Δευτέρα 21 Ιαν 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Βάση η Γαλλία : Τζοκεράκι με 5 ισοπαλίες και με κέρματα

Βάση η Γαλλία : Τζοκεράκι με 5 ισοπαλίες και με κέρματαΓεια χαρά στη παρέα.

Καλό κουπόνι να έχουμε. Το σημερινό πρόγραμμα δεν μου αρέσει και πολύ . Μικρές κατηγορίες σε επανέναρξη κατά βάση και καλό είναι είναι να έχουμε στάσης αναμονής αυτό το καιρό.

Το μόνο που μου κάνει κέφι είναι να ρίξω κάνα τζόκερ σύστημα με κέρματα και ότι ήθελε προκύψει ...

Συνοπτικά λοιπόν...

Αμφίσκορο στο ΝΙΜ - ΛΑΝΣ . Σκόραρε κατά ριπάς γενικά η γηπεδούχος πριν τη διακοπή ενώ αμυντικά είχε πολλές αδυναμίες. Ελπίζω κάπως έτχι να συνεχίσει και απέναντι στην ΛΑΝΣ που είναι ομάδα που θα ψάξει το γκολ.

Η ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ έρχεται από 5 διαδοχικά γκολ γκολ παίζοντας γενικά ανοικτά. Από την άλλη η ΣΑΤΟΡΟΥ στα εκτός έδρας ματς της έχει 9 όβερ 2,5 σε 10 ματσάκια . Επιλογή και εδώ το  εκατερωθεν σκοράρισμα.

Θα κρατήσω και τα πολλά γκολ στο ΔΟΥΚΕΡΝΗ - ΑΒΡΑΝΣ με τις δυο ομάδες γενικά να παίζουν ανοικτά και να φέρνουν μεγάλα σκορ.

Aγγλία προσωπικά δεν παίζω οπότε και απλά να αναφέρω το ρεπορταζ που λέει ότι η ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΝΕΝ. θα έχει πάρα πολλές απουσίες στην υποδοχή της σήμερα από την ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ . Αμφίβολος και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Γκάρι Χούπερ (24/10).


ΣΥΣΤΗΜΑ για πολλά με λίγα. Δύσκολη απόπειρα , μπορεί να μη πιάσουμε και κανένα, κέρματα ρίχνουμε ωστόσο και ότι ήθελε προκύψει..
Αποδόσεις..
Stoiximan..........

ΟΣΕΡ - ΧΑΒΡΗ ...............................Χ  (3.05)   ΓΑΛΛΙΑ Β'
ΣΑΝΟΥΑ - ΛΑΒΑΛ ..........................Χ  (3.05)  ΓΑΛΛΙΑ Γ'
ΚΟΝΚΑΡΝΟ - ΜΠΕΖΙΕ ...................Χ  (3.00)  ΓΑΛΛΙΑ Γ'
ΤΣΑΒΕΣ - ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ ..................Χ  (3.30)  ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΡΟΝΤΕΖ - ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ ...............Χ  (2.90)  ΓΑΛΛΙΑ Γ'
Ζητώ 2αδες, 4αδες και 5αδα = 16 στήλες

Συνολική απόδοση 6αδας = 267 Stoiximan...........


Μπορεί να παιχτεί πάρα πολύ φθηνά, έως και 1,60 ευρώ, αν αναλογιστώ ότι ο Stoiximan  επιτρέπει να παιχτεί και 10 λεπτά η στήλη. (ΕΔΩ).
Την 6αδα, για όποιον θέλει, την ποντάρει με λίιγο μεγαλύτερο πολλαπλασιαστή μια και δεν κοστίζει ιδιαίτερα και αν έρθει μπορεί να προσφέρει τεράστια κέρδη. 
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : Sistimatakias.========================================================================================================