Παρασκευή 24 Φεβ 2017
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !
 

Συνδρομητικές Υπηρεσίες

Γιατι Συνδρομητικό?

Η ιστοσελίδα του www.sistimatakias.gr ξεκίνησε να λειτουργεί στις 10 Απριλίου του 2010 με την μορφή BlogSpot και σε άκρως ερασιτεχνικό μοτίβο, ένας αρθογράφος και μια παρέα 20-30 ατόμων από το facebook, έχτισαν μια παρεϊστικη στοιχηματική στέγη. Τα χρόνια όμως πέρασαν, η παρέα μεγάλωσε και οι απαιτήσεις όλων αυξήθηκαν...

Πλέον υπάρχει ανάγκη για έσοδα ώστε να διατηρηθεί η ποιότητα των υπηρεσιών μας με σκοπό και την περαιτέρω βελτίωση αυτών.  Αρθρογραφούν σε σταθερή βάση 15 tipsters oι οποίοι σπαταλούν σημαντικό χρόνο από την προσωπική τους ζωή για μελέτη και αρθρογραφία ώστε να εξυπηρετηθεί  με επιτυχή αποτελέσματα όσο το δυνατόν μεγαλύτερη γκάμα των απαιτήσεων των χιλιάδων αναγνωστών του site μας. Οι απαιτήσεις και οι ανάγκες της ιστοσελίδας  η οποία πλέον αποτελεί Εταιρεία και αποδίδει φόρους στο ελληνικό κράτος  είναι αρκετές και δαπανηρές.


Eπιπλέον  λόγω της αυξανόμενης  επισκεψιμότητας αναγκαστικά μεταβήκαμε  και σε επαγγελματικό ιδιόκτητο νοικιασμένο server το κόστος του οποίου είναι σημαντικό. Πλέον μπορούμε να εξυπηρετήσουμε περισσότερους επισκέπτες και ταχύτερα χωρίς τα προβλήματα του παρελθόντος όπου η ιστοσελίδα εξαφανιζόταν συχνά πυκνά και για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Πέραν όμως των σημαντικών οικονομικών αναγκών που έχουν δημιουργηθεί υπάρχουν και άλλοι λόγοι σημαντικοί για εμάς ώστε να προβούμε σε αυτήν την αλλαγή, λόγοι που ωστόσο δεν θα ήθελα να αναφέρω δημόσια. Aπλά να πω, πως θα είναι προς όφελος των επισκεπτών του site, κυρίως για αυτούς που θα έχουν ολική πρόσβαση σε αυτό με συνδρομή, αλλά και για αυτούς που θα έχουν πρόσβαση μόνο στο ελευθερο τμήμα του.


Οπότε και προτάσσω την λογική των οικονομικών αναγκών που έχουν δημιουργηθεί προκειμένου η εταιρεία να παραμείνει και να συνεχίσει να υφίσταται ως έχει και με σκοπό την περαιτέρω βελτίωσή της στην παροχή υπηρεσιών προς τους αναγνώστες της.

Τέλος να πω πως στο μεγαλύτερο μέρος του Site (editorial, betnews, special  tips και κάποια ματς μπανκας)  η πρόσβαση θα είναι ελεύθερη για όλους.

Mια μικρού κόστους συνδρομή θα υπάρχει για όσους επιθυμούν να έχουν ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στην ιστοσελίδα μας καθώς και σε αρκετές προτάσεις μπάνκας όπου θα είναι ''κλειδωμένες''.


 

Ερωτήσεις που γίνονται συχνά

Ποιος ο λόγος να γίνω Συνδρομητής ?

- Κερδοφορία. Το www.sistimatakias.gr λειτουργεί από τον Απρίλη του 2010 και αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή για τις επιτυχίες του. Από τις αρχές του 2014 εισήλθε σε πιο επαγγελματικά επίπεδα  με πιστοποιημένο αρχείο στατιστικών και με πάνω από 2000 καταγεγραμμένα πονταρίσματα τα οποία στο σύνολό τους παρέχουν σημαντικό κέρδος και με υψηλά νούμερα ποσοστών Roi (Return On Investment). Όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα , υπάρχουν απτές αποδείξεις  και όχι λόγια του αέρα.

- Αξιοπιστία. Έγκυροι, διεθνώς αναγνωρισμένοι στην πλειοψηφία τους Tipsters με συμμετοχή σε ξένα κλειστά φόρουμ και πετυχημένες πορείες σε διεθνούς φήμης betting sites όπως το betrush.com και το blogabet.com εγγυώνται αποκλειστικά infos και αξιοπιστία κερδών σε πορεία χρόνου.

- Ενημέρωση. Oι συνδρομητές θα λαμβάνουν άμεσα μέσω mail τις προτάσεις προς στοιχηματισμό οι οποίες θα συνοδεύονται από έγκυρες και διασταυρωμένες αναλύσεις.


Ποιο είναι το κόστος της Συνδρομής και τι μου παρέχει αυτή ?

Το κόστος της μηνιαίας συνδρομής είναι 25 ευρώ.  Πρόκειται για 0,83 ευρώ την μέρα. Το ποσό είναι αστείο αν αναλογιστώ ότι για να κάνει κάποιος μηνιαία συνδρομή σε κάποιους διεθνούς φήμης tipsters της ιστοσελίδας ματς στην Blogabet θα πρέπει να πληρώσει πάνω από 200 ευρώ !!! Προσωπικά εκτιμώ ότι η συνδρομή στο sistimatakias.gr αξίζει πολύ μεγαλύτερο ποσό.

