Δευτέρα 25 Ιουν 2018
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015-2016 : 1985 ΕΥΡΩ ΚΕΡΔΟΣ .. καθε μήνα.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015-2016 : 1985 ΕΥΡΩ ΚΕΡΔΟΣ .. καθε μήνα.Γεια χαρα φιλαράκια ..

Η σεζόν 2015-2016 έκλεισε και μπήκαμε από πλευράς στατιστικών στην σεζόν 2016-2017. Αφού ευχηθώ και αυτή να είναι επιτυχημένη θα κάνω μια στατιστική ανασκόπηση της περασμένης σεζόν και τι συνολικά απολογισμό είχε κάποιος που ακολολούθησε την μπανκας μας πιστα.

Είχα κάνει μια προσέγγιση πριν κάποιο καιρό. Τωρα που έκλεισε η σεζόν και έχω ακριβή στοιχεία .. πάμε να τα τα δούμε.

2015-2016......

Τα Συνολικά στοιχήματα του www.sistimatakias.gr

Season 2015-2016
 
Bets Won Push Lost Stakes Returns Yield Season
2402 1177 91 1134 78427 86368 +10.125 % +7941
 


Συνολικό κέρδος 7.941 ΜΟΝΑΔΕΣ συνδυαζόμενες με ττο πραγματικά εξαιρετικό Yield του 10.125% σε 2402 πονταρίσματα. Το τι σημαίνει αυτό.. οι περισσότεροι γνωρίζετε καλά.

Κάποιος που ακολουθεί ΠΙΣΤΑ ΜΟΝΟ τις προτάσεις μας (αυτές της μπανκας) επί 3 πολλαπλασιαστή θα είχε κέρδος 23.823 ευρω την προηγούμενη σεζόν. Αναφέρω το νούμερο αυτό διότι ξέρω αναγνώστες που μιλάμε και ακολουθούν την συγκεκριμένη μέθοδο. Βεβαια και αυτοί ξεκίνησαν με πολύ χαμηλότερα νούμερα και χτίζοντας μπανκα σταδιακά ανέβαιναν ποσό.  Μιλάμε για 1985 ευρω ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΕΡΔΟΣ !!!

Με απτές αποδείξεις και όχι λόγια του ΑΕΡΑ !!

Ακόμα και κάποιος πολύ συντηρητικός στο παιχνίδι του που μπορεί να παίζει αναλογικά την κάθε μονάδα μας στο μισό ευρω μπορεί να έχει κέρδος κοντα στα 4000 ευρω ετησίως παίζοντας κέρματα στην ουσία. Πάνω από 300 ευρω το μήνα. Καθόλου άσχημα κατά την άποιψή μου να κάνεις το χόμπι σου και να βγάζεις και κέρδος.

Το Yield της σεζόν που πέρασε βάρεσε κόκκινο!! Χτύπησε ταβάνι. Έγραψε 10.125% σε 2402 πονταρίσματα !!!!! Για μένα ειλικρινά απρόσμενο !! Θα ήμουν ικανοποιημενος και με 3 μοναδες μικρότερο.
Είναι εντυπωσιακό για μια ομάδα 15 ανθρωπων που καλύπτουν ευρύ φάσμα αθλητικών (και όχι μόνο) γεγονότων ανά τον πλανήτη. ΜΙλάμε για 2402 πονταρίσματα συνδρομητικά και ελεύθερα τα οποία σίγουρα είναι ικανοποιητικός αριθμός προς την εγκυρότητα αυτή του 10,125%.
Δεν μιλάμε για 200 και 300 πονταρίσματα τα οποία για μενα δεν μπορούν να θεωρηθούν άκρως αξιόπιστα ως προς το  Υield κάποιου !! Μιλάμε 2402 picks!!!

Χαρακτηριστικά να πω ότι σε κάποια κλειστά φόρουμ που είμαι και όπου θεωρητικά υπάρχουν κάποιοι από καλύτερους tipster στο ΠΛΑΝΗΤΗ, με μεγάλη εξειδικευση στα πρωταθλήματα που ασχολούνται, στο συνολικό τους yield δεν ξεπερνούν το 5%, ποσόστό αρκετά καλό, ποσοστό που μπορεί να δώσει την δυνατότητα σε κάποιον να ζει από το στοίχημα.
Και μεις, μια ομαδα 15 ανθρώπων από την Ελλάδα στεκόμαστε ισάξια (ταπεινός χαρακτηρισμός) σε αυτές τις πολύ δυνατές ανα το κόσμο κλειστές στοιχηματικές κοινωνίες.

