Δευτέρα 25 Ιουν 2018
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Oι συστηματάκηδες Δευτέρα βράδυ παίζουν πόκερ!

Oι συστηματάκηδες Δευτέρα βράδυ παίζουν πόκερ!
"2016 Christmas Party"... Oι συστηματάκηδες την Δευτέρα το βράδυ παίζουν πόκερ!

Την προσεχή Δεύτερα (19/12), στις 10 το βράδυ θα διοργανωθεί ένα διαδικτυακό τουρνουά πόκερ στα Home Games της γνωστής ποκερικής πλατφόρμας Poker Stars. Είστε όλοι προσκεκλημένοι! Όπως επίσης μπορείτε και να καλέσετε τους γνωστούς και τους φίλους σας. Όσοι περισσότεροι θα είμαστε τόσο το καλύτερο.

Θα διοργανωθεί ένα Νο Limit Hold'em πόκερ τουρνουά... με κόστος εγγραφής τα 10 € +1 € (τα 10 € από την κάθε εγγραφή θα πηγαίνουν στα χρηματικά έπαθλα ενώ το 1 € είναι το fee που παίρνει πάντα το Room για την υποστήριξη που παρέχει)... με την δυνατότητα για όποιους το επιθυμούν να έχουν μέχρι και 2 Rebuys (κόστους 10 € το καθένα) έως τα πρώτα 60 λεπτά του παιχνιδιού και με την προϋπόθεση πάντα ότι ο παίχτης θα έχει χάσει όλα του τα chips... με το 20% των παιχτών να σπάνε το bubble και να πληρώνονται... με διάλειμμα 5 λεπτών κάθε 55 λεπτά της ώρας... με chips εκκίνησης τα 5.000... και τα blinds να αλλάζουν κάθε 10 λεπτά!

Το τουρνουά ονομάζεται "2016 Christmas Party".

Διοργανώνεται στα Home Games της Poker Stars... σε ενα πριβέ poker club που έχουμε εκεί δημιουργήσει με το όνομα "Sistimatakias.Gr". Με βάση τους κανόνες των Home Games της Poker Stars για να συμμετάσχει κάποιος στα τουρνουά που διοργανώνει ένα εκεί poker club θα πρέπει πρώτα να είναι μέλος αυτού του club... αφού σε διαφορετική περίπτωση δεν θα του εμφανίζεται ούτε το όνομα του πόκερ club ούτε τα τουρνουά που αυτό διοργανώνει. Για αυτό το πρώτο βήμα για κάποιον που επιθυμεί να συμμετάσχει στο εορταστικό τουρνουά μας είναι να γίνει μέλος τους "Sistimatakis.Gr" poker club στα home games της Poker Stars!Πως γίνεται αυτό;

Ανοίγεται το Poker Room και συνδέεστε στον λογαριασμό σας (όσοι δεν έχουν έναν λογαριασμό στην Poker Stars μπορούν να κατεβάσουν το exe από την επίσημη σελίδα αυτής και να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό).
Πηγαίνετε στα "Home Games".
Eπιλέγετε "γίνετε μέλος ενός πόκερ club"
Στο παράθυρο που θα σας ανοίξει επιλέγετε "Γίνε μέλος club" αφού πρώτα όμως συμπληρώσετε 1.) Club ID (Αριθμός), 2.) Κωδικό πρόσκλησης και 3.) το όνομα σας (που έχετε στο poker room).

Το Club ID (Αριθμος) είναι "2091196".
Ο Κωδικός πρόσκλησης του πριβέ μας club είναι "sistimatakias".

Με το που to κάνετε όλο αυτό... σε λίγα λεπτά τη ώρας... όσο πάρει δηλαδή έναν διαχειριστή να δει το αίτημα σας... θα γίνετε δεκτοί στο poker club. Με το που γίνετε μέλος, θα σας εμφανιστεί και το ονομα του Poker Club (Sistimatakias.Gr) στον πίνακα όπου αναγράφονται τα Clubs και το όνομα του τουρνουά που διοργανώνεται από το Club για την προσεχή Δευτέρα.

Πηγαίνετε στο lobby του τουρνουά και απλά κάντε εγγραφή!

Επειδή είμαστε μια στοιχηματική κοινότητα και πολλοί ίσως να μην ξέρουν και πολλά από πόκερ προσπάθησα να είμαι όσο περισσότερο μπορούσα πιο αναλυτικός σε όλα αυτά που είπα ως προς την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Όπως έγραψα ήδη, σας περιμένουμε όλους, όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτό το εορταστικό τουρνουά μαζί μας.

Μπορείτε να ενημερώσετε και να φέρετε μαζί σας και τους γνωστούς και φίλους σας... αν και εκείνοι το επιθυμούν... απλά κοινοποιώντας την παρούσα ανάρτηση.

Το μόνο σίγουρο θα είναι ότι θα περάσουμε ένα όμορφο βράδυ... και γιατί όχι...θα συζητησουμε λιγάκι στο chat του τραπεζιού και για τα στοιχηματικά μας... για να μην ξεχνιόμαστε.

Το team του sistimatakias.gr με "ναυαρχίδα" το ποκερικό μας καμάρι τον "Aballo", σας περιμένει!

Και να θυμάστε... «όταν σε ένα τραπέζι δεν μπορείς να καταλάβεις ποιoς είναι το κοτόπουλο... τότε το κοτόπουλο είστε εσείς...»

Sistimatakias.Gr