Τετάρτη 23 Ιαν 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Σκέψεις φειδωλές..

Σκέψεις φειδωλές..Γεια χαρά φιλαράκια ..

Δεν είναι για πολλά το αποψινό κουπόνι ...

Συνοπτικά λοιπόν και χωρίς ιδιαίτερη αισιοδοξία ως προς το αποτέλεσμα αναφέρω κάποιες σκέψεις μου ..

Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να είναι φαβορί σε αυτό το ματς. Πολλοί παίκτες έχουν κληθεί για πρώτη φορά. Μαζεύτηκαν την Κυριακή και την Δευτέρα πέταξαν για την Σεβίλλη όπου θα συναντήσουν σήμερα την ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ η οποία είναι σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας ενόψει του παγκοσμίου Κυπέλλου. Επιλογή το 1Χ για την Σαουδική Αραβία ενώ σε κάνα χωρά το 1dnb σε απόδοση 2,17  Stoiximan,gr..

Γκολ Γκολ το ΦΙΤΕΣΕ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ για τα Ολλανδικά πλέι οφ . Έξω καρδιά ομάδες, κινούνται σε επιθετικούς ρυθμούς και ελπίζω να συνέχισουν έτσι και σήμερα.

Αμφίσκορο και το ΛΕΦΣΚΙ - ΤΣΣΚΑ (στο 1.80
Stoiximan,gr)  από Βουλγαρία μεριά. Οι γηπεδούχοι στην έδρα τους θα έχουν ευκαιρίες να σκοράρουν όμως οι πολλές απουσίες που έχουν αμυντικά .. θα τους αποδυναμώσουν στα μετόπισθεν .
Εναλλακτική επιλογή το Χ2.

Ροπή προς το αμφίσκορο και το ΝΤΕΦΕΝΣΟΡ - ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ. Το 1.95 είναι ελκυστική απόδοση. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να έχουν ελπίδες να συνεχίσουν στην διοργάνωση. Λογικά θα ψάξουν το γκολ και το ματς θ' ανοίξει από κάποιο σημείο και μετά καθότι και η Σερο δεν είναι ομάδα που θα κλειστεί..
 
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : Sistimatakias.=================================================
 
 
 Essential SSL