Δευτέρα 25 Ιουν 2018
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

ΒetNews 22/09

ΒetNews 22/09Σε αυτή την στήλη θα μπαίνουν καθαρά ενημερωτικά κείμενα με νέα ομάδων και χωρίς να συνοδεύονται από προτάσεις απαραίτητα.  

Αναφορές θα γίνονται σε αποδόσεις, τζίρους, απουσίες ομάδων, παραδόσεις, διάφορες σκέψεις, ενημερωτικά κείμενα κ.α.


ANAΝΕΩΣΗ 01.20 (Sistimatakias) 22/09

Για ξενυχτηδες και όσους θέλουν να ασχοληθούν με βραδινά  παραθέτω ματς με καλές διακτυακές ενδείξεις από μια ιντερνετική πλατφόρμα που ασχολειται αποκλειστικά με τάσεις των σημείων..
Το ματσάκι που μπήκε χτες πέρασε πλήρωσε ευκολα ΕΔΩ. Το προχωράμε το θέμα πιλοτικά από εδώ και αν δω ότι υπάρχει καλή επιβεβαίωση ίσως αργότερα μπαινουν και τετοια ματς σε μπανκα.

Τέξας Ρέιντζερς - Λος Άντζελες Έιντζελς...........2(+1.5) =1.70.
Μπέισμπολ, ΗΠΑ, MLB . Κάποια πακετάκια πέφτουν στην νίκη των Έιντζελς σε απόδοση 2,40, Λέω να πάρω το χάντικαπ+1,5 υπερ αυτών σε απόδοση.1,70

Μιλγουόκι Μπρούερς - Πίτσμπουργκ Πάιρετς....2 =1,85
Ανάλογη της άνωθεν περίπτωσης και αυτή . Δεχεται σημαντικές πιέσεις το 2πλο σε κάποιες συγκεκριμένες εταιρείες. Λέω να δοκιμάσω.

Μονα αποδεκτά σε χαλαρό πολύ πονταρισμα.
[Παλαίοτερα ειχα πρόσβαση σε αυτή την διαδυκτυακή πλατφόρμα και τα μπέισμπολ που μου ''έδειχνε'' είχαν εξαιρετική τότε ποσοστιαία επιβεβαίωση.
Τωρα βρήκα ξανα πρόσβαση και λέω να δοκιμάσω να ασχοληθώ πάλι..====================================================================