Και όχι μονο αυτό !!!! Το κατόρθωμα αυτό αποκτά πολύ μαγαλύτερη αξία καθώς στηρίχτηκε ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΣ αποκλειστικά σε δυο Book. Την ΒΕΤ365 και τον STOIXIMAN. και όχι σε ασιάτικες εταιρείες με μεγαλύτερες αποδόσεις όπως τα Yield των ξένων Tipsters.

Το κατόρθωμα αυτό  να αναφέρω επιπλέον ''στηρίχτηκε'' με ελάχιστα έως καθόλου σχεδόν early bets.
Είναι πολύ εύκολο για κάποιους από εμάς να δίνουμε σημεία 4 και 5 μέρες πριν από την σέντρα κάποιων ματς !!! Και όταν πέσουν οι αποδόσεις .. εμείς να σας λέμε κάντε Cash Out τώρα .
''Και τους τα πήραμε'' , και ''είμαστε οι καλύτεροι'' και ''στην υγειά των κορόιδων'' και κάτι τετοια που διαβάζα έντονα εσχάτως. Αστεία πράγματα δηλαδή. Στην θεωρία όλα καλά. Η Πράξη όμως μετρά !!! O BOOK δεν είναι ταμείο ανεργίας να μοιράζει άκοπα χρήματα. Μια, δυο, τρεις και πάρε το λιμιταρισμά σου. Δεν θα επεκταθώ. Απλά θα βάλω μια παραγραφο μόνο από ένα αρθρο του John Luck για να καταλάβετε το κουτόχορτο που πλασάρουν κάποιοι. Το λιμιταρισμα του λογαριασμού σας είναι θέμα χρόνου αλλά κάποιοι θα εξακολουθούν να σας λένε ότι κονόμησαν..
.
''Λίγο cash out βρε αδερφέ δεν θα κάνεις μετά από ένα ωραίο early bet με odds drop που έπαιξες εσύ (από κάποια λίγκα με μικρούς συνήθως τζίρους) όπως και πολλοί άλλοι μετά από το post που όλοι μαζί διαβασατε κάποιου που εμπιστεύεστε στην ομάδα του facebook στην οποία είστε μέλη; Πολλά trends και patterns που χωρίς να το καταλαβαίνει κανείς αποτελούν το στοιχηματικό του προφίλ… και έχετε επαγγελματίες απέναντι σας, που ξέρουν εύκολα να τα καταλαβαίνουν όλα αυτά… δυστυχώς από αυτό που δεν θα μπορέσει να ξεφύγει κανένας ποτέ του είναι η ίδια η φύση του. Από εκεί και πέρα, είναι αλήθεια ότι η τεχνολογία έχει πια προχωρήσει πολύ, και πια είναι σχετικά εύκολο όλες οι στοιχηματικές εταιρίες να είναι προμηθευμένες με καλά spy λογισμικά (λίγο έως πολύ όλες τα ίδια ή παρόμοια χρησιμοποιούν)… φυσικά και καταγράφουν πολλά πράγματα σε ότι έχουν να κάνουν με την δραστηριότητα όχι μόνο των πελατών τους αλλά ακόμη και αυτών που απλά πλοηγούν στην ιστοσελίδα τους… καταγραφές που όπως ήδη σας είπα αποθηκεύονται σε μια μεγάλη βάση δεδομένων που διαθέτουν τα τελευταία χρόνια.''

Εμείς από εδώ λοιπόν με συγκεκριμένο σχέδιο συμπόρευσης ως ομάδα, με προγραμματισμό για το Betting Plan που πρώτα από όλα θα προστατέψει τον ίδιο τον παίκτη σε συνδυασμό πάντα με την επιτυχία του... τα έχουμε καταφέρει κατά την προσωπική μου άποψη εξαιρετικά.

Να πω συγχαρητήρια στα παιδιά του Site για την εξαιρετικά αποτελεσματική δουλειά τους, αλλά και το φιλοτιμο, το κουράγιο, την δύναμη , την υπομονή τους και τις πολλές ώρες προσωπικής ζωής που έχουν αφιερώσει εδώ. Aξιοσημειώτο επιπλέον ότι ήταν ΑΠΑΝΤΕΣ θετικοί !!!

Γίνονται καποιες αλλαγες - βελτιώσεις. Με την έναρξη της νέας σεζόν μπήκε σε λειτουργία και η LIVE μπανκας μας.

