Δευτέρα 21 Ιαν 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ελληνικές κούρσες .. το πρωτο λόγο τα φαβορί

Ελληνικές κούρσες .. το πρωτο λόγο τα φαβορίΚαλημέρα φιλιππάκια ..

Απευθείας στο ψητό σήμερα όπου θα είναι και σύντομος γενικά ..

Επτά κούρσες από το Μαρκόπουλο, εκκίνηση στις 17.00.
Το σκορ 4 ξεκινά από την 2η ιπποδρομία και το σκορ 4 από την 4η.

Τα φαβορί και σήμερα βλέπω να έχουν τον πρώτο λόγο στην πλεοψηφία των διαδρομών

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τριετείς και τετρατείς χωρίς νίκη. Mέτριας ποιότητας διαδρομή. Αουτσάιντερ θα είναι εδώ ο ΕΛΑ ΤΟΝΥ ΜΟΥ . Εκτιμώ ότι η σημερινή απόσταση των 1575 μέτρων θα του ταιριάξει περισσότερο από τις μικρότερες απόστασεις που μέχρι τώρα έχει διαγωνισθεί καθώς δείχνει ίππος βαρύς στα πρώτα μέτρα ενώ κάνει συμπαθητικά φίνις. Δε λέω να κερδίσει, στο δίδυμο αν μπει θα πληρώσει καλά. Σε πρόσφατη κούρσα μάλιστα προηγήθηκε των εκ νέου σημερινών αντιπάλων του και  φαβορί  πιθανολογώ της κούρσες ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ και ΝΕΣΤΟΡΑ. Ενδεχόμενο υπάρχει να τρέξει δυνατά και ο νεομφενιζόμενος στο Μαρκόπουλο ΕΝΣΑΪΝ... 1-6-5-2.

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Τριετείς και τετραετείς φοράδες χωρίς νίκη. 100 μέτρα. Και εδώ δεν μπορώ να μπω ότι έχουμε να κάνουμε με ταλαντούχες φοράδες. Η νεομφανιζόμενη ΜΙΣ ΠΕΪΣΑΝΣ μπορεί να μην έχει σπουδαίο βιογραφικό από το εξωτερικά αλλά γενικά στις προπονήσεις δείχνει πολύ καλά στοιχεία για τέτοια γκρουπ. ΣΤΟΡΜΚΑΤΤΕΡ, ΑΣΤΥΔΑΜΕΙΑ και ΟΛΙΑΝΝΑ έχουν μερικό ακόμα και για τη νίκη. 4-7-1-6 .

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Εξαετείς και άνω ΒΗΕ στα 1600 μέτρα. Ο ΑΤΙΛΛΑΣ είναι σε φόρμα , τρέχει σταθερά εσχάτως και έχει μερτικό για τη νίκη. Ο ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΡΟΟΥ είναι ένας πολύ δυνατός σπρίντερ ο οποίος όμως απέχει από τον καλό του εαυτό σύμφωνα με τις τελευταίες δυο εμφανίσεις του. Ωστόσο το ενδεχόμενο να τρέξει βελτιωμένα στην τρίτη συμμετοχή του από μεγάλο ρεπό δεν είναι απίθανο. Ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ έρχεται από τρεις νίκες στις τέσσερεις τελευταίες συμμετοχές του σε κατώτερους ομίλους αλλά πρέπει να υπολογιστεί και σήμερα, πόσο δε αν ανοίξει ο ρυθμός της κούρσας, κάτι πολύ πιθανό. Δεν αγνοείται ο ΠΕΡΣΕΑΣ. .. 4-1-2-6.

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..

