Τετάρτη 23 Ιαν 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

EDITORIAL ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Goal Goal και Σύστημα τζόκερ

EDITORIAL ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Goal Goal και Σύστημα τζόκερΤις καλημέρες μου φιλαράκια ..

Μεγάλη ύλη σήμερα, περιορισμένος ωστόσο ο χρόνος μου και πάω σχετικά συνοπτικά..

Με τα γκολ θα ασχοληθούμε κατά βάσει σήμερα

Ξεκινώ απο Σκανδιναβία ...

Πολλά γκολ στο ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ - ΒΙΚΙΝΓΚ . Ροντέο τα ματς των δυο ομάδων εσχάτως. Στα τρία τελευταία της φιλοξενούμενης έχουν επιτευχθεί 17 γκολ, σχεδόν 6 γκολ μ.ο ανά ματς ! Σε παρόμοια επίπεδα κυμαίνονται και οι επιδόσεις της γηπεδούχου τις αντίστοιχες αγωνιστικές. Για μεγαλύτερη απόδοση συνδυάζω όβερ 2,5 γκολ και αμφίσκορο, Σε σύστημα όβερ 3,5 γκολ στο 2,50 απόδοσης Stoiximan,gr..

Φορμαρισμένες και αποτελεσματικές εσχάτως επιθετικά είναι και οι ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ και ΣΟΓΚΝΤΑΛ που παίζουν μεταξύ τους.
Επιλογή το εκατέρωθεν σκοράρισμα..

Στην γειτονική Σουηδία πορεύομαι και εκεί στο μονοπάτι των αμφίσκορων. ΕΡΕΜΠΡΟ - ΧΑΜΑΡΜΠΙ. Μόνο όβερ έχει φέρει τις 7 πρώτες αγωνιστικές η φιλοξενούμενη με μέσο όρο 4 γκολ στα ματς της . Σε κάνα σύστημα χωρά το όβερ 3,5 γκολ. Η γηπεδούχος είναι ομάδα που παίζει επιθετικά.

Παραδοσιακά όταν αναμετρώνται στην Προύσα η ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ και ΤΡΑΜΖΟΣΠΟΡ προσφέρουν πολλά γκολ. Αμφότερες παίζουν γενικά χωρίς ανασταλτικούς προβληματισμούς εσχάτως. Επιλογή το γκολ γκολ ...

Στις 20/4 είχαν αναμετρηθεί ξανά ΣΤΑΝΤΑΡ Λ. και ΜΠΡΥΖ με τελικό 4-4 ! Εξαιρετικές επιθέσεις αμφότερες και η σκέψη μου τείνει προς το αμφίσκορο. Σε κάνα σύστημα χωρά το όβερ 3,5...
Τρελίτσα στο 7+ σε απόδοση 12,5 Stoiximan,gr.. . .


''Nτουγρού'' στα γκολ γκολ και επιλέγω ακόμα ένα στο ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ - ΚΟΠΕΚΧΑΓΗ. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον για τους φιλοξενούμενους αλλά το γεγονός έχει κάνει τους μπουκ να την προσφέρουν σε πολύ χαμηλότερες τιμές από την πραγματική δυσκολία του ματς. Το Γκολ Γκολ είναι συνήθεια για την Κοπεκχάγη εδώ και καιρό και απέναντι σε μια ομάδα που δεν κλείνεται περιμένω να συνεχίσει το σερί της..

Γκολ Γκολ και το ΡΑΠΙΝΤ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ όπου αναμέτρώναι δυο εξαιρετικές επιθέσεις . Εναλλακτική το Χ2 καθότι για μένα η φιλοξενούμενη δεν θα έπρεπε να είναι αουτσάιντερ τόσο μεγάλο στην αναμέτρηση αυτή.. Θα περιμένα πιο ισορροπημένο το σετ αποδόσεων..

Έξω καρδιά ομάδες ΟΡΛΑΝΤΟ και ΑΤΛΑΝΤΑ . Αμφότερες σκοράρουν σε ποσότητα και προς έκπληξη όλων ... να προτείνω και κάνα αμφίσκορο για σήμερα .
Για μεγαλύτερη απόδοση το συνδυάζω με όβερ 2,5 γκολ ενώ για κάνα σύστημα θα έπελεγα το όβερ 3,5 γκολ.

Να σπάσει λίγο ο πάγος ως τελευταία επιλογή ? ας τον αφήσουμε στην ησυχία του  . Γκολ Γκολ το ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - Ν.Υ. ΣΙΤΥ


 ΣΥΣΤΗΜΑ για πολλά με λίγα. Δύσκολη απόπειρα , μπορεί να μη πιάσουμε και κανένα, κέρματα ρίχνουμε ωστόσο και ότι ήθελε προκύψει..

Αποδόσεις..
Stoiximan..........ΡΟΜΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ..........................Χ (3,09)

ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ - ΒΙΚΙΝΓΚ .............ΟΒΕΡ 3,5  (2,65)

ΕΡΕΜΠΡΟ - ΧΑΜΑΡΜΠΙ ..............ΟΒΕΡ 3,5 (2,63)

ΣΤΑΝΤΑΡ Λ. - ΜΠΡΥΖ .................ΟΒΕΡ 3,5  (2,55)

ΟΡΛΑΝΤΟ - ΑΤΛΑΝΤΑ .................ΟΒΕΡ 3,5  (2,20)

ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ .......ΟΒΕΡ 3,5  (2,50)

Ζητώ 3αδες, 5αδες και 6αδα = 27 στήλες

Συνολική απόδοση 6αδας = 264 Stoiximan...........


Μπορεί να παιχτεί πάρα πολύ φθηνά, έως και 2,70 ευρώ, αν αναλογιστώ ότι ο Stoiximan  επιτρέπει να παιχτεί και 10 λεπτά η στήλη. (ΕΔΩ).
Την 6αδα, για όποιον θέλει, την ποντάρει με λίιγο μεγαλύτερο πολλαπλασιαστή μια και δεν κοστίζει ιδιαίτερα και αν έρθει μπορεί να προσφέρει τεράστια κέρδη.Essential SSL