Οι συνδρομητές μας θα έχουν το σημαντικό πλεονεκτημα να ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ αμεσα για κάθε πικ που ανεβαίνει έτσι ώστε να προλαβαίνουν τις αποδόσεις πριν αυτές κατρακυλήσουν ή ακόμα και εξαφανιστούν όπως συμβαίνει με πολλά πονταρίσματα που μπαίνουν στο σάιτ. Δεν είναι λοιπόν ΜΟΝΟ τα private picks το πλεονέκτημα μιας συνδρομής!!! Είναι και η ΑΜΕΣΗ ενημερωση για όλων των ειδών των πονταρισμάτων μας είτε είναι Live Bet, είτε pregame, είτε private. Οι συνδρομητές μας θα λαμβάνουν προτάσεις τις οποίες εμείς θεωρούμε ότι είναι αρκετά δυνατές και με ευνοϊκές προϋποθέσεις για αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσεις (PRIVATES PICKS).

Επιπλέον η στήλη ''προτάσεις''  θα ανανέωνεται αυτόματα για τα μέλη μας χωρίς να χρειάζεται να πατάν καποιο κουμπί ανανέωσης. Πολύ σημαντικό αυτό ! Kάθε 30 δευτερόλεπτα αυτόματη ανανέωση στις προτάσεις μας.

Δουλευουμε και θα δουλευουμε αέναα  με σκοπό την βελτιώσή μας και την καλύτερη ποιότητα του site και των παροχών του προς τους συνδρομητές αλλά και τους αναγνώστες του γενικότερα. 

Έρχονται σύντομα και άλλες σημαντικές αλλαγές που θα μας ανεβάσουν επίπεδο καθώς και συνεργασίες που θα βελτιώσουν την ποιότητα των συνδρομητικών μας πικς.

Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως βρίσκομαστε σε ΚΟΡΥΦΑΙΟ επίπεδο ανάμεσα στα ελληνικά ,,,tipsterαδικα όσο αφορά την αποτελεσματικότητα αλλά και τις παροχές μας στους ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ.
Ωστόσο έχουμε πολλά ακόμα κατά νου και ακόμα περισσότερα περιθώρια βελτίωσης ώστε να ανεβαίνουμε ακόμα ένα σκαλοπάτι κάθε φορά.

Επλπλέον θεωρώ ότι είμαστε από τα πιο ΤΙΜΙΑ site.
Για όσα δεν έχουν μπάνκα δεν τα βαζω στην κατηγορία μας. Αυτά είναι και η πλειοψηφία, η μάζα.  Είναι διαφορετικού στυλ και για άλλους είδους κοινό. Βλέπω όμως και άλλα που κρατάν μπανκα υποτίθεται αλλά με αποδόσεις γεγονότων άκαιρες. Ούτε που θα τις βρούμε, ούτε τι ώρα έγινε η δημοσιέυση ώστε να να δούμε αν οι τιμές αυτές ισχύουν ούτε τίποτα.
Παρατηρώ σε άλλα κάποιες διαφόρου είδους ''παγαποντιές''.

Εμείς από την μέρια στέλνουμε ειδοποίηση στους συνδρομητές με μέιλ για την ώρα που ανεβαίνει κάθε επιλογή μας ώστε να μπουν άμεσα να βρουν που υπάρχει (εταιρεία-μπουκ) το καθε σημείο και σε τι απόδοση.
Το μέιλ αποστολής αναγραφει ώρα που δημοσιευτηκε το άρθρο - πρόταση. Όλα ΤΙΜΙΑ, ξεκάθαρα. Δεν υπαρχει περίπτωση να ξεφύγει κάτι από την απόλυτη ΑΛΗΘΕΙΑ !!
Πόσοι το κάνουν αυτό ?

Γενικά εδώ θα βρείτε διαύγεια και καθαρές προθέσεις πάνω από όλα. Υπάρχει βιτρίνα για να βλέπετε τα πάντα και να έχετε σωστή κρίση.

ΚΑΙ ΟΛΑ τα άνωθεν με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ κάτω από αντίξοες συνθήκες (όχι ασιατες μπουκ, με μόνο δυο εταιρείες στοιχηματισμού, πολύ περιορισμένος αριθμός early bets. δεν υπήρχε live μπανκα μέχρι τώρα).

O KΑΘΕΝΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ , ΜΕΛΕΤΑ , ΚΡΙΝΕΙ και ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ για τον εαυτό του και για τις επιλογές του.

Σας ευχαριστούμε για την μέχρι τωρα στηριξή σας όλα αυτά τα χρόνια.