Επιπλέον πιστεύουμε πως διατηρώντας κάποιος συνδρομή για την παροχή από την πλευρά μας στοιχηματικών πληροφοριών δεν πληρώνει για να κάνει το χόμπι του αλλά επενδύει. Αν κάποιος ποντάρει την μέρα από 10 ευρώ και πάνω, τι αξία έχουν τα 0,83 ευρώ ημερησίως προκειμένου να έχει αποκλειστική ενημέρωση πολλές φορές για άκρως ενδιαφέρουσα ειδησεογραφία που ευνοεί στο έπακρο το ποντάρισμά μας και αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες να έχουμε κέρδη?

Κοιτώντας κάποιος τα στατιστικά του site μας μπορεί να διαπιστώσει ότι δεν πληρώνει στην ουσία κάνοντας συνδρομή αλλά θα πληρώνεται ο ίδιος!

Επιπλέον στο site μας καταγράφονται όλα τα ''επίσημα'' πονταρίσματά μας. Θα ξέρει ο καθένας αν είναι κερδισμένος η χαμένος από τα προγνωστικά μας της ιστοσελίδας μας . Ελάχιστα sites το κάνουν αυτό. Και ακόμα λιγότερα συνδρομητικά. Θέλει ψυχή και αυτοπεποίθηση για να το κάνεις αυτό. Ωστόσο τούτο είναι και το τίμιο απέναντι στον αναγνώστη της για κάθε στοιχηματική ιστοσελίδα που προσφέρει συνδρομητικά η μη προγνωστικά. Εμείς θα είμαστε εδώ με σχέση ειλικρίνειας απέναντι στα μέλη μας αλλά και στους υπόλοιπους αναγνώστες μας και στις ήττες και στις νίκες και θα καταγράφουμε όλα τα πονταρίσματα τα οποία θα υπάρχουν σε αρχείο ώστε να μπορεί να τα δει ανά πάσα ώρα και στιγμή όποιος θελήσει.

Υπάρχει Εγγυημένο κέρδος?

Στον τζόγο ποτέ δεν υπάρχει εγγυημένο κέρδος και αυτό οφείλουμε να το γνωρίζουμε όλοι. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι περνά από χέρι μας ωστε να έχουμε θετικό πρόσημο κάτι το οποίο έχουμε καταφέρει και σε μεγάλο βαθμό τον ενάμιση χρόνο που έχουμε πιστοποιημένο αρχείο στατιστικών των πονταρισμάτων μας και τα οποία ξεπερνούν τα 2.000. Ο αριθμός αυτός είναι αρκετά μεγάλος για να υπάρχουν σαφή συμπεράσματα των επιδόσεών μας. Αναφορικά να πω ότι το Roi των πονταρισμάτων της σεζόν 2015-2016 (από την 1η Σεπτέμβρη  2015 μέχρι και την 30η Μάρτη 2016 που έγινε τελευταία καταγραφή) αγγίζει το εντυπωσιακό, για μια ομάδα 15 ανθρώπων που καλύπτει σχεδόν όλα τα αθλήματα από κάθε γωνιά του πλανήτη, το 11,5% !!!


Γιατί πρέπει να βάλω τα στοιχεία μου κατά την εγγραφή?

Χρειαζόμαστε να γνωρίζουμε τα βασικά στοιχεία των μελών μας προκειμένου να μπορούν να αποσταλούν τα αντίτιμα - αποδείξεις συνδρομής, μέσω ταχυδρομείου, για όσους επιθυμούν να παραλάβουν την απόδειξή τους. Τα προσωπικά δεδομένα των συνδρομητών μας προστατεύονται αυστηρά.

Πως μπορώ να πληρώσω τη συνδρομή?

Οι μέθοδοι πληρωμής της συνδρομής σας είναι 2.

Α. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Β. Μέσω Paypal.


Και στις 2 περιπτώσεις πρέπει να κάνετε είσοδο στην ιστοσελίδα μας και να πάτε στο Menu Χρήστη πατώντας το κουμπί Συνδρομές. Έπειτα πατάτε Ανανέωση Συνδρομής. Εκεί σας έχει 2 επιλογές. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό ή μέσω Paypal.

Για κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

Αν επιλέξετε με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό σας εμφανίζεται η φόρμα επιλογής 2 Τραπεζικών Λογαριασμών με τα IBAN και το Όνομα του Δικαιούχου. Επιλέγετε σε ποια Τράπεζα θέλετε να αποστείλετε τα χρήματα και ύστερα πατάτε υποβολή αίτησης. Η Αίτηση στέλνετε αυτόματα σε μας και αναμένουμε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο info@sistimatakias.gr. Το ότι πατήσατε αίτηση υποβολής πληρωμής δεν σημαίνει ότι πληρώσατε Συνδρομή. Για να πληρώσετε μπορείτε είτε μέσω του Web Banking σας είτε σε κατάστημα Τράπεζας. Υποχρεωτικό κατά την κατάθεση των χρημάτων σας είναι να μας βάλετε ως αιτιολογία το email που έχετε στην ιστοσελίδα μας.

Για κατάθεση μέσω Paypal.

Επιλέγετε κατάθεση μέσω Paypal και αυτόματα μεταφέρεστε στην πλατφόρμα της Paypal. Μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμής, μας έρχεται η αίτηση υποβολής πληρωμής μέσω Paypal και σας ενεργοποιούμε τη συνδρομή.