Τετάρτη 17 Οκτ 2018
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Editorial Σαββάτου

Editorial ΣαββάτουΑγωνιστική εθνικών ομάδων και όπως καταλαβαίνεται οι πρώτες κατηγορίες των μεγαλύτερων πρωταθλημάτων παίρνουν ρεπό αυτό το Σάββατο, οπότε θα βολευτούμε αναγκαστικά και μεις με ό,τι μένει πίσω. Στην Αγγλία έχουμε αγωνιστική στη Λιγκ 1 και με αυτή θα ξεκινήσουμε. Αμφίσκορο στο ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ - ΡΟΔΕΡΑΜ, το πλέον πιθανό σενάριο είναι και οι δύο ομάδες εδώ να σκοράρουν, άσσο για τη ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ η οποία είναι ανώτερη σε όλα της Πλίμουθ και τέτοια ματς οφείλει να τα καθαρίζει αν θέλει να πετύχει το στόχο της ανόδου. Μπόλικο όβερ τέλος το ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ - ΜΠΕΡΙ.

Πάμε και στη Λιγκ 2, όπου με μπόλικο ρίσκο και κυρίως λόγω αποδόσεων αλλά και αγωνιστικής εικόνας, σηκώνει κόντρα η Έξετερ ή αλλίως ποντάρισμα στην ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ (Χ2) με το 4άρι του διπλού να κρίνεται υπερβολικό. Άσσο για την ΚΑΡΛΑΪΛ κόντρα στη Γέοβιλ, στο όβερ το ΚΕΜΠΡΙΤΖ - ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ. 'Ασσο τέλος για τη ΣΟΥΙΝΤΟΝ κόντρα στην αδύναμη Τσέστερφιλντ.

Προσπερνάω Νάσιοναλ που δεν έχει κάτι το αξιόλογο και πάμε Σκωτία. Στη Λιγκ 1, όβερ το ΕΡΝΤΡΟΝΙΑΝΣ - ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ και από τη Λιγκ 2 όβερ το ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ - ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ.

Στην u19 κατηγορία της Ουγγαρίας, η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΥΣΚΑΣ κερδίζει την Ντεμπρετσένι, για μεγαλύτερη απόδοση αγοράζουμε τον άσσο από ημίχρονο στο 1.90 καθώς επίσης και το όβερ 3.5

Νωρίς το πρωί στην Αυστραλία η ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Ρόαρ που στο ξεκίνημα προβληματίζει, με την αναμέτρηση να έχει και μπόλικο όβερ.

Στη Βολιβία όβερ το ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ - ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ και προς άσσο η ΟΥΝ. ΝΤΕ ΣΟΥΚΡΕ κόντρα στη Σπορτ Μπόις.


Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.