Παρασκευή 20 Απρ 2018
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Σάββατο ... δρομίες

Σάββατο ... δρομίεςΓεια χαρα φιλιππάκια .

Σαββατο πρωί συνεχίζουν οι κούρσες . Μέσα στο γενικό χαμό των ποδοσφαιρικών , μπασκετικών  στοιχηματικών γεγονότων.

Ωραία, προσωπικά το έχω κόψει εντελώς το άθλημα όπως και πολύς κόσμος που γνωρίζω καθώς οι νέοι προτιμούν περισσότερο να πάρουν την εφημερίδα τους τέτοια μέρα και να μελέτησουν με την παρέα τους πίνοντας καφεδάκι ..  τα ποδοσφαιρικά, μπασκετικά ματσάκια παρά να ασχοληθούν με άλογα. Στο πρακτορείο θα πάει ο παλιός ο ιπποδρομιακός παίκτης ΜΟΝΟ ... τετοια μέρα.

Μια χαρά μερα θα ήταν η Δευτερα εκτιμώ και θα μπορούσε να προωθηθεί καλύτερα το σπορ. Τωρα  να πω εγω ? Πηγαίντε να παίξετε αυτό το τρικάστ το Σαββατο στις 15,00  στον στοιχηματικά ποδοσφαιρόφιλο ?
Ενω μια Δευτερα που δεν έχει ματς θα μπορούσα να το πω.

Το Σαββατο δεν ''τραβάει'' και αυτό το βλέπω και από την επισκεψιμότητα των ιπποδρομιακών άρθρων. 40% λιγοτερες αναγνωσεις έχουν από τότε που μπήκε Σαββατο. Εδω για το δικό μας site λέω.

Τέλος Πάντων προσωπικές σκέψεις καταγράφω. Δεν με αφορά κατά τα άλλα το θέμα . Ας τις βάλλουν και Κυριακή 20.00 το βραδυ.

Πάμε στην ουσία για τους  φίλους των ιπποδρομιών. 

 Εντελώς επιγραμματικά λοιπόν σήμερα ...

Εναρξη προγραμματος επτά ελληνικών διαδρομών από το Μαρκόπουλο έχουμε στις 13,30.
Το σκορ 6 ξεκινά από την 2η κούρσα και το σκορ 4 από την 3η.

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ..
Φοράδες 6 ετών και άνω με ΒΗΕ όρους βαρών στα 1300 μ.
Η ΦΟΥΝΛΕΫ ερχεται από ωραία νίκη, θα έχει λογικά μια καλή θέση πάνω στην κούρσα και κάνοντας της επιθεσή της απ' αρχών της ευθείας μπορεί να πρωταγωνιστήσει. ΑΟΥΡ ΣΟΥΪΤ ΑΡΤ, ΑΝΝΥ ΓΚΟΓΚ και ΣΟΣΥ ΚΑΤ έχουν και αυτές μερτικό για την νίκη. ....3-7-2-1.

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τετραετείς και άνω μέδεν φοράδες στα 1200 μ. Όμιλος χαμηλών απαιτήσεων και η νεοεμφανιζόμενη ΓΚΡΗΚ ΑΛΑΡΜ εκτιμώ ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε αυτόν. ΤΡΟΠΙΚΑΛ ΜΙΣΤ , ΜΙΚΡΗ ΜΑΣΑ κυρίως αλλά και η ΝΤΕΝΤΟΝ ΝΤΟΝ πρέπει να τοποθετηθούν στην πρώτη γραμμή για έντονη διάκριση στην άφιξη.. 5-1-3-2.

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τριετείς και άνω ΒΗΕ στα 1200 μέτρα. Ο ΑΤΤΙΛΑΣ θα είναι αρκετά μεγάλο αουτσάιντερ εδώ μέσα. Έτρεξε συμπαθητικά πρόσφατα και από μεγάλο ρεπό. Γενικά είχε δείξει καλές δεξιότητες για τέτοιους ομίλους και στην απόσταση αυτή παλαιότερα. Αν καταφέρει να μπει σε κάνα τρίο θα πληρώσει καλά. ΝΑΣΜΙ , ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ και ΒΕΡΤΙΚΑΛ θα είναι τα τρία φαβορί της κούρσας και δικαιολογημένα καθότι ενθουσιάζουν αυτό το καιρό με την φόρμα τους. 5-7-3-6.

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ..
Διετείς και Τριετείς χωρίς νίκη.1100 μέτρα.  Κατα σειρά προτίμησης ΒΕΣΤΑΒΙΑΝ, ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ, ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ. Δεν αγνοείται ο ΜΥΣΤΙΚ ΜΠΛΕΪΖ..... 2-1-4-7 .

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Η Β' υποδιαίρεση της άνωθεν κούρσας. Κατά σειρά προτίμησης .. ΤΙΟΥΝΤ. ΑΪΚΟΝ, ΕΞΕΛ. ΑΛΑΜΠΑΪ και ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ ..6-2-7 .

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τριετείς και άνω ΒΗΕ στα 1400 μέτρα. Η πιο ποιοτική και ενδιαφερουσα στοιχηματικά κούρσα της μέρας. ΧΑΟΥΖ ΚΑΠΤΕΝ, ΜΠΟΥΣΤΑΝ ΜΠΟΫ, ΚΑΛΑΝΟΣ , και εν συνεχεία ΡΟΥΣΛΑΝΤ χωρίς ασφαλώς να αγνοούνται και οι υπόλοιποι πολύ δυναμικοί ίπποι. ..7-5-6-9 .

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
1575 μέτρα, Ο ΚΕΙΠ ΡΑΘ έχει δείξει πολύ καλά προσόντα για τέτοιους ομίλους και εκτιμώ ότι χωρίς ατυχίες έχει τα φόντα να παλέψει με αξιώσεις για την νίκη. Ο ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ θα είναι αουτσάιντερ εδώ αλλά έρχεται από νίκη έκπληξη και δεν αποκλειεται να τον δούμε και σήμερα να σφηνώνει στην άφιξη πληρώνοντας καλά στα πολύπλοκα.  ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ και ΡΕΝ ΚΑΣΤΛ έχουν μερτικό μεταξύ και 'αλλων πολλών. 8-4-5-1 .