Τετάρτη 20 Ιουν 2018
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ιπποδρομίες 17/12 : Σε όμιλο των δυνατοτήτων του ο ΑΝΑΝΤΑΡΚΟ

Ιπποδρομίες 17/12 : Σε όμιλο των δυνατοτήτων του ο ΑΝΑΝΤΑΡΚΟΤις καλημέρες μου φιλιππάκια.....

Μια χαρά πήγαμε προχθές δινοντας 4 νικητές πρώτη τύχη και τους άλλους δυο μέσα στις προτασεις μας. Σαν τίτλος μπήκε η νικη της ΣΑΝΤΕΙ ΜΠΕΛ που μας δικαίωσε πολύ εύκολα και πληρωσε καλά ενώ πρώτη τύχη δόθηκε και ο αουτσάιντερ Χιλαλς Γκολντ όπου επικράτησε και αυτός στο χαλαρό.

Ωραίο πρόγραμμα σήμερα και αρκετά δύσκολο στοιχηματικά , γεγονός που υπόσχεται από μόνο του μεγάλες αποδόσεις κυρίως στα πολυπλοκα παιχνίδια.

Αν είχαμε την δυνατότητα στοιχηματισμού σε σύνθετο δίδυμο και σύνθετο φορκαστ θα ήταν ακόμα περρισσότερο πιο ενδιαφερον..

Πάμε στα σημερινά.

ΠΟλύ σύντομος θα είμαι καθώς όπως έχω πει τα Σαββατα δεν υπάρχει ο απαιτούμενος ελευθερος χρόνος..και αυτό δεν ισχύει μονο για μένα αλλά για πολύ κόσμο που θα ήθελε να ασχοληθεί με το ιπποδρομιακό στοίχημα τη μέρα αυτή αλλά δεν έχει την δυνατότητα..Έναρξη στις 13,30.
Το σκορ 6 περιλαμβάνει τις ιπποδρομίες 2η έως 7η ενώ το σκορ 4 τις ιπποδρομίες 3η,4η,5η,6η.

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ....
Διετείς και Τριετείς μέδεν στα1200 μέτρα. Κατά σειρά προτίμησης .... ΑΝΤΙΜΠ, ΕΝΥ ΓΚΕΣΤ, ΜΟΥΝΕΕΜΠ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ... 1-4-7-3 .

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ...
Διετείς μέδεν ΒΗΕ στα 1100 μέτρα. Αρκετά ανοικτή διαδρομή με πολλούς ίππους να ντεμποντάρουν στο Μαρκόπουλο.Σίγουρα όταν δεν έχει δει κάποιος ξανά τους διαγωνιζόμενους ίππους λογικό είναι να είναι επιφυλακτικός. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχω διαβασει για την πορεία τους στο εξωτερικό (όσοι έχουν) και τα όσα έχω πληροφορηθεί για τις επιδόσεις τους στις προπονήσεις θα καταλήξω στους ... ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ, ΚΟΣΜΙΚ ΜΠΟ, ΚΛΑΟΥΝΤ. ΜΠΕΡΤΣ, ΟΡΚ...4-6-5-8 .

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Δεετείς και Τριετείς μέδεν που θα παλέψουν για την πρώτη τους νίκη. Απόσταση 1200 μέτρα. Και εδώ ανοικτή γενικά κούρσα. Ο ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ δείχνει σταδιακή πρόόδο σε κάθε συμμετοχή του, ο σημερινός όμιλος είναι στα πλαίσια των δυνατοτήτων του και μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Αουτσάιντερ θα είναι ο ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ εδώ. Είναι ταχύτατος, η απόσταση είναι μικρή και μπορεί να δείξει καλές αντοχές μέχρι και το φίνις. Στο κόλπο για την νίκη και ο ΡΑΣ ΑΛ ΜΑΛ. Δεν αγνοείται ο ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ σε μια γενικά ανοικτή διαδρομή.. 1-6-7-9 .

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ....
Στα 1575 μέτρα δοκιμαζονται τριετείς και άνω, ΒΗΕ. Μου άρεσε πρόσφατα ο ΑΝΑΝΤΑΡΚΟ σε πολύ πιο ισχυρό όμιλο όπου για πρώτη φορά (αν δεν κάνω λάθος) έτρεξε με παρωπίδες . Ο ρυθμός σήμερα δεν είναι τόσο δυνατός , θα βρει μια καλή θέση πάνω στην κούρσα και εκτιμώ ότι στην ευθεία θα είναι δυνατός βελτιώνοντας σήμερα τις χρονομετρικές του επιδόσεις. Αποδοτικός στην απόσταση ο ΤΡΑΝΖΙΣΙΟΝΑΛ θα είναι εκ των φαβορί. Οι γρηγοροι ΑΤΤΙΛΑΣ και ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ εκτιμώ ότι μπορούν να διεκδικήσουν ακόμα και την νίκη αν κάνουν σωστή κατανομή δυνάμεων. Δεν αγνοείται για τα πολύπλοκα ο ΡΕΝ ΚΑΣΤΛ.. 6-3-7-4 .

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Επαθλο Winter Challenge (λέει. Οκ), Τριετείς  ΒΗΕ στα 1575 μ. Ελαφρύ προβαδισμα στον ΡΟΓΙΑΛ ΜΑΧΟΓΚΑΝΥ που είναι αήτττητος στις τρεις πρώτες συμμετοχές του στο Μαρκόπουλο έναντι των εξίσου πάντως ισχυρών ΖΑΡΚΟ και ΜΕΝΤΩΡ σε ένα τρίο που λογικά έχει ακεραιες πιθανότητες επιβεβαιωσης. Από τους υπόλοιπους δεν αγνοείται ο ΑΛ ΧΑΜΝΤ. 3-2-1-4 .

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Κλάση Δ εξαετών και εδώ χωρίς υπερβολή όλοι μπορουν να πρωταγωνιστήσουν . Η πιο ανοικτή κούρσα της μέρας για μενα. Αν επαιζα σκορ θα προσπαθούσα να βάλω όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές. Κατά σειρά προτίμησης χωρίς να αγνοώ τους υπόλοιπους.. ΓΟΥΙΝΤΕΡ ΓΚΟΛΝΤ ΓΟΥΕΪ , ΒΕΡΤΙΑΚΛ ΓΟΥΕΪ , ΜΑΡΒΕΛΙΝΟ , ΑΛΝΑΑΧΗ ...6-5-3-1.

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
1200 μέτρα. Ο ΚΕΪΠ ΡΑΘ δείχνει το άλογο της άφιξης και πιστευω θα είναι μέσα στο τρίο. Θα προτιμούσε πιθανόν μεγαλύτερη απόσταση αλλά και εδώ μπορει χωρίς ατυχίες να παλέψει για την νίκη. Μερτικό και στον ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗ που πρόσφατα ''άνοιξε'' το ρυθμό του και στο τέλος δεν είχε τις απαραίτητες δυνάμεις. Με πιο συντηρητική κουρσα μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Ο ΜΠΙΓΚ ΓΟΥΕΪΒ έχει καλές δεξιότητες για τέτοιους ομίλους, όμως έρχεται από μεγάλο ρεπό και δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να αποδόσει αυτή την στιγμή το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του. Ικανός για την έκπληξη ΜΕΪΚΙΝ Ε ΣΤΕΤΜ.  ... 2-4-1-6
=========================================================

   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
=========================================================