μεταξύ άλλων ο ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ. 7-5-2-1-3 .

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Διετείς και τριετείς ίπποι . Ο όμιλος είναι γενικά μέτριος οπότε και θα δώσω προβάδισμα στον ''ρούκι'' στο Μαρκόπουλο ... διετή ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΊΜΗ. Στις προπονήσεις δείχνει σπουδαία προσόντα και παρά την απειρία του και το νεαρό της ηλίκίας μπορεί να ντεμπουτάρει με νίκη. Ο ΠΙΣ ΟΦ ΑΞΙΟΝ μου άρεσε στο ντεμπούτο του έχοντας μάλιστα και κάποιες ατυχίες. Βελτιωμένο τρέξιμο περιμένω από τον ΣΕΣΣΟΦΕΡΡΑΤΟ. Δεν αγνοείται ο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ. 10-5-7-4 .

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τριετείς και άνω φοράδες ΒΗΕ στα 1400 μέτρα. Ελαφρύ προβάδισμα στην ΓΟΥΙΝΤΕΡ ΡΟΟΥΖ που έχει έρθει με εξαιρετικές συστάσεις από το εξωτερικό και έρχεται από πολύ ωραία νίκη στα 1300 μέτρα συνδυασθείσα και με σπουδαία χρονομετρική επίδοση. Πιο κοντινές αντιπαλες της οι... ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ , ΟΝΟΡΑΜΠΛ και ΠΡΙΓΚΗΠΕΣΣΑ. 5-4-6-7 .

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τριετείς στα 1575 μέτρα. Ο ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ κέρδισε σαρωτικά στην δευτερη συμμετοχή του πραγματικά περπατώντας χωρίς να χρειαστεί καν να πιεστεί στο ελάχιστο στην τελική ευθεία ! Σπουδαία προσόντα πάντως έδειξε στην δευτερη συμμετοχή του και ο ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ επικρατώντας σαρωτικά δυναμικών ίππων όπως ο εκ νέου αντιπαλός του ΔΑΝΑΟΣ ο οποίος στο μεταξύ πάντως παρουσιάζει συνεχή βελτίωση. 1-4-2.

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τετραετείς + και πενταετείς + Στ' και Ε' κλάσης αντίστοιχα στα 1200 μέτρα. Ανοικτή γενικά διαδρομή με πολλούς υποψηφίους ακόμα και για την νίκη. Προσωπική εκτίμηση είναι ότι θα έχουμε γρήγορο τέμπο μια και υπαρχουν αρκετοί ίπποι με σημαντική αρχική ταχύτητα. Αυτό πιθανόν να ευνοήσει τον ΒΕΡΤΙΚΑΛ που μπορεί να βρει μια καλή θέση πάνω στην κούρσα, να κάνει έγκαιρα την επίθεσή του στους πρώτους και να διακριθεί στο τέλος. Αουτσάιντερ θα είναι πιθανολογώ, οπότε σε κάνα τρίο (ή ακόμα και στο δίδυμο) αν μπορέσει και χωθεί θα πληρώσει καλά. Ο ΧΙΑΡΓ. ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ θα έρθει με πολλές δυνάμειςστα τελευταία μέτρα στο σενάριο αυτό του γρήγορου ρυθμού στην κούρσα. Φαβορί θα είναι ο ΝΤΑΙΒΕΡΤΊΝΤΟ που είναι αήττητος στις δυο πρώτες συμμετοχές και έχει μερτικό για την νίκη. Το εξωτερικότερο σταρτ πάντως δεν νομίζω να είναι αρωγός του σε αυτή την κούρσα και θα πρέπει να το ξεπεράσει έχοντας πολλούς γρηγορους ίππους εσωτερικά του. Στην πρώτη γραμμή και ο ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΒΙΖΙΟΝ που στην απόσταση αυτή νομίζω θα αποδίδει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του. Βελτιωμένος στην δευτερη συμμετοχή του αναμένεται ο ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ ...7-8-1-6-10 . ======================================

   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
======================================