1000 μέτρα, εξαετείς φοράδες ΒΗΕ. Προβάδισμα στην ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ που αναμένω να οδηγήσει την κούρσα , να μπει στην ευθεία με προβάδισμα και εκείθεν να το υπερασπιστεί μέχρι τέλους. Είναι γενικά ποιοτική φοράδα για τέτοιο επίπεδο ομίλων ενώ αν εξαιρέσω την τελευταία άτυχη συμμετοχή της στις αμέσως πέντε προηγούμενες είχε τρεις νίκες, μια δεύτερη θέση και μια τρίτη και σε πιο δυνατούς ομίλους του σημερινού. Αν κάτι συμβεί και δεν αποδόσει τα αναμενόμενα μετά η κούρσα ανοίγει πολύ και όλες οι υπόλοιπες έχουν μερτικό. Προσωπικές επιλογές .. ΟΥΪΣΠΕΡΙΝΓΚ ΣΤΑΡ, ΣΝΟΟΥ ΓΟΥΕΪ, ΣΙΛΚΕΛΥ , .. 7-1-2-3  .

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τριετείς και άνω ΒΗ στην πιο ποιοτική κούρσα της μέρας . 1575 μέτρα. Ο ΑΤΡΕΓΙΟΥ έχει δείξει ίππος με εξαιρετικά προσόντα και είναι και ψυχάρα. Αντιμετωπίζει τον ισχυρότερο ίππο του Μαρκόπουλου ΣΙΛΑΣ ΣΤΡΗΤ με με 9 κιλά λιγότερα στην σέλα του και μπορεί να τον κοιτάξει στα μάτια εκτιμώ. Ο τελευταίος είναι ο κορυφαίος εν ενεργεία ίππος κατά την άποψή μου στο Μαρκόπουλου και φυσικά έχει ακέραια τύχη για τη νίκη. Στο κόλπο πάντως δεν είναι απίθανο να μπει και ο ΜΟΥΡΝΙΝΓΚ ΜΑΣΤ ενώ και ο σπρίντερ ΡΕΜΙΝΙΣ μπορεί να ξεμείνει κάπου στην άφιξη αν οδηγήσει σε ρυθμό της αρεσκείας του έως κάποιο σημείο της διαδρομής... 3-1-4-6 .

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
1575 μέτρα. Τριετείς και τετραετείς νικητές μιας ιπποδρομίας. Ο ΛΟΥΚΝΑΟΥ έδειξε σημαντική βελτίωση στο δεύτερο και νικηφόρο τρεξιμό του στο Μαρκόπουλο και εκτιμώ ότι έχει και άλλα περιθώρια σημαντικής περαιτέρω ανόδου. Ο ομοτρόφιμός τους ΜΑΚΚΑΑΡ κάνει ντεμπούτο στον ελληνικό στίβο. Ο βασικός αναβάτης του στάβλου (Ξυνός) βρίσκεται στη σέλα του οπότε θέλοντας και μη δεν μπορώ να τον αγνοήσω. Ο ΦΑΟΥΣΤΟ έχει καλές δεξιότητες για τέτοια γκρουπ ενώ στο παιχνίδι μου θα συμπεριλάβω και τον αουτσάιντερ ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ που τον είχαμε δώσει πρώτη τύχη στο ντεμπούτο στο Μαρκόπουλο και μας είχε δικαιώσει με άνεση ... 3-4-1-7.

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
1400 μέτρα. Ανοικτή γενικά αναμέτρηση. Ο ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ έχει παλέψει σε πιο σκληρούς ομίλους όμως οι χρονομετρικές επιδόσεις που κάνει εσχάτως δεν είναι καλύτερες πολύ από αυτές που μπορούν να βγάλουν σημερινοί αντιπαλοί του. Σαφώς έχει το προβάδισμα αλλά δεν θα τον θεωρούσα και δυνατή βάση. Ο ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ ευνοείται από την σύνθεση της διαδρομής. Θα οδηγήσει την κούρσα, θα μπει στην ευθεία πιθανόν με προβάδισμα και μπορεί να παλέψει μέχρι τέλους . ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ και ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ είναι δύο ίπποι με μερτικό που δεν θα αφήσω εκτός παιχνιδιού μου .. 1-5-4-3 .======================================

   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
======================================

.