Τετάρτη 20 Ιουν 2018
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ελληνικές ιπποδρομίες 19/11

Ελληνικές ιπποδρομίες 19/11Kαλημερες Φιλιππάκια..

Ελληνικές κούρσες σήμερα Σαββατο και βρίσκοντας λίγο ελευθερο χρόνο είπα να γραψω τις σκέψεις μου. Έχω εκφέρει άποψη για την διαξαγωγή των ελληνικών ιπποδρομιών για τα Σαββατα και μέσα στο γενικό χαμό των ποδοσφαιρικών , μπασκετικών στοιχηματων.

Και εγω προσωπικά δεν ασχολούμαι και πολύ, ένα σκορ 6 μπορεί να ρίξω χωρίς καν να κάτσω στο πρακτορείο.

Δεν υπαρχει ελευθερος χρόνος οπότε και θα είναι συνοπτικός.

Ωρα έναρξης στις 13.30.

Επτά ελληνικές κούρσες.


1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Κύπελλο Ιπποπαραγωγών. Απόσταση 1575 μέτρα. Επιλογή ΜΕΝΤΩΡ για νίκη, ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ για δευτερη θέση. (3-2).

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τριετείς και άνω με όρους βαρών ΒΗΕ στα 1400 μέτρα. Προβάδισμα στον ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ που στα μέτρα αυτά έχει αποδώσει πολύ δυνατά και διαθέτει την ενδεικτικότερη χρονομετρική επίδοση όλων. Σήμερα πιθανόν να δοκιμαστεί να μην πιεστεί πολύ στην αρχή και να κάνει μια πιο συντηριτική κούρσα. Στην περίπτωση αυτή ο ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ θα τεθεί πιθανόν επικεφαλής, είναι σε φόρμα και παρά τα υψηλά βάρη του έχει τα φόντα να εκμετελλευτεί το αρχικό του προβαδισμό του. ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ και ΓΚΡΙΣΛΥ ΜΠΕΑΡ έχουν μερτικό.3-1-6-2.

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Εξαετείς και άνω φοράδες ΒΗΕ στα 1575 μέτρα. Τρεις δείχνουν εδώ οι βασικότερες διεκδικήτριες της νίκης. ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΙΤ, ΑΟΥΡ ΣΟΥΗΤ ΑΡΤ και ΣΟΣΥ ΚΑΤ . Έπεται σε προτίμηση η ΣΙΛΚΕΛΥ  που δεν στερείται δυνατήτων με τον συγκεκριμένο ισοζυγισμό...1-6-2-7.

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Διετείς και τριετείς χωρίς νίκη ακόμα θα παλέψουν για την πρώτη τους στα 1575 μέτρα. Προβαδισμα θα δώσω στον πρωτοεμφανιζόμενο στο Μαρκόπουλο ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ. Ο όμιλος που διαγωνίζεται είναι μέτριων γενικά απαιτήσεων ενώ στις προπονήσεις δείχνει αξίολογα προσόντα για αυτό το επίπεδο. ΒΕΣΤΑΒΙΑΝ και ΤΡΑΝΖΙΣΙΟΝΑΛ αναμένω να παίξουν σημαντικό ρόλο στην κούρσα. Δεν αγνοείται ο ΡΑΣ ΑΛ ΜΑΛ. ..7-1-6-5.

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τετραετείς + και πενταετείς +, Στ' και Ε' κλάσης αντίστοιχα στα 1200 μέτρα. Δυσκολη σε προβλέψεις διαδρομή καθώς άπαντες έχουν μερτικό. Ο ρυθμός της κούρσας θα παίξει το ρόλο του. Προσωπική εκτίμηση είναι ότι γενικά θα έχουμε γρήγορη κούρσα, γεγονός που πιθανόν να ευνοήσει τους ΛΟΡΝΤ ΚΛΑΪΝΤ  που ήρθε με τους πίσω πρόσφατα ενώ έχει και την καλύτερη χρονομετρική επίδοση καθώς και τον κάπως ποιοτικότερο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗ που ναι μεν είναι σε καλό σημείο φόρμας αλλά όχι και στο ανώτατο. Μερτικό μεταξύ άλλων και στους ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ και ΤΑΡΑΓΚΟΝ..4-1-6-3

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..

Τριετείς και άνω φοράδες στα 1400. Δυνατό ντεμπούτο στο Μαρκόπουλο από την ΜΠΛ. ΜΟΥΝ ΡΑΙΖ. όπου ναι μεν κέρδισε σε μέτριο όμιλο αλλά αυτό συνέβη με εμφατικό τρόπο, Εκτιμώ ότι έχει πολύ καλές δεξιότητες και για τον σημερινό ισχύροτερο γκρουπ. ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ και ΝΟΒΑΜΠΕΡ πιθανόν να είναι οι πιο κοντινές αντιπαλές της. Αναμένω την ΜΑΤΖΙΚΑΛ ΠΑΘ κάποια στιγμή να κυμανθεί σε πιο υψηλά αγωνιστικά στανταρς.6-8-7-5

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τριετείς και άνω με όρους βαρών ΒΗΕ στα 1100μ. Τρεις δίεχνουν να έχουν παραπλήσιες πιθανότητες για την νίκη. ΜΠΟΥΣΤΑΝ ΜΠΟΫ, ΚΑΛΑΝΟΣ και ΧΑΑΟΥΖ ΚΑΠΤΑΙΝ. Για τα πολύπλοκα ο ΡΟΥΣΛΑΝΤ..2-4-5-7.