Τετάρτη 20 Ιουν 2018
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τίτλοι τέλους για το 2016..

Τίτλοι τέλους για το 2016..Γεια χαρά φιλιππάκια ..

Να ευχηθώ να έχουμε καλή χρονιά, με υγεία, τύχη και ευημερία. Να έχουμε βελτίωση σε οικονομικούς, κοινωνικούς τομείς. Δεν πάει άλλο, έχουμε πιάσει πάτο με όσα συμβαίνουν γύρω μας. Από εκεί και πέρα ότι καλύτερο και στα δικά μας τα ιπποδρομιακά.

Τελευταία ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση. Πρόγραμμα σχετικά καλό από αγωνιστικής αλλά και στοιχηματικής οπτικής.

Εκκίνηση στις 15,30 με 8 διαδρομές από το Μαρκόπουλο. Εχουμε δυο παιχνίδια στο σκορ 4. Το πρωτο ξεκινά από την πρώτη κούρσα και το δευτερο από την 5η. Σκορ 6 από την δευτερη ιπποδρομία..

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Διετείς και τριετείς ίπποι χωρίς νίκη, ΒΗΕ , 1300 μέτρα.
Προβαδισμα στον ΜΙΣΤΥΚ ΜΠΛΕΪΖ για την νίκη έναντι του ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ. Δεν αγνοείται ο ΜΠΙΓΚ. ΣΤΡΑΪΚΣ. 3-5-2.

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Φοράδες έξι ετών και άνω , ΒΗΕ , στα 1300 μέτρα. ίσως η πιο ανοικτή κούρσα της μέρας για μενα. Γνωστές μεταξύ τους φοράδες, έχουν βρεθει αντιμετωπες ουκ ολίγες φορές. Αν ρίξω κάνα σκορ 6 θα προσπαθήσω να βάλω όσο περισσότερες μπορώ. Αν έπρεπε να προβώ σε προγνωστικά και λόγω της μικρής σχετικά απόστασης (αν ήταν παραπάνω τα μέτρα οι επιλογές μου θα ήταν εντελώς διαφορετικές) θα προτιμούσα κατά σειρά. .. ΣΙΛΚΕΛΥ (έρχεται από ωραία νίκη σε ίδιο σχεδόν όμιλο στα 1600), ΕΛΙΑΚΑ (αουτσάιντερ μεγάλο, αν χωθεί στην άφιξη θα πληρώσει πολλά, δεν λέω να κερδίσει, και στο τετραπλό να μπει, πρόσφατα στα 1600 μέτρα πάλευε μέχρι και τα 200 μέτρα πριν το φίνις , σήμερα η κούρσα είναι πολύ μικρότερη), ΕΝΤΓΟΥΙΝ , ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΪΤ χωρίς να αγνούνται οι υπόλοιπες. 6-5-7-1.

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ..
Η αλλη υποδιαίρεση της πρώτης ιπποδρομίας. Προβάδισμα για την νίκη στους ΜΟΝΤ ΤΖΌΟΥΝΣ και ΕΝΥ ΓΚΕΣΤ. Αμφότεροι ντεμπούταραν πρόσφατα στην Ελλάδα. Ο πρώτος έδειξε βαρύς, έμεινε πολύ πίσω , μάλιστα στην ευθεία μπήκε πάρα πολλά μήκη πίσω από τους υπόλοιπους, πραγματοποιώντας ωστόσο εξαιρετικό φίνις κάλυψε πάρα πολλά μέτρα τερματίζοντας δίπλα σε ίππους που πρωταγωνίστησαν. Με πιο καλή αρχική συμπεριφορά θα διεκδικήσει τη νίκη. Ο δευτερος και αυτός είχε μικροατυχίες αρχικά. Με δυναμική πρόωρη αλλά και σταδιακή προώθηση ωστόσο και κρατώντας δυνατό βήμα για μεγάλο χρονικό διάστημα έδειξε ίππος με σπουδαίες δυνατότητες για τέτοια γκρουπ. ΜΠΑΖΟΥΛΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ δεν αγνοούνται. 7-4-8-3 .

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τριετείς και άνω ΒΗΕ στα 1400. Ο ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ έχει πρωταγωνιστήσει σε πιο ισχυρούς ομίλους και θα του δώσω την πρώτη τύχη αν και πιθανόν να προτιμούσε κάπως μεγαλύτερη απόσταση. Από κοντά και ο σπρίνετρ ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ. Για τα πολύπλοκα παιχνίδια ο ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ. Θα πληρώσει πολλά αν χωθεί στην άφιξη ο ΓΚΡ. ΝΤΙΠΕΝΤΕΝΤ ο οποίος απέδειξε πρόσφατα πως σε λασπώδη στίβο μπορεί να τρέξει δυνατά. 3-4-5-6.

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Διετείς και Τριετείς μέδεν ΒΗΕ στα 1300 μέτρα. Ο πρωτοεμφανιζόμενος και με καλό σχετικά βιογραφικο από το εξωτερικό ΡΗΓΚΑΛ ΡΕΣΠΟΝΣ και ο ΚΟΣΜΙΚ ΜΠΟ που έκανε πρόσφατα το ντεμπουτο του στο Μαρκόπουλο τερματίζοντας τρίτος... έχουν ένα μικρό προβαδισμα για την νίκη. Οι Χ. ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ και TIOYNT. AΪΚΟΝ πρέπει να τύχουν προσοχής. 1-7-6-4 .

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ..
1300 μέτρα. Ο ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ έχει πρωταγωνιστήσει σε σχετικά δυνατούς ομίλους στο εξωτερικό και σίγουρα έχει σπουδαίες δεξιότητες σε μια ελληνική αναμέτρηση τετραετών Στ' κλάσης και πενταετών Ε' κλάσης. Έπονται σε προτίμηση οι ΛΟΡΝΤ ΚΛΑΪΝΤ αρχικά και εν συνεχεία ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ και ΔΕ ΦΟΥΛΓ.ΕΝΤ . 1-4-6-3 .

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..

Στα 1200 μέτρα θα διαγωνισθούν τετραετείς και άνω. Δύσκολη γενικά σε προγνωστικά κούρσα. Κατά σειρά προτίμησης .. ΣΠΗΝΤΥ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ, ΜΕΡΛΙΝ ΜΑΡΚΕΣΣΑ, ΒΕΡΤΙΚΑΛ ΓΟΥΕΪ , ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ. 4-7-2-5.

8H IΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..

Εξαετείς και άνω ΒΗΕ στα 1575μ. Ο ΣΕΪΝΣΑΤΣΤ είναι σε τοπ φόρμα. Έχει βελτιώσει σημαντικά και την αρχική του συμπεριφορά, γεγονός που τον βοηθά να κάνει πιο ουσιαστικό το μεγάλο και δυνατό βήμα που διαθέτει. ΛΙΟΥΑΜΙ που λογικά θα είναι πιο έτοιμος ύστερα από την κούρσα που τράωηξε πρόσφατα από μεγάλο ρεπό και ο ισχυρός στην μέρα του ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ εκτιμώ ότι θα είναι οι βασικοί του αντίπαλοι. 7-8-5.
=========================================================

   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
=========================================================