Τετάρτη 17 Οκτ 2018
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Κουπόνι Δευτερας με 6 επιλογές

Κουπόνι Δευτερας με 6 επιλογέςΓεια χαρά φίλοι.

Σχετικά καλά πήγε η στήλη χθες και θα γίνει ''πολύ καλά'' αν περάσει το τελευταίο ματς από το σύστημά μας. Ήδη έχουν πιαστεί 4 μεγάλες αποδόσεις (2.40 / 2.80 / 3.00 / 3.20) και αναμένουμε ακόμα μια ισοπαλία. Μάλιστα αν είχαμε λίγο επιπλέον τύχη και δεν είχαμε χάσει την Φεϊρένσε στις καθυστερήσεις σήμερα θα πηγαίναμε για εξάδα απόδοσης 500+ και τα κας άουτ ήδη θα ήταν πελώρια... (ΕΔΩ)..

Φρέσκα κουλούρια...

Προβάδισμα στα ΤΡΙΚΑΛΑ αλλά το 1.67 εόναι μικρό. Αν στο live το πετύχω πάνω από 1.90 θα το τιμήσω.

Προς το Χ2 το ΚΡΑΚΟΒΊΑ - ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ . Η φιλοξενουμενη ομάς παίζει καλά και αυτό αποτυπώνεται στα αποτελέσματά της όπου να ηττηθεί καιρό. Η γηπεδούχος σε 8 ματς εντός έχει μόνο 2 νίκες.

Αμφίσκορο στο ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ - ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ. Η γηπεδούχος γενικά διέπεται από αστάθεια στο παιχνίδι της αλλά εκτιμώ ότι στην έδρα της θα έχει ευκαιρίες να σκοράρει. Η Καϊσέρι είναι πιο αξίοπιστο σύνολο με μόνο δυο ήττες σε 13 ματς . Περιμένω να σκοράρει. Eπιπλέον σκέψη το 2dnb καθώς οι γηπεδούχοι θα έχουν πολλές και σημαντικές απουσίες σήμερα..

Η ΠΟΡΤΟΝΕΝΣΕ (Χ2) στα 5 τελευταία είναι αήττητη ενώ σκοράρει κατά ριπάς. Εσχάτως δείχνει να έχει ''σουλουπώσει'' κάπως και την άμυνά της . Η ΕΣΤΟΡΙΛ δεν βρίσκει δίχτυα.. ούτε στην ιχθυόσκαλα. Στα 6 τελευταία της δεν έχει σκοράρει ούτε μια φορά με απολογισμό τερμάτων 0-14 !!!  Σε κάνα σύστημα 2dnb στο 1.97  
Stoiximan  .

Η ΧΙΡΟΝΑ εμπνέει πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από την ΑΛΑΒΕΣ που είναι τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα με απολογισμό 2-0-11 !!!  Ο άσος όμως στο 1.67 δεν σημείο με καμιά τρομερή αξία παρά τις πολλές πολλές απουσίες που θα έχει η φιλοξενούμενη. Θα κρατήσω το αμφίσκορο σε απόδοση 1.97
Stoiximan μια και η γηπεδούχος δεν φημίζεται για τις αμυντικές επιδόσεις . Πιθανό σκορ 2-1 .

Πιθανό το όβερ 2.5 στο ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ - ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΚ . Αμφότερες βρίσκουν δίχτυα με ευχέρεια . Εδώ απλά να αναφέρω και κατι κάποιες σημαντικές απουσίες που θα έχουν οι φιλοξενούμενοι.
 
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : Συστηματακιας.
==========================


========================================================================================================