Δευτέρα 21 Ιαν 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Χαλαρά κυπελλικά..

Χαλαρά κυπελλικά..Γεια χαρά φιλαράκια ...

Βρίθει κυπελλικά το τρέχον κουπόνι. Σε χαλαρούς ρυθμούς θα πορευτούμε και με μειωμένο στοιχηματικό ενδιαφέρον προς το παρόν.
Αν προκύψει κάτι πιο αξιόλογο θα τα πούμε από το πινακάκι μπανκας.

Επίσημες προτάσεις της ιστοσελίδας μας αποτελούν οι επιλογές που μπαίνουν στο πινακάκι μπάνκας που βρίσκεται στην αρχική σελίδα καθώς και στην στήλη ''ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ'' .

Στο Κύπελλο Ελλάδος στα δυο ματς λογικά έχει κριθεί η υπόθεση πρόκριση. Στο τρίτο λογικά ο Πανιωνιος έχει σημαντικό προβάδισμα μετά το 2-0 του πρώτου ματς. Είναι και τα προβλήματα του ΟΦΗ σημαντικά . Ωστόσο οι Κρητικοί θα διεκδίκήσουν τις λίγες ελπίδες που τους αναλογούν.
Στοιχηματικά..
Το αμφίσκορο στο ΟΦΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και σε απόδοση 2.05 έχει αξία με την λογική ότι οι γηπεδούχοι θα ανοιχτούν από κάποιο σημείο και μετά.
Η ΑΕΚ δεν χρειάζεται να φορτρσάρει μετά το 0-4 του πρώτου ματς . Το εύρος 2-3 γκολ πληρώνει 2,,05 Stoiximan και θα μπορούσε να μπει σε κάνα συστηματάκι με κέρματα.

Η ΜΠΟΡΧΑΜ (Χ2) χάνει σπάνια εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι για να δίνεται τόσο μεγάλο αουτσάιντερ , εξάλλου μόνο ένας βαθμός την χωρίζει στην βαθμολογία από την σημερινή αντίπαλο της ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ .

Προβάδισμα στην ΛΕΣΤΕΡ (ΡΕΖ) όπου θα έχει και βοήθεια με παίκτες από την μεγάλη ομάδα σε αντίθεση με την ΟΛΝΤΑΜ που έχει θέματα με τις πολλές αποχωρήσεις παικτών.

Πολλά γκολ στο ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΟΞΦΟΡΝΤ . Στα 4 ματς της φιλοξενούμενης στην διοργάνωση έχουν μπει 22 γκολ !! Επιπλέον είναι η ομάδα στις οποίας τα ματς έχουν μπει τα πιο πολλά γκολ από κάθε άλλη στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι παίζουν γενικά ανοικτά.

Πολλές ισοπαλίες εντός οι ΓΚΙΣΕΛΙ, πολλές ισοπαλίες εκτός ΓΚΕΪΣΧΕΝΤ .. η μοιρασιά χωρά σε κάνα σύστημα τζόκερ.

Αυτα τα ολίγα ..ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : Sistimatakias.
==========================


========================================